Gwoździk 31.01.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ...Skobelku, czyżbyś już miała neta, tam u Ciebie ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 31.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no, pisałam już C kiedyś, ale chyba byłeś "przyrdzewiały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ... niestety, tego się nie kupi, jak to śpiewał Jaryczewski z Oddziału . Szkoda, że też stracił wenę ... głos........a wiele wcześniej rozum Mimo wszystko fajnie śpiewał. Nawet bez rozumu. no, pisałam już C kiedyś, ale chyba byłeś "przyrdzewiały" Czy to jakiś synonim wielu innych określeń pewnego stanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.01.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no, pisałam już C kiedyś, ale chyba byłeś "przyrdzewiały" .... już mi się przypomniało ... ja nie rdzewieję... ocynk mam Mimo wszystko fajnie śpiewał. Nawet bez rozumu. ... bardzo fajnie ... i jego tekstów z początków OZ nikt nie przebije ... Czy to jakiś synonim wielu innych określeń pewnego stanu? ... jedni mówią ocynkowany a drudzy przyrdzewiały ... zawsze jednak oznacza to tego samego gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ... a Tobie damy ksywkę Pigwówka .... bo w dobrej formie potrafi nieźle kopnąć Ho ho, czuję się doceniona! Jakbym czuła, w zeszłym roku prawdziwą pigwę posadziłam. Autopilot - bardzo mi sie podoba, po tylu latach, niczym pan Jourdain, dowiedziałam się, że autopilota używam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Przyszłam się pokajać, że nie dochodzę ... jasssooo co ja gadam ... Babydream - kwiczałam ze śmiechu, no po prostu kwiczałam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Braza, w Twojej sytuacji jest to wybaczalne (i nie piszę o kwiczeniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.02.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Czy to jakiś synonim wielu innych określeń pewnego stanu? Dokładnie tak Oczywiście wybaczam Mu chwilowy zanik pamięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 bry, chwała Ci za nieopieprzanie. I mimo jednego zdania liczę na docenienie mego wysiłku tego intelektualnego, a w obecnym stanie także fizycznego tęskniłam za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.02.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 O rany,, przeczytałam psst Babydream i popłakałam się z wesołości! Ale przy okazji widać, jak to jest naprawdę mieć wsparcie w Miłym - to znaczy, ze zawsze jest i pomaga, skoro mogą zdarzać się takie przypadki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.02.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale przy okazji widać, jak to jest naprawdę mieć wsparcie w Miłym - to znaczy, ze zawsze jest i pomaga, skoro mogą zdarzać się takie przypadki!! Sure męża to trza se wychować Nie warto za dużo pokazywać, że się umie. Bo chłop to stworzenie, co jak wie, że ne musi to już nie zrobi No ale fakt...Miły to ewenement...a ja doceniam...naprawdę p.s wcale nie jestem taka biedna mała nieporadna...czasem lubię się tak czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) Ho ho, czuję się doceniona! ...... .... tylko się nie rozpuść z zachwytu ... jak ta pigwa w spirytusie Przyszłam się pokajać, że nie dochodzę ... .... ... chłopu się pokajaj , a nie mnie ... nie mam żadnego w tym interesu Braza, w Twojej sytuacji jest to wybaczalne ... .... no w mojej tak Oczywiście wybaczam Mu chwilowy zanik pamięci... ... Witaj Babydream w moich komentarzach !!! Cieszę się, że doszła kolejna czytelniczka ... bo niektóre to niedochodzą .... ..... mimo jednego zdania liczę na docenienie mego wysiłku tego intelektualnego, a w obecnym stanie także fizycznego ... ... niestety, nie ma lekko .... musisz się wykazać co najmniej w takim stopniu wesołości jak Babydream ....... ..... przy okazji widać, jak to jest naprawdę mieć wsparcie w Miłym - to znaczy, ze zawsze jest i pomaga, skoro mogą zdarzać się takie przypadki!! ... no wreszcie jakiś rozsądny tekst Sure męża to trza se wychować Nie warto za dużo pokazywać.....: .... to jeszcze Mu do tej pory wszystkiego nie pokazałaś ???? biedak .... Edytowane 1 Lutego 2011 przez Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 to jeszcze trochę trzeba poczekać - nie mam bramy ale podzielę sie ładnym tekstem z naklejki na drzwiach "CIĄGNĄĆ - można tez pchać, ale w ten sposób drzwi nie otworzysz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ... ale podzielę sie ładnym tekstem z naklejki na drzwiach "CIĄGNĄĆ ..... .... dobrze już dobrze ...... ja tu nie pozwolę, żeby mi się rodzina tu wywewnętrzniała .... PS. Niestety, z technologicznego punktu widzenia gwoździe też są "ciągnione" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 gwoździe to chyba rodzaj drutu...a drut się podobno ciągnie Czy jakoś tak...ja tam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ... nie mnie ... nie mam żadnego... interesu ...PS. Niestety, z technologicznego punktu widzenia gwoździe też są "ciągnione" :) Bardzo szczere wyznanie. Biedaku!!! A za co w takim razie jesteś "ciągniony"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A za co w takim razie jesteś "ciągniony"? No pewnie za ten drut właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 gwoździe to chyba rodzaj drutu...a drut się podobno ciągnie Czy jakoś tak...ja tam nie wiem .... jak nie wiesz jak wiesz .... masz rację Bardzo szczere wyznanie. Biedaku!!! A za co w takim razie jesteś "ciągniony"? za uszy No pewnie za ten drut właśnie .. ZA USZY !!!! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.02.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Oczywiście tylko udaję, że nie wiem...jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ...przygotuj na jutro taborecik .... bo skobelek może nie puścić ... chyba, że masz ferie ... bo wy nauczyciele macie je co rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts