Gwoździk 01.03.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 flaszkę we dwóch po robocie ... o Ten już zapodał rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 :jawdrop: to ja ide jarnąć w 5 minut ) to ja też idę jarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 to ja też idę jarnąć To ja też... Wychodzi na to, że można w 5 minut zrobić wszystko na p... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 .... no to może załóżmy ,że za 5 minut nie będzie można się odzywać przez kolejne 365 dni .... daj dobry przykład i odpowiedz pierwszy ... OK, niech będzie ..... robiłbym to ...co robię od 2004 roku na tym forum .... ... pisałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 .... nie określiliśmy co będzie po tych 5 minutach .... koniec świata, koniec dnia pracy czy koniec dnia ... no to może załóżmy ,że za 5 minut nie będzie można się odzywać przez kolejne 365 dni .... Zaniemówiłabym z wrażenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 To ja też... Wychodzi na to, że można w 5 minut zrobić wszystko na p... oprócz prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 365 dni? jakoś bym to zniosła.... w końcu mam wprawę w "nie"pisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zaniemówiłabym z wrażenia! ... jakoś bym to zniosła.... w końcu mam wprawę w "nie"pisaniu .... tere fere .. takie babskie mądrości .... bez konkretów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 oprócz prasowania ... no to co byś zrobił w 5 minut ...oprócz prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zjadłabym tabliczkę Milki z orzechami (najlepiej całymi). Piwa bym nie wypiła, bo się lubię delektować spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 .... tere fere .. takie babskie mądrości .... bez konkretów ... taaa....popatrz na swoje mądrąści.....będę pisał.....pisarz się znalazł phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 bierz co chcesz .... tylko wreszcie przestań biegać Dziękuję. A co się tyczy biegania to przyganiał kocioł garnkowi:lol: A sam możesz przestać grać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ...natarłem .... i włosy mi się utleniły ... powiedziała łosica głaszcząc kopytkiem swego łosia ... i dobry Twój tasiemiec ... przebiłaś mnie .... jeszcze dygnij ... i będziesz pełnoprawną Czytelniczką (o sposoby dygania musisz spytać Brazę) .... no co ... dobrze mi wyszło, nie? (właściwie to Tobie wyszło) .... jak zwykle coś o dupie ... zauważyłem ... jeszcze trochę brak jej doświadczenia, ale się wyrobi :lol2: Nooo ta pineska jest git.... Tylko w takiej wersji czytane jest nooo jakby tu powiedzieć.... śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zjadłabym tabliczkę Milki z orzechami (najlepiej całymi). ..... .... w 5 minut ???? ... mocna jesteś taaa....popatrz na swoje mądrąści.....będę pisał.....pisarz się znalazł phi .... pisanie nie oznacza bycia pisarzem ....tak jak pis nie oznacza pokój A co się tyczy biegania to przyganiał kocioł garnkowi:lol: A sam możesz przestać grać???? .... no nie mogę ... za mocno się rozpędziłem Tylko w takiej wersji czytane jest nooo jakby tu powiedzieć.... śmieszne ... to trochę ...jakby tu powiedzieć .... smutne Naprawdę tak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ty mi tu języka nie wystawiaj .... szamanko kuchenna Matko, jak Ty ładnie do mnie rozmawiasz. Tę tabliczke czekolady to ja spokojnie nawet w mniej niż w 5 minut, słowo. Oczywiście, że najlepsza z całymi orzechami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A propos 5 minut - filiżana (taka wielka filiżanka) kawy i papierosek ... Pasuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Kochani - zajrzyjcie, pomóżcie, proszę!http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174155-Sp%C5%82on%C4%99%C5%82o-ludzkie-%C5%BCycie-potrzebny-architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Kawa bezkofeinowa albo latte i bez papieroska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.03.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 5 minut ? A po co się tak delektować ?! 2 spokojnie wystarczą. A mozna i w mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A propos 5 minut - filiżana (taka wielka filiżanka) kawy i papierosek ... Pasuje??? Pasuje Kawa bezkofeinowa albo latte i bez papieroska. nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts