Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozpocząłem "badanie" ....

...”Bobi, czemu jesteś smutny ? Może o tym porozmawiamy?” – mówię

...westchnął tylko ...

...” Co, brakuje Ci Pani Gwoździkowej i Juniora ?” – pytam,

... coś mruknął ...

...”Bobi, nie lubisz Gwoździkowej ?”

... zamachał ogonem, którego nie ma ...

Myślę , MAM CIĘ!!!

...”Bobi – no otwórz się ...pogadamy” – idę na całego ...

... no i się otworzył ....

... puścił takiego bąka, że trzeba było wietrzyć 15 minut...

Nie wiem o co mu chodzi ... ale się dowiem .... nawet jakby się miał otwierać przede mną co minutę ...

Popłakałam się ze śmiechu :D :D Następnym razem to mu się każ otwierać kole wiosny, wtedy będzie już cieplej i mozna tę operację na zewnątrz przeprowadzić :D

P.S. Ty masz problem z pokrywaniem, a ja z piersiami ... te pierisy za każdym razem tak właśnie odczytywałam ... co to qurna za rośliny są????? :o

Mnie się też podobało! Psi psycholog... możesz mieć wzięcie! Tylko jakbyś inne psy chciał tak otwierać, to sprawdź, czy właściciele mają w domu dobrą wentylację... Bo psy mają duuuże możliwości! Jakieś 8 megacuchów na hektar! Wiem coś o tym, bo Emi czasem się zdarza tak otworzyć bez zachęty. Na szczęście rzadko.

Następnym razem zacznij od tyłu - podobno psy mają poważne problemy z brakiem ogonów.