wu 01.11.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Fenixik znaczy że Gwoździk obrażalski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 czy tu się wpisują ...... zacofani to ja się dopisuję ...zostałeś wciągnięty na listę ... Na razie poza Tobą jestem na niej ja i Agduś Dobrze się domyślasz. ... dlatego jesteś na Liście ... Ja to nawet wysmarowałem posta , tylko go nie wkleiłem . Jeszcze na jakąś obrażalską trafie i czepialska... ... dałbym pałkę uciąć, tzn głowę, że u mnie to obrażalskich nie ma ... więc wklej ... Fenixik znaczy że Gwoździk obrażalski? ... no co ty? obrażalska to rodzaj żeński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja mam konto na FB, bo potrzebuję z synami bliższy kontakt mieć. Tam to oni piszą o takich rzeczach, o których mnie to nie chcą mówić, kuffffniarze jedne, np. że idą jutro na imprezę albo że byli na koncercie, albo jeszcze cos podobnego. No to ja zza firanki w ich życiu uczestniczę... Do nas to piszą, że dużo się uczą, ciężko pracują, czasu nie mają i takie tam opowieści dziwnej treści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja mam konto na FB, bo potrzebuję z synami bliższy kontakt mieć. Tam to oni piszą o takich rzeczach, o których mnie to nie chcą mówić, kuffffniarze jedne, np. że idą jutro na imprezę albo że byli na koncercie, albo jeszcze cos podobnego. No to ja zza firanki w ich życiu uczestniczę... ....: ...to ja tym bardziej takiego fecebooka nie potrzebuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Depsia - znaczy po prostu podglądasz i podsłuchujesz! Oj, nieładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 No co zrobić, takieżycie... Gwoździk - bo Ty fartra masz, Junior Ci nie wyjechał tak daleko od domu! Szczęściarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 aaaa Gwoździk bo ja myślałam ze Ty już nieco pci żeńskiej załapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 To chyba nie o odległość chodzi. Dziecko z domu też może wychodzić twierdząc, że w celach naukowych i iść sobie na balangę A tak swoją drogą, to czy biedne dziecko już sobie na koncert nie może iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.11.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja nie mam ani dziecka, ani męża "w kontaktach".... ...hm, może powinnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja nie mam dziecka ani męża na FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.11.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Skoro wypisałem się (po krótkim pobycie) z nk to tym bardziej mnie nie będzie na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Depsia - znaczy po prostu podglądasz i podsłuchujesz! Oj, nieładnie! .... no właśnie do tego zmierzam ... Gwoździk - bo Ty fartra masz, Junior Ci nie wyjechał tak daleko od domu! . ... a czego oczekujesz podczytując ? ... kiedyś rodzice nie mieli takich technicznych możliwości i co?... wyszłaś na porządną babkę ... Potrafię sobie wyobrazić sytuację, że Junior czasami mnie podczytuje na FM i nagle spostrzega problem z banem, który otrzymałem za tekst "szukam dobrej pałki". No i co może o ojcu pomyśleć nie znając kontekstu wypowiedzi, no co ???? Jeśli chodzi o internet, to nie ma znaczenia gdzie kto jest w sensie geograficznym ... tak myślę .. właściwie to jestem tego pewny .. aaaa Gwoździk bo ja myślałam ze Ty już nieco pci żeńskiej załapałeś ... wyjaśnij proszę ... To chyba nie o odległość chodzi. ..... ... właśnie o to mi chodzi ... ja nie mam ani dziecka, ani męża "w kontaktach".... ...hm, może powinnam? ... powinnaś ... tak mi się wydaje ... Ja nie mam dziecka ani męża na FB. ...patrz wyżej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Skoro wypisałem się (po krótkim pobycie) z nk to tym bardziej mnie nie będzie na fb. ... wkurzyłeś się na coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 no Gwoździk u mnie przy dyskusji o kastracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Wiem, na jakim forum moje dziecię bywa i wiem, jaki ma nick. Kusiło mnie przez moment, żeby poczytać. Stwierdziłam, że nie chciałabym, żeby ona na tym forumie mnie podczytywała (nie ma czasu), więc i ja jej nie będę. PS Kto kogo kastruje i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Aguś poczytaj u mnie o odpowiedzialności za zwierzaki i tyciu wykastrowanych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.11.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Gwoździku, wyjaśnij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 no Gwoździk u mnie przy dyskusji o kastracji;) ... to chyba dobrze, nie? Wiem, na jakim forum moje dziecię bywa i wiem, jaki ma nick. Kusiło mnie przez moment, żeby poczytać. Stwierdziłam, że nie chciałabym, żeby ona na tym forumie mnie podczytywała (nie ma czasu), więc i ja jej nie będę... .... i słusznie ... Gwoździku, wyjaśnij! ... a co tu wyjaśniać......, gdyby Twoi bliscy byli na FM to dodałabyś ich do subskrypcji (kontaktów) czy nie ... ? Ja bym ich dodał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.11.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ... a co tu wyjaśniać......, gdyby Twoi bliscy byli na FM to dodałabyś ich do subskrypcji (kontaktów) czy nie ... ? Ja bym ich dodał ...Teraz rozumiem,co miałeś na myśli. Otóż w swoim wypadku wcale tego nie jestem pewna, wygląda na to, że ta " nowa funkcjonalność" na fm nie pełni w rzeczywistości żadnej funkcji, oprócz posiadania jakiejś ilości kontaktów. Poczatkowo wysyłałam te zaproszenia na fm, też wiele dostawałam, ale okazuje się, że z tego chyba nic nie wynika? Może jest np. jakaś opcja, żeby wiadomości wysyłać do wszystkich, bo nie sprawdziłam? W związu z tym, że rodzinę ciągle jeszcze spotykam w domu, posiadanie ich na fb jest mało użyteczne, a wiąże się z tym np. fakt, że na głównej tablicy pojawiają się komentarze od nich, do nich itp. I jak ja mam na przykład znaleźć interesujące mnie informacje powiedzmy z badania.net, czy ogrodowiska pomiędzy komentarzami i linkami nastolatków, albo "pracowymi" męża?? Reasumując, z takich i podobnych powodów - mogłabym mieć, ale nie upieram się.... (po cichu liczę, że jeśli mąż dowie się o ciekawym przedstawieniu, którego ja nie zauważę, to mnie na nie i tak zabierze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.11.2010 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ... wkurzyłeś się na coś ? Na to , że nic się nie dzieje . Najlepszy kontakt i tak miałem z osobami z którymi się spotykam od lat . Poza tym po początkowej fascynacji i wymianie informacji na swój temat , wszystko siadło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts