braza 03.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Agduś, no bój się Boga, jaka latte, co to jest Dygnąć se przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Matko, jak Ty ładnie do mnie rozmawiasz. ... ... ja zawsze ładnie z Tobą rozmawiam .... nieprawdaż ? A propos 5 minut - filiżana (taka wielka filiżanka) kawy i papierosek ... Pasuje??? ... Komu? Mi ? ... Najważniejsze, żeby Tobie pasowało .... Kawa bezkofeinowa albo latte i bez papieroska. ... nowomowa .... nie kapuję ... szczególnie te lato czy latte 5 minut ? A po co się tak delektować ?! 2 spokojnie wystarczą. A mozna i w mniej . ... zależy co masz na myśli Pasuje ...nie pasuje .... odpowiadasz jak ta pewna pani w kawale .... "Pan wkłada czy wyjmuje ... bo już mnie to zaczyna wk...wiać ... " Dygnąć se przyszłam ... ... nikt tak nie dyga jak Ty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Eeeee to ja się nie łapię na to pięć minut, bo nie palę..... Idę wiec..... pić nie ma , jeść nie ma.... Nooo koniec świata...... Ale flaszkę do dalszej pogawędki zostawiam.... http://www.twardziel.pl/foto_min/File/krupnik/dfsssdgfdgfdhgdf_art.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ... każdemu po kielichu .... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Braza, wyjątkowo pięknie dygnęłaś! Latte macchiato (z wł. "splamione mleko") - napój mleczny powstały przez powolne (delikatnie, po ściance) dolanie kawy espresso do gorącego mleka, pokrytego warstwą mlecznej piany. Przy prawidłowym przygotowaniu otrzymuje się trzy warstwy: na dole mleko, pośrodku espresso, na górze piana. Dzięki temu jest to jedna z najciekawiej wyglądających, lecz także jedna z droższych kaw. Podawana jest w przezroczystej szklance z grubymi ściankami o pojemności ok. 250 ml. Może być pita przez słomkę, aczkolwiek przez profesjonalnych baristów zalecana jest jedynie długa łyżka. Latte macchiato można dekorować, podobnie jak cappuccino czy espresso, wiórkami czekoladowymi, kakao, cynamonem itp. Można także dodawać syropy smakowe, tworząc całą gamę nowych smaków. (z Wikipedii)http://www.numerylitery.pl/blog/wp-content/uploads/2007/03/latte-macchiato.jpg Nie jestem kawową fanatyczką jak Braza, mogę pić kawę parzoną, rozpuszczalną, z mlekiem, śmietanką, alkoholem, czekoladą i czym się jeszcze da. Byle nie miała kopa, bo mnie kopie za mocno. http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/latte_art.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 nie cytuj Wikipedii ... napisz po naszemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Po naszemu to ja robię sobie czasem taką kawkę w domu. Mniam...Ale takiej nie umiem:http://3.bp.blogspot.com/_YEMSSjPy0SU/TDoS6vb0PHI/AAAAAAAAAhs/56m1GMEOV7M/s1600/latte+art+1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ... no i na to czekałem .. smacznie wygląda ... nawet ja po domowemu obrazek w filiżance "zblednie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ale czad lepsze niż pisanki ja poproszę tą kosmiczną,pośrodku u samego dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mmmmmmmm Taka kawa z rana...... Flaszka wypita????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ale czad lepsze niż pisanki ja poproszę tą kosmiczną,pośrodku u samego dołu Malka, podziel się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Malka, podziel się! zostawiłam Ci połówkę z uszkiem, co by się wygodniej piło Edytowane 4 Marca 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Faaajne są. Zawsze zastanawiam się, jak oni to robią. Nby widziałam kiedyś w tv, jak barista to robił, ale... Nie dla mnie ten sport, ja mogę co najwyżej wypić takie cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.03.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Poniżej cytuję rozmowę studentek, które przed sesją egzaminacyjną zrobiły zrzutę .... i zaczęły od ruskiej wódki ... ale czad ... ... Flaszka wypita????????? podziel się! zostawiłam Ci połówkę .... Nie dla mnie ten sport, ja mogę co najwyżej wypić ... ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Łoooo, bardzo ambitna rozmowa!!!! Tej kawy z małpką bym nie tknęła ... miałabym wrażenie, że spijam któregoś z krewniaków .... Dzisiaj dygam tylko dla tych z wyobraźnią .... dyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 :rotfl: Dobre..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.03.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Gwożdzik, Braza - dobre! (ale ta ostatnia kawa to chyba raczej zupa pomidorowa??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2011 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 eee, że niby ta moja? lura straszna,ale trochę pachniało kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Słoneczny dzieńdoberek! Wiem, podobno infantylne, ale taka dzisiaj pogoda, że aż dzieńdoberek na usta się ciśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts