meg60 21.01.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 :rotfl:właśnie tego mi było potrzeba !!!! Tu zawsze wraca dobry humor !!!! Witam nocnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.01.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dawno mnie nie było i już siem zlenkłam zęś sie zdezorientował seksulanie Zardzewiały Przyjacielu ! Ale wszystko ok ! To spadam cześć Kolczasta ... owszem dawno Cię nie było, tym bardziej miło widzieć znowu ... :rotfl:właśnie tego mi było potrzeba !!!! Tu zawsze wraca dobry humor !!!! Witam nocnie !!! ... cześć meg ... cieszę się, że tak sądzisz ... czasami trzeba się powygłupiać ... aby nie zgłupieć do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Słuchaj, Ocynkowany - a to na pewno Ty? Bo jakoś Pinezką pachnie. Pozdrowienia zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.01.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Słuchaj, Ocynkowany - a to na pewno Ty? Bo jakoś Pinezką pachnie. .... co Wam się stało ??? Pinezka nigdy tu nie pisała ... NIGDY !!! Ja owszem lubię wkręcać, ale bez przesady ... A zresztą obiecałem, że w tym roku nie będę wkręcał ... ... ale tylko w (Pół)dzienniku oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ... cześć meg ... cieszę się, że tak sądzisz ... czasami trzeba się powygłupiać ... aby nie zgłupieć do reszty Święte słowa Gwoździku, święte słowa !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No ładnie, znowu jakieś hece? Może czas Gospodarza przemianować z Gwoździka na Wkręcika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.01.2011 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Święte słowa Gwoździku, święte słowa !!!!!! .... może i tak....ale ja już taki święty to nie jestem No ładnie, znowu jakieś hece? Może czas Gospodarza przemianować z Gwoździka na Wkręcika? .... coś mi się przypomina, że dokładnie rok temu Ktoś napisał podobny post .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No ładnie, znowu jakieś hece? Może czas Gospodarza przemianować z Gwoździka na Wkręcika? A gwincik to do drewna będzie, kołka rozporowego czy ...szybkiego montażu ? Do drewna chyba nieee ...za romantycznie by było. Rozporowo to już lepiej brzmi ...ale ten kołek ... Może zostawimy Gwoździoł do szybkiego montażu co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 a może Blachowkrętek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.01.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 bo do betonu to chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Taaaa... Od razu widać, że na budowach martwy sezon... Temat jednak trzeba znaleźć, żeby kultura słowa pisanego w narodzie nie upadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.01.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jaki martwy . U mnie się maluje pełną parą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.01.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 u mnie się wiesza obrazki!! (albo się niedługo będzie wieszało, bo ciężko się zabrać za pracę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 U mnie się otynkowało łazienkę, ale to się chyba nie liczy, bo budowa już przeterminowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.01.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Moja też (przynajmniej według banku) , ale siem nie przejmuje (na razie !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Fenix znaczy jak według banku co Ci powiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Bank to teraz tylko raty przyjmuje i łapki zaciera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.01.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No wiesz , byłem zielony przed budową , to myślałem że w 18 miesięcy skończymy . Niestety wyszło jak wyszło . Ale to nasza wina , bo mogliśmy mieć 2 lata na skończenie . Teraz jest aneks który prolonguje ten termin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 acha no ja mam dwa lata a raczej miałam ale że bank nie śpieszy się z wypłatą ostatniej transzy to nie mogę rozliczyć kredytu:( a że niedoróbek nieco jest to nie wiem czy się cieszyć czy martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.01.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Tym razem Was nie zacytuję .... nie będę nakręcał machiny nadania mi innego "imienia" ... aczkolwiek ubawiłem się przednio :) :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts