Babydream 01.02.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ktoś tu chyba jest złośliwy a jestem już po feriach... przyznam się...i przez całe ferie nie odezwałam się an słowem...ne chciało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 .... a jestem już po feriach... przyznam się...i przez całe ferie nie odezwałam się an słowem...ne chciało mi się .... masz przerąbane .........za to, że nie pisałaś ... ... za szczerość i odwagę natomiast masz plusa ... ... jeszcze jeden i w mordę ... PS. Przepraszam za ostatnie słowo, ale cytat jest cytatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 .... masz przerąbane .........za to, że nie pisałaś ... Teraz piszę, więc ciesz się chwilą ...bo nie wiadomo kiedy znów mnie wetnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ...niestety mnie już "wcięło" .... ;( .... ale znów się pojawię. .... za jakiś czas .... PS. chyba, że skobel nie ustąpi ...ale wtedy wezmę taboret .... ...czyli na 100 % pojawię się za kilka dni Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 dobrze, że chociaż na taboret można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wstrząśnięta wyznaniem o ciągnieniu za uszy, pozostaję w oczekiwaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 dobrze, że chociaż na taboret można liczyć Taboret najlepszym przyjacielem człowieka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Taboret najlepszym przyjacielem człowieka jest Czworonożnym z reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 dobrze, że chociaż na taboret można liczyć ... na mnie też można Wstrząśnięta wyznaniem o ciągnieniu za uszy, pozostaję w oczekiwaniu... ... i słusznie .... cierpliwość się opłaci Taboret najlepszym przyjacielem człowieka jest .... poza psami oczywiście Czworonożnym z reguły. .... o właśnie ... do tego zmierzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A skoro mowa o czworonożnych, to ..... Mój kochany pies ma już 10 lat, a ponieważ należy do rasy „dużej”, więc można śmiało powiedzieć, że jest dziadziusiem. Od kilku miesięcy ma czasami problem ze wstawaniem, co związane jest ze zwyrodnieniami i stanami zapalnymi w kręgosłupie oraz „starcze” zmiany w tylnych stawach. Od kilku miesięcy robię mu raz na tydzień zastrzyk z metakanu, który jest tanim i bezpiecznym środkiem przeciwzapalnym. Tak mi doradził „stary weterynarz od koni”, który nie proponuje wymyślnych, nowofalowych lekarstw robiących niezłe spustoszenie w organizmie ... i to za grube pieniądze . Dzisiaj odwiedziłem mojego starego weta, aby sprzedał mi kolejne dawki leku ... Gadka szmatka, co tam, jak tam ... i mówi mi, że wyleczył swoje bolące biodro i staw kolanowy ..... zażywając Arthroflex .... dla psów !!!!! Jednoznacznie stwierdził, że powinienem dawać go mojemu psu ... Poza tym, dodał: -„Preparat ma smak karmelowy, mi smakowało ......więc pies łyknie go bez problemu”. Dobra biorę. Muszę szybko wziąć, bo zaraz się zacznę śmiać. Rozliczamy się. Zabieram strzykawki i płyn karmelowy ... Już miałem wychodzić, gdy pan doktor spytał na odchodne: - „A wie Pan, co ja teraz biorę?” - ??? - „Rewelacja!” – mówiąc to otworzył lodówkę i wyjął z niej duży, okrągły pojemnik plastikowy (taki jak na 10 litrów lodów) – „ działa rewelacyjne na moje stawy.... tylko żałuję, że z racji na obowiązki nie biorę go systematycznie...” - „A co to jest?” – pytam - „A wie pan, to jest preparat dla koni” ... Nie wytrzymałem, parsknąłem śmiechem ... a ponieważ znamy się od wielu lat to dodałem : „Niech pan uważa, aby panu kopyta nie wyrosły” ... Jadąc samochodem długo się jeszcze śmiałem sam do siebie, jak głupi do sera ... Nie mogę się doczekać kolejnej rozmowy z moim sympatycznym wetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 cudowny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 03.02.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A skoro mowa o czworonożnych, to ..... ...to ja wolę koty...chociaż piesy też kocham i posiadam.... Mój kot jak wracam z pracy wskakuje mi na kolana, wlepia we mnie gały, mruczy tak, że aż się zanosi, a potem noskiem dotyka mojego noska...robi fikołek na moich kolanach, układa się wygodnie, gapi się i ślini niemiłosiernie Nie wiem co to ślinienie oznacza...ale myślę, że mnie kocha. Z wzajemnością oczywiście...tylko ja nie ślinię się na jego widok...no...przynajmniej się staram p.s My też mamy takiego ulubionego zwierzęcego doktora, co to i krowi poród odbierze i psiaka zaszczepi i przez telefon doradzi, a i człowieka podkuruje jak trzeba. Taki właściwy człowiek na właściwym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 . ... chłopu się pokajaj , a nie mnie ... nie mam żadnego w tym interesu .... A Ty qurna kto .... baba ....:confused: Siemano Ocynkowany Przyjacielu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No skoro nie ma interesu, to kto wie, czy chłop... Braza, dogoniłam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.02.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Cwila chwila , napisał że nie ma w tym interesu a to różnica . Chociaż sformułowanie troszkę dziwne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Nic dziwnego nie ma . Jak siem dziewcze własnemu chłopu pokaja ... to Gwoździkowi to zw... ( wszystko jedno znaczy ) Aaaale jakby się Gwoździkowi pokajała ... hmmm to interes by się przydał ! ( na chwilę ...Pinezka potem amputuje ... ) Agduś nie goń Brazy bo ona osłabiona . Chleba szuka od kilku dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dla konia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dla konia? Nooo ... tego z urwanom dooopom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 cudowny człowiek .... zawsze wiedziałem, że mnie doceniasz ....Mój mąż jak wracam z pracy wskakuje mi na kolana, wlepia we mnie gały, mruczy tak, że aż się zanosi, a potem noskiem dotyka mojego noska...robi fikołek na moich kolanach, układa się wygodnie, gapi się i ślini niemiłosiernie Nie wiem co to ślinienie oznacza...ale myślę, że mnie kocha. Z wzajemnością oczywiście...tylko ja nie ślinię się na jego widok...no...przynajmniej się staram (oryginalnie było: mój kot) .... no nieźle pojechałaś :) A Ty qurna kto .... baba .... ... a kcesz w pierdol ..? :) ... (Dzięki Depsia za podpowiedź ) No skoro nie ma interesu, to kto wie, czy chłop... ... bywają chwile, gdy chłop nie ma interesu w....................... tym.... Cwila chwila , napisał że nie ma w tym interesu a to różnica .. ... różnica jest wielka .. .... ........ hmmm to interes by się przydał ! ...... ...to prawda ... interes by się przydał ... na gwoździkowej .... i nad tym się głowimy Dla konia? ... czyli co? zbierać suchy chleb na gwoździkowej ? ... Ty wiesz, może to i pomysł jest Nooo ... tego z urwanom dooopom ... no capisco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 ... no capisco idź do Brazki to się dowiesz....ŁOBUZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts