Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

....

nigdy nie wpadam do Ciebie przypadkiem...

.....

.. wiem, wiem ... źle zabrzmiało z mojej strony ... ale zaskoczyłaś mnie ... pozytywnie ofkors :)

No tak, dawno, ale tyś się kuzynie też nieszczególnie udzielał, nie sądzisz? To nie usprawiedliwienie, ale generalnie jakoś tak siadło globalnie...

... masz rację .... i ja siadłem .... i w ogóle siadło globalnie po zmianie imidżu FM ...

.. wiem, wiem ... źle zabrzmiało z mojej strony ... ale zaskoczyłaś mnie ... pozytywnie ofkors :)

[/i]FM ...

wcale nie tak źle...dużo w Twoich słowach racji...ale nie biorę sobie do serca oczywiście

p.s właśnie przeczytałam nowy sezon...i przypomniałam sobie moje niedawne poranne "czułe" rozmowy z bramą garażową ;)

Na początek napomknę tylko, że zwykle z rana po prostu wsiadam do auta i jadę do pracy. Dzieje się tak, ponieważ mój Miły wyprowadza mi auto z garażu i stawia tuż obok drzwi do domu. Niestety kiedyś nastał dzień sądny dla mnie…dzień w którym Miłego nie było. Ja z rańca ubrana jak zwykle…kozaczek na obcasie, płaszczyk, goła głowa (umyta świeżo), gołe łapki (bo po co w aucie…zawsze już nagrzane), na ramieniu szkolna torba… tak ze 20 kilo wagi. I tak JA…a co… popierniczam przez śnieg, ślizgam się na lodzie, ale dzielnie dobijam do bramy…wyjmuję kluczyk, otwieram….wiedziałam, że to łatwe… jedna strona otwiera się sama, ale….cholera dlaczego nie otwiera się druga?? Podnoszę go góry moją piękną (świeżo umytą) główkę i widzę tam wysoko jakiś skobelek zasunięty. Miły bez problemu sięga, no ale ja z deczka mniejsza jestem. No ale myślę sobie…co k…wa…JA nie poradzę? Skaczę (w obcasikach)próbując dosięgnąć tego gówna…uwieszam się wreszcie i …dupa. Rozglądam się po garażu…taboret uratuje mi życie. Podstawiam, wchodzę…taboret się chwieje niebezpiecznie…skobelek nie chce ustąpić…ze łzami w oczach „czule” przemawiam do bramy. Z rezygnacją robię ostanie podejście…cholerstwo otwiera się wreszcie…Uff….Wsiadam do auta…ręce mam sine i brudne, tusz rozmazany, włosy potargane…ale już jestem spóźniona. Wsiadam do auta i ruszam do pracy…bramy nawet nie staram się zamknąć…

Taka przygoda dziewczyny z miasta co mieszka na wsi

No co Wy?

Bramę wystarczy dobrze kopnąć w zasuwę, trochę poszarpać za skobelek i zaraz się otwiera. :D

Zwłaszcza, jak nie ma pilota.

Teraz czekam na riposty o pilocie. :lol2:

......

Taka przygoda dziewczyny z miasta co mieszka na wsi

... no wreszcie napisałaś więcej niż jedno zdanie :) ... Od dzisiaj masz ksywę Pani Skobelek ;) :)

No i wreszcie tu po staremu można opluć monitor ze śmiechu!!! :rotfl:

... trzeba by to podtrzymać ... :)

Rrrrrany! Jaki ja mam dzisiaj brak weny!!!

... niestety, tego się nie kupi, jak to śpiewał Jaryczewski z Oddziału . Szkoda, że też stracił wenę ... głos........a wiele wcześniej rozum :(

Niedobrze. Ponoć jaki poniedziałek taka reszta tygodnia

... zmienimy to, będzie dobrze ....bo jak Sipatka przychodzi w poniedziałki, to będą w tym wątku niezłe kawałki :)

Bramę wystarczy dobrze kopnąć .....

.....:

... a Tobie damy ksywkę Pigwówka .... bo w dobrej formie potrafi nieźle kopnąć ;)

Pilot to niewdzięczny zawód... Zawsze ktoś powie, że jego wina...

... chyba, że używa autopilota , tak jak Depsia;)