amonite 31.12.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.eslupsk.com/ekartki/nowyrok/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-2093/Ala-nowy%20rok.gif Wszystkiego najlepszego w całym przyszłym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Ja tylko nieśmiało zapytam jak tam Wacki - dychają jeszcze, czy skute lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009 http://i42.tinypic.com/21buasp.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Gwoździku - humoru, dystansu i pogody ducha - czyli tego wszystkiego co w Tobie najlepsze!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Świetny pokaz .... Dzięki Przez chwilę nawet się "zadumałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja tak cichaczem, ale WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU I POWODZENIA W REALIZACJI MARZEŃ !!!! twój półdziennik to majster-sztyk Gratulacje, czekam na dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dzięki meg60 ... ale z tym ciągiem to różnie ... spróbuję Cię nie zawieść .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Halooo, Gospodarzu!!! Jakoś słabo o nas tutaj się dba! Nawet nie ma komu dzień dobry powiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć, .....jak to słabo dbam ...??? Od dwóch dni piszę w (Pół)dzienniku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Przyszłam ... żeby nie było, że nie dbam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dzień doberek no wreszcie zabrałeś sie za pisanie oby tak cały rok gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Rozpocząłem "badanie" .... ...”Bobi, czemu jesteś smutny ? Może o tym porozmawiamy?” – mówię ...westchnął tylko ... ...” Co, brakuje Ci Pani Gwoździkowej i Juniora ?” – pytam, ... coś mruknął ... ...”Bobi, nie lubisz Gwoździkowej ?” ... zamachał ogonem, którego nie ma ... Myślę , MAM CIĘ!!! ...”Bobi – no otwórz się ...pogadamy” – idę na całego ... ... no i się otworzył .... ... puścił takiego bąka, że trzeba było wietrzyć 15 minut... Nie wiem o co mu chodzi ... ale się dowiem .... nawet jakby się miał otwierać przede mną co minutę ... Popłakałam się ze śmiechu Następnym razem to mu się każ otwierać kole wiosny, wtedy będzie już cieplej i mozna tę operację na zewnątrz przeprowadzić P.S. Ty masz problem z pokrywaniem, a ja z piersiami ... te pierisy za każdym razem tak właśnie odczytywałam ... co to qurna za rośliny są????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Mnie się też podobało! Psi psycholog... możesz mieć wzięcie! Tylko jakbyś inne psy chciał tak otwierać, to sprawdź, czy właściciele mają w domu dobrą wentylację... Bo psy mają duuuże możliwości! Jakieś 8 megacuchów na hektar! Wiem coś o tym, bo Emi czasem się zdarza tak otworzyć bez zachęty. Na szczęście rzadko. Następnym razem zacznij od tyłu - podobno psy mają poważne problemy z brakiem ogonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Następnym razem zacznij od tyłu - podobno psy mają poważne problemy z brakiem ogonów. Ty Agduś .... psychoterapia od tyłu ??? ... i to jeszcze psia ??? Szybko mi się tu wytłumacz ... albo poważnie porozmawiamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tłumaczą się winni, więc zamilknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Nie ma, jak się pośmiać. Ciekawe, czy Bobik wie, że tyle radości na FM dostarczył. Też mi się bardzo podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 http://www.toys4boys.pl/Zwierzece-temperowki-item1416.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 heloł.... już wiem o jakich bąkach mówiłeś..... swoją drogą fajnie masz z tej fabryce... i Wacki zacne.... bardzo mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts