Agduś 03.01.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Nie jestem pewna, bo u Brazy Gwoździka-chruścika zjedli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam w Nowym Roku.Pomyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Gwoździku,czyżbyś tak mocno przeżywał los Twojego sylwestrowego Chruściko-Gwoździka?? Pomyśl tylko, ile radości miała dziecina, która go pałaszowała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 No i rok minął...a brat nie dojechał............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 dziękuję ... jak Wacusie??? ... mam nadzieję, że żyją pod 20 cm lodem. Jutro sprawdzę. cze Gwoździorek żyjesz? ... żyję żyję ... tylko jak czytam dobrą książkę to internet dla mnie nie istnieje. Rodzina mówi, że też wtedy mało się odzywam Nie jestem pewna, bo u Brazy Gwoździka-chruścika zjedli... ... do tej pory ślinka mi leci Witam w Nowym Roku. Pomyślności. Wzajemnie Gwoździku,czyżbyś tak mocno przeżywał los Twojego sylwestrowego Chruściko-Gwoździka?? Pomyśl tylko, ile radości miała dziecina, która go pałaszowała .... ... wręcz przeciwnie .... Bardzo się cieszę, że mogłem pod postacią chrusta bawić się z Wami w tym okresie. A to, że potem jakaś dziecina mnie zjadła, to nic strasznego. Lepsze to niż trafić do kosza No i rok minął...a brat nie dojechał............. ...bo ja powoli dojeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ty się ciesz że na piechotę nie musisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 czujesz się winny ... widocznie tak jest A teraz najważniejsze, że zima przynajmniej chwilowo odpuściła i mam nadzieję, że nowi lokatorzy doczekają w dobrej kondycji do wiosny, dzięki oczywiście rurkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ty się ciesz że na piechotę nie musisz;) ...no tak ... wtedy bym musiał napisać wyżej, że dochodzę czujesz się winny ... widocznie tak jest A teraz najważniejsze, że zima przynajmniej chwilowo odpuściła i mam nadzieję, że nowi lokatorzy doczekają w dobrej kondycji do wiosny, dzięki oczywiście rurkom ... Moja Pinezka mówi, że ja nigdy nie czuję się winny .... a ja wierzę swojej żonie Mam nadzieję, że nowe Wacusie przeżyją .. Ostatecznie jest ich o wiele mniej niż rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2011 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Hej, hej!!! Hop, hop!!! Gwoździku, Chruściku Chodzący po wodzie, lodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.01.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Długiego życia Wacusiom! A w dodatku teraz jest odwilż, staw tak mocno chyba nie zamarznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witanko Ocynkowany Przyjacielu! Znowu gdzieś się wbiłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ależ mądra ta Gwoździkowa i Pinezka bardzo mądra tylko Gwoździk słabo wypadł na tym tle:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.01.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dobry Pociesz się , że to wszystko co teraz stopnieje, to ma z nawiązką spaść pod koniec stycznia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Byłam tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Też byłam, tylko nikogo nie zastałam. Tradycyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Hej, hej!!! Hop, hop!!! Gwoździku, Chruściku Chodzący po wodzie, lodzie! ... chodziłem po lodzie ... woda też tam była, ale nie chcę bluźnić Długiego życia Wacusiom! A w dodatku teraz jest odwilż, staw tak mocno chyba nie zamarznie? ... pomimo odwilży lód ma 25 cm grubości .... no dziś już może "tylko" 20 Witanko Ocynkowany Przyjacielu! Znowu gdzieś się wbiłeś???? ... wbiłem się tam, gdzie zarabiam na życie ależ mądra ta Gwoździkowa i Pinezka bardzo mądra tylko Gwoździk słabo wypadł na tym tle:lol2: ... masz wpier....... ...masz wpierw pozdrowić, a potem pisać te seksistowskie teksty Dobry Pociesz się , że to wszystko co teraz stopnieje, to ma z nawiązką spaść pod koniec stycznia . ... pocieszyłeś mnie Byłam tu! ... i to mi wystarczy ... Też byłam, tylko nikogo nie zastałam. Tradycyjnie. ... tradycyjnie..... nie zaprzeczam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Gwoździk daj spokój jak byłam grzeczna i zaczynałam dzień od mówienia wszystkim znajomym dzień dobry to mnie o mało na forumowym stosie nie spalili:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ... mieli rację ... ja też tego nie lubię ... .....a z Tobą się tylko przekomarzam ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 a potem narzekają że kultury w narodzie brakuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 .....a z Tobą się tylko przekomarzam ... :) Nie wywołuj wilka (komara) z lasu (z bagienka na łące obok naszego domku)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts