wu 30.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 do jutra wytrzymam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 .... nigdy nie wpadam do Ciebie przypadkiem... ..... .. wiem, wiem ... źle zabrzmiało z mojej strony ... ale zaskoczyłaś mnie ... pozytywnie ofkors No tak, dawno, ale tyś się kuzynie też nieszczególnie udzielał, nie sądzisz? To nie usprawiedliwienie, ale generalnie jakoś tak siadło globalnie... ... masz rację .... i ja siadłem .... i w ogóle siadło globalnie po zmianie imidżu FM ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 do jutra wytrzymam;) ... czyli maniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 .. wiem, wiem ... źle zabrzmiało z mojej strony ... ale zaskoczyłaś mnie ... pozytywnie ofkors [/i]FM ... wcale nie tak źle...dużo w Twoich słowach racji...ale nie biorę sobie do serca oczywiście p.s właśnie przeczytałam nowy sezon...i przypomniałam sobie moje niedawne poranne "czułe" rozmowy z bramą garażową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 .... przypomniałam sobie moje niedawne poranne "czułe" rozmowy z bramą garażową ...możesz wyjaśnić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No cóż, ja jestem podejrzewany o romans z pompą ciepła o ksywie Wacławska... Nie wiem co bardziej ekscentryczne - brama czy pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 zawsze można otworzyć bramę z wielką pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.01.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ba, ale teraz jak się otworzy, z pompą czy bez, to zimnica zawieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 e tam. nie narzekaj ... sam dobrze wiesz, że jak się coś zrobi z pompą to zawsze można liczyć na ...... chociażby medialne ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Tiaaaa, ale własne osobiste me doświadczenie uczy żeby raczej pozazawodowo trzymać się od mediów z daleka . Dlatego na razie bramy nie otwieram, a do Wacławskiej chadzam popatrzeć jej w niebieski wyświetlacz, jak jesteśmy na wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 ... no i tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Na początek napomknę tylko, że zwykle z rana po prostu wsiadam do auta i jadę do pracy. Dzieje się tak, ponieważ mój Miły wyprowadza mi auto z garażu i stawia tuż obok drzwi do domu. Niestety kiedyś nastał dzień sądny dla mnie…dzień w którym Miłego nie było. Ja z rańca ubrana jak zwykle…kozaczek na obcasie, płaszczyk, goła głowa (umyta świeżo), gołe łapki (bo po co w aucie…zawsze już nagrzane), na ramieniu szkolna torba… tak ze 20 kilo wagi. I tak JA…a co… popierniczam przez śnieg, ślizgam się na lodzie, ale dzielnie dobijam do bramy…wyjmuję kluczyk, otwieram….wiedziałam, że to łatwe… jedna strona otwiera się sama, ale….cholera dlaczego nie otwiera się druga?? Podnoszę go góry moją piękną (świeżo umytą) główkę i widzę tam wysoko jakiś skobelek zasunięty. Miły bez problemu sięga, no ale ja z deczka mniejsza jestem. No ale myślę sobie…co k…wa…JA nie poradzę? Skaczę (w obcasikach)próbując dosięgnąć tego gówna…uwieszam się wreszcie i …dupa. Rozglądam się po garażu…taboret uratuje mi życie. Podstawiam, wchodzę…taboret się chwieje niebezpiecznie…skobelek nie chce ustąpić…ze łzami w oczach „czule” przemawiam do bramy. Z rezygnacją robię ostanie podejście…cholerstwo otwiera się wreszcie…Uff….Wsiadam do auta…ręce mam sine i brudne, tusz rozmazany, włosy potargane…ale już jestem spóźniona. Wsiadam do auta i ruszam do pracy…bramy nawet nie staram się zamknąć… Taka przygoda dziewczyny z miasta co mieszka na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No i wreszcie tu po staremu można opluć monitor ze śmiechu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Rrrrrany! Jaki ja mam dzisiaj brak weny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Rrrrrany! Jaki ja mam dzisiaj brak weny!!! Niedobrze. Ponoć jaki poniedziałek taka reszta tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No co Wy? Bramę wystarczy dobrze kopnąć w zasuwę, trochę poszarpać za skobelek i zaraz się otwiera. Zwłaszcza, jak nie ma pilota. Teraz czekam na riposty o pilocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Pilot to niewdzięczny zawód... Zawsze ktoś powie, że jego wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.01.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ...... Taka przygoda dziewczyny z miasta co mieszka na wsi ... no wreszcie napisałaś więcej niż jedno zdanie ... Od dzisiaj masz ksywę Pani Skobelek No i wreszcie tu po staremu można opluć monitor ze śmiechu!!! ... trzeba by to podtrzymać ... Rrrrrany! Jaki ja mam dzisiaj brak weny!!! ... niestety, tego się nie kupi, jak to śpiewał Jaryczewski z Oddziału . Szkoda, że też stracił wenę ... głos........a wiele wcześniej rozum Niedobrze. Ponoć jaki poniedziałek taka reszta tygodnia ... zmienimy to, będzie dobrze ....bo jak Sipatka przychodzi w poniedziałki, to będą w tym wątku niezłe kawałki Bramę wystarczy dobrze kopnąć ..... .....: ... a Tobie damy ksywkę Pigwówka .... bo w dobrej formie potrafi nieźle kopnąć Pilot to niewdzięczny zawód... Zawsze ktoś powie, że jego wina... ... chyba, że używa autopilota , tak jak Depsia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 31.01.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ... no wreszcie napisałaś więcej niż jedno zdanie ... Od dzisiaj masz ksywę Pani Skobelek Nooo, toś mne docenił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.01.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 .... grunt to sprowokować ... i posty lecą jak z nut :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts