braza 08.11.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Malinowe, jak bony dyny, przysięgam!!!! Czemu one takie majtkowe na zdjęciach wyszły, to nie wiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.11.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Gwozdzik, i co z planami? ciagle te same czy sa juz nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.11.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Malinowe, jak bony dyny, przysięgam!!!! Czemu one takie majtkowe na zdjęciach wyszły, to nie wiem???? No nie wiem, na pewno nie dlatego że są..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Sure ... no lubię Cię .... Gwoździk ... krasnoludki są malutkie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dygam ... (i to w piórkach jakowyś, nie w sukienusi, bo mi ją śmignęli), hasła wypowiadam i .... gucio http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/120.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.11.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ciekawe czy Depesia pozwala Sołtysowi popiwkować przy oglądaniu meczu .... na pewno napisze, że nie pyta o pozwolenie ... Sołtys nie pyta o pozwolenie na piwkowanie... Samowolny taki. ... a nie mówiłem .... tak mówią wszystkie kobiety o mężach-kibicach A my się o tv nie kłócimy...... ... może zrzucimy się Wam na telewizor ... trzeba wreszcie kupić ... to naprawdę jest fajne urządzenie (jeżeli masz kanały sportowe) a ja TV przeważnie kątem oka oglądam ... na pewno masz duży KĄT ... jak każda kobieta ... i wszystko widzisz A ja najczęściej słucham. ... wymień telewizor ... poza fonią musi być jeszcze obraz ... ...... ale żeby przy piwku mecz obejrzeć to pewnie słyszy ....... co się masz denerwować, lepiej stodołę upiększaj ....postawiłbym każde pieniądze, że tak ..... może być Pewnie sama piwkuje, bo na trzeźwo nie da się na to patrzeć ... No co Ty Siostra !!! Ty anty-piłkarska ???? Taka do przodu to tylko z rana jestem, im bliżej wieczora, tym mniej mam energii do upiększania. ... hmmm, ciekawy coming-out Ja w ogóle nie oglądam TV najczęściej i pewnie dlatego nie piję .... a co ma pierni ko wiatraka ? Sukienkę gdzieś zapodziałam, ale se dygnę http://www.akapit-press.com.pl/minisites/baletnice/img/szkola_4.gif ..niezłe ... "dygnęłaś" coś wcześniej ? Ha, znowu goście rozrabiaką i w końcu wyciągną Gwoździa z tego niebytu!... .... wybiłem się !!! a co ... Gwozdzik, i co z planami? ciagle te same czy sa juz nowe? są nowe ... i dzisiaj poczyniłem pierwszy, może milowy krok, w tym temacie ... Gwoździk ... krasnoludki są malutkie .... ... i noszą małe czerwone czapeczki Dygam ... (i to w piórkach jakowyś, nie w sukienusi, bo mi ją śmignęli), hasła wypowiadam i .... gucio http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/120.gif ... nie gucio ... tylko Gwoździk .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Gwoździku malutki kącik mam niespełna 30 m.kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ... nie gucio ... tylko Gwoździk .. Gwoździka wtedy nie było, co Ty mi tu insynuujesz http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/122.gif I dygnęłam sobie ... a taka byłam ... w piórkach sobie dygnęłam ... o .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Zaraz tam coming out. Wszyscy wiedzą, że ja poranna jestem, wieczór to dobra pora do... spania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 i nie tylko no wszyscy wiedza, że do oglądania meczy no chyba, że graja gdzieś w Azji to trzeba z rana oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 no pewnie Lesiu że meczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.11.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Nie samym meczem człowiek żyje . Czasem można tez , na czymś zawiesić oko , na dłużej nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.11.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Gwoździku malutki kącik mam niespełna 30 m.kw. ... taaa ... na pewno tyle ma Twoja kuchnia ... ...... w piórkach sobie dygnęłam ... o .... ... dobrze, że nie jestem uczulony na pierze ... Wszyscy wiedzą, że ja poranna jestem, wieczór to dobra pora do... spania... ... jeżeli wieczór zaczyna się po 23 to się zgadzam w 100 procentach i nie tylko ... co nie tylko ??? no wszyscy wiedza, że do oglądania meczy no chyba, że graja gdzieś w Azji to trzeba z rana oglądać ... bez cięć .... bez komentarza ... zgadzam się ... no pewnie Lesiu że meczy ... Lesiu na pewno się nie męczy oglądając... Nie samym meczem człowiek żyje . Czasem można tez , na czymś zawiesić oko , na dłużej nawet... ... np. na Lidze Mistrzów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Nie samym meczem człowiek żyje . Czasem można tez , na czymś zawiesić oko , na dłużej nawet... ... nie tylko zawiesić, ale i nacieszyć ... to oko ... czasem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.11.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ... nie tylko zawiesić, ale i nacieszyć ... to oko ... czasem ... ... to prawda .......na przykład Twoim Domem ... ... ... i nie ma w mojej wypowiedzi ani krzty wypowiedzi żartobliwej ... PS. Zawsze Ci będę zazdrościł ... ... ale tak zdrowo ... z serdecznością .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No wow, toś mnie teraz podbudował i ... szczerze mówiąc, masz niesamowite wyczucie chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Gwoździku moje aktualne mieszkanko ma dokładnie 29,16 m.kw. a przyszła kuchnia kole 15 m.kw. mieć ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Cześć Zazdrośniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.11.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No wow, toś mnie teraz podbudował i ... szczerze mówiąc, masz niesamowite wyczucie chwili cieszę się ... Gwoździku moje aktualne mieszkanko ma dokładnie 29,16 m.kw. a przyszła kuchnia kole 15 m.kw. mieć ma:) ... i 30 metrów wystarczy .... aby zdrowie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts