Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

Gwoździk, Ty sam już raz zmieniłeś imię, to kto Cię tam wie, co jeszcze szykujesz...

Właśnie doszłam do wniosku, że dużo zawdzięczamy pani wynajmującej, która w pewnym momencie (dokładniej - kiedy jej siostrzeniec zaliczył wpadkę i potrzebował tego domku, żeby zamieszkać z młodą małżonką oraz progeniturą) zrobiła się niemiła. Dzięki jej dopingowi 9 miesięcy po wbiciu pierwszego palika przez geodetę, zamieszkaliśmy w naszym domku. Inna sprawa, że na początku nie mieliśmy żadnych drzwi poza wejściowymi, a roboty mamy jeszcze na kilka lat zapewne.

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie.

Nie pamiętam, jak to u nas było, bo akurat papierka nie mieliśmy jeszcze dłuuugo. O ile pamiętam wyjaśnialiśmy w banku całą sprawę z biurwami i sądem. I chyba był u nas ktoś z banku, oglądał dom (drzwi już wtedy były, przynajmniej te najważniejsze - do łazienek ;) ) i nas rozgrzeszyli.

mój bank też robił problemy, ale im wystarczyły tylko zdjęcia, na których nie było widać, czy jest pomalowane. W końcu nie ma obowiązku żyć z domu z farbą na ścianach. Podłoge fotografowałam, gdy było jej tylko pół. No chyba że tak jakoś szczegółowo rozpisaliście kosztorys?

Ja do dobrych ludzi z prośbą o chociaż zareklamowanie tego wątku

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?160-WAŻNE-Tomek1950-potrzebuje-naszej-pomocy

Na Tomka zdrowie! I nasze też, nasze też. ;-)

Dziękuję!!!!!!