DPS 02.11.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wyczuwam jakiś element potępienia mojej postawy "podczytującej" na FB. Kochani - po pierwsze, żadne z Was nie zaznaje stałej rozłąki z dzieckiem własnym. Jak będziecie swoje dzieci widywali 2 razy w roku, to pogadamy, co? Nie wierzę, że w takiej sytuacji nie chcielibyście wiedzieć czegoś więcej o tym, co robi i o czym myśli Wasze dziecię ukochane. Nie podsłuchuję i nie podglądam zza węgła - moje dzieci doskonale wiedzą, że mam profil na FB, kontaktujemy sie również tam, jest to po prostu kolejna forma utrzymania nieco bliższych więzi między nami wtedy, kiedy nie widzimy się przez kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wyczuwam jakiś element potępienia mojej postawy "podczytującej" na FB. ........ no co TY ... to tak dla poddierżania razgawora ... no i się udało:) ... na Twoim miejscu też bym podczytywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Dzień dobry mam tez żal za grzechy urządzić? Tyle,ze ja dziecię fb-ukowe mam, ale korzystające z mojego kompa, to mam go na widelcu Ale ja w inwigilacji poszłam dalej, znaczy byłam krok od, bo mnie pan rozsądek w potylice trzepnął, dość boleśnie.Słyszeli Państwo o Fonku ? to kontrola dziecka , podsłuch, podgląd, nawigacja, w każdym momencie...tak sobie wymyśliłam...oj ja wredna matka, takie głupoty chodzą mi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.11.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Moje dziecko ma już 20 lat i staram się powoli mu zmniejszać kontrolę, bo będzie jak w reklamie kredytu http://www.youtube.com/watch?v=eHyEMVmCTmk&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 :D:D Wczoraj przy obiedzie Młode zapytało "a tego z ząbkami nie ma " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.11.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 oho, zaczyna się! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 noooo i mam nadzieję,ze za max 10 lat się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Tego z ząbkami, nawet jak będzie, nie dostanie! No dobra, jak dla poddierżania, to może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 dzieciom to się w ogóle powinno zabronić oglądania reklam moje Młode ostatnio słuchając wywodu tatusia własnego rzuciło komentarzem - nawijaj nawijaj aż zbaraniejesz - tatuś mowę stracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.11.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A w szczególności tych z zabawkami. Howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No właśnie... I to jest wpływ mediów na nasze dzieci, czy tego chcemy, czy nie.Na moich młodych, choć dorośli, też media wpływają.I nas samych.Już nas nie szokuje reklama podpasek w porze obiadowej, choć wciąz wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Już nas nie szokuje reklama podpasek w porze obiadowej, choć wciąż wkurza. a wystarczy tylko wyłączyć telewizor ......... mecze i tak są w porze kolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nie cierpię meczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ...oj ja wredna matka.... ... prawdziwy żal za grzechy Moje dziecko ma już 20 lat .... .... rodziłaś jako nieletnia ? Wczoraj przy obiedzie Młode zapytało "a tego z ząbkami nie ma " ... na początku przypomniał mi się stary kawał ... dopiero po chwili załapałem, .... chyba się starzeję ....oho, zaczyna się! ... .... nie, no żartowałem z tym starzeniem noooo i mam nadzieję,ze za max 10 lat się skończy ... czyli co? zacznę młodnieć ? No dobra, jak dla poddierżania, to może być... ... no, już lepiej .....nawijaj nawijaj aż zbaraniejesz ... ... ot i cała sztuka wyrwania czegoś zgryźliwego z kontekstu .... którego już nie widać Howgh Howgh!!! Wodzu! ... Już nas nie szokuje reklama podpasek w porze obiadowej, choć wciąz wkurza. ... mnie dalej szokuje ... ale i tak dobrze, że w przerwie meczów piłkarskich ich nie ma i nigdy nie będzie ... a wystarczy tylko wyłączyć telewizor ......... mecze i tak są w porze kolacji .... jamlesik, Ty to mądry kolega hufnalka jesteś ... (Wodzu też zresztą) Nie cierpię meczów! ... Depsia, sprawdź proszę, czy Cię nie ma u Brazy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Idę do Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ... wredna Siostra ... wbija mi prawdziwą szpilę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Kiedyś mi wytłumaczysz na czym polega rozkosz patrzenia na grupę dorosłych ludzi (taki eufemizm ), odbijających piłkę różnymi częściami ciała,ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ...tego się nie da wytłumaczyć kobiecie ... nie martw się, Twoja szwagierka-Pinezka też tego nie rozumie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 oddajesz walkowerem ? mięczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 oddajesz walkowerem ? mięczak ... Ok, czemu oglądanie meczy piłkarskich jest ciekawe ..... ... bo nawet jak źle grają, to nigdzie indziej nie usłyszysz tak interesującego komentarza, np. "Piłka jest na aucie wtedy, gdy całym swym obwodem przejdzie odległość równą obwodowi piłki" "Widać wielkie ożywienie w kroku Lewandowskiego" "Po przerwie mróz nie zelżał, a wręcz przeciwnie, wiatr nie osłabł" itd itd. bajka ... ... a mecz trwa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts