malka 27.10.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ... ale nie mówiłaś o pomyłce podczas in vitro ? A mogę? nie sądziłam,ze aż tak będziemy obnażać tajemnice rodzinne siostra Szpilka ....dobreeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Właściwie to nie wiem, o czym piszecie, ale czytam. Do wszystkiego można się przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Siostra szpilka miodzio!!!!!! Przylazłam - lepiej późno niż wcale, no nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.10.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 .. taki tap modl jak mówi teraz taka śmieszna pani w TVN i jak się okazuje, ma to już swoich fanów na fb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.10.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ludzie , co Wy oglądacie , za chałę , w tej telewizornii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 widać za dużo wolnego czasu mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.10.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 A mogę? nie sądziłam,ze aż tak będziemy obnażać tajemnice rodzinne : ... a co tam ... czas wyjaśnić znajomym z FM jaka to my rodzina .......siostra Szpilka ....dobreeeeeeeeee .. i od dziś tak będzie Szpilko !!! Właściwie to nie wiem, o czym piszecie, ale czytam. Do wszystkiego można się przyzwyczaić... ... my też do końca nie wiemy ... i też jesteśmy przyzwyczajeni Przylazłam - lepiej późno niż wcale, no nie... ... no tak i jak się okazuje, ma to już swoich fanów na fb... ... to FB to forum budowlane czy forum bodyguardów ? Ludzie , co Wy oglądacie , za chałę , w tej telewizornii... .... nie trzeba oglądać aby wiedzieć ... full ludzi z tego drwi ........A ty też wiesz o czym mowa, więc oglądasz czy nie ? widać za dużo wolnego czasu mają ... kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.10.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 ... to FB to forum budowlane czy forum bodyguardów ? facebook, wiem, wiem, na pewno nie wiedziałeś i nie znałeś skrótu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.10.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 no raz gołe dupy pokazywali , więc wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.10.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 facebook, wiem, wiem, na pewno nie wiedziałeś i nie znałeś skrótu... ... uwierzysz czy nie, ale skrót nic mi nie mówił, bo chociaż oczywiście wiem, że coś takiego jak facebook istnieje to nigdy "na nim" nie byłem ... i chyba nigdy nie będę ... no raz gołe dupy pokazywali , więc wiesz... ... no wiem, bo Tobie się musi jakoś kojarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.10.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 I żyć bez nich nie możemy , jak ostatnio wyczytałem . Ludzie to mają problemy w życiu jednak . żeby być zazdrosnym o pare tapet , eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 facebook, wiem, wiem, na pewno nie wiedziałeś i nie znałeś skrótu... Gwozdzik jest strrrrrrasznie do tylu z cywilizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.10.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 I żyć bez nich nie możemy , jak ostatnio wyczytałem . Ludzie to mają problemy w życiu jednak . żeby być zazdrosnym o pare tapet , eh... ... czytałem początek wątku ... i nawet chciałem coś napisać śmiesznego, ale ponieważ wątek kobiecy to odpuściłem ... Gwozdzik jest strrrrrrasznie do tylu z cywilizacja. ... ostatni będą pierwszymi ... tego się trzymam ... zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 ... uwierzysz czy nie, ale skrót nic mi nie mówił, bo chociaż oczywiście wiem, że coś takiego jak facebook istnieje to nigdy "na nim" nie byłem ... i chyba nigdy nie będę ... Ulżyło mi! Naprawdę! Bo to znaczy, że nie tylko ja jestem taka zacofana.... Zaczynam się zastanawiać, czy jeszcze istnieję, bo ponoć kto nie ma konta na FB (fajny skrót), ten nie istnieje. Uszczypnęłam się, zabolało, to może jednak??? Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.10.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 no nie, to byłaby przesada w drugą stronę... ja konto mam, ale wśród moich realnych znajomych to nie jest powszechne... można sobie wybrać, co się woli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ja wolę FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.10.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ulżyło mi! Naprawdę! Bo to znaczy, że nie tylko ja jestem taka zacofana.... dla mnie nie mieści się to w ogóle w definicji zacofania, chociaż domyślam się, że Agduś nie podchodzisz do tego tak dosłownie ... Podam przykład - mój Syn udziela sie na fecebooku ... jest inteligentnym młodym człowiekiem, często zaskakuje nas swoją wiedzą, rozumie obcy język lepiej niż ja, chociaż to ja z Pinezką go tego nauczyliśmy ... ... a ja jednak jestem pewien, że ciągle wiemy więcej niż On ... ... i kto tu jest zacofany ? chyba nikt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Bo to znaczy, że nie tylko ja jestem taka zacofana.... czy tu się wpisują ...... zacofani to ja się dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Dobrze się domyślasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.11.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja to nawet wysmarowałem posta , tylko go nie wkleiłem . Jeszcze na jakąś obrażalską trafie i czepialska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts