Arnika 07.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jest u nas cudne słonko Też dzieńdoberek zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 U nas też... ale mam mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.03.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 dzień dobry, pięknie jest i słonecznie! (gdybym jeszcze nie musiała pracować, byłby pełen relaks) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 cześć Gwoździku przyszłam się poprzymilać Ty wiesz o co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) RÓŻNE RODZAJE KOMUNIKOWANIA SIĘ NA FORUM (z przymrużeniem oka ) Niektórzy ślą buźki, nie tłumacząc z czego się śmieją, np.. Niektórzy myślą, że umieją czytać z ruchu warg, np.. Łoooo, bardzo ambitna rozmowa!!!! . Niektórzy, jak nie rozumieją znaczenia buźki to dodają jeszcze słowo ... np... :rotfl: dobre.... ... a czasami ... tylko słowo, np.... ... dobre! Niektórzy myślą, że buźka stworzona jest na ich podobieństwo, np... eee, że niby ta moja? ..Niektórzy czasami używają słowa powszechnie uznawanego za .... ... infantylne.... Niektórzy łączą słówka, żeby wyglądało poważniej .... ....dzieńdoberek... Niektórzy przychodzą rzadko, a i tak piszą o pogodzie ... ...... ale mam mróz ... a niektórzy piszą, chociaż są w pracy i narażają pracodawcę na straty ... ...gdybym jeszcze nie musiała pracować, byłby pełen relaks.. ... a niektórzy przychodzą się po prostu poprzymilać ... ...przyszłam się poprzymilać .... A niektórzy, nawet jak nic z tych postów nie rozumieją ... to i tak je tasiemcowo cytują ... Edytowane 7 Marca 2011 przez Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nie załapałam się na tasiemca.Może następnym razem się uda...Póki co, donoszę, że i u nas słoneczko, ale zimno.Gwiazdozbiory widać! Dzieci biorą udział w jakichś badaniach - chyba o zaśmiecenie światłem chodzi. Liczą gwiazdy - kiedyś w Orionie, ostatnio chyba w Łabędziu (albo odwrotnie) i wysyłają gdzieś wyniki przez internet. I u nas przed domem nie jest tak najgorzej! Mogłabym zapytać ich, o jakieś stopnie, ale kto wie, co to za skala?I chwalę się, że dzisiaj dwa razy nie zabiłam pierworodnej! A mało brakowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.03.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 niektórzy dopiero wybierali się do pracy, a w domu pracowali co prawda, ale to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Już chyba nie będę pisała... Aż strach się tu odezwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2011 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Opcje były dwie: 1. "przesyłam" wszystkim Czytelniczkom G(w)oździki w Ich komentarzach 2. "wkładam je do wazonu u siebie w komentarzach...i dedykuję Czytelniczkom Długo się nie zastanawiałem .... opcja pierwsza skutkowałaby na pewno tym, że Kogoś mógłbym w pośpiechu pominąć ... a to nie byłoby fair ... Więc, jeżeli zgodzicie się na wersję nr 2 (a wyjścia raczej nie macie ).... to życzę Paniom wszystkiego dobrego .... http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/rose-metal-recycle-wwo-terre-sauvage-ma75.jpg .... Nie Zawsze "Ocynkowany" Kolega z Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Czytelniczka dziękuje bardzo - kwiaty są pięknie ocynkowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 to życzę Paniom wszystkiego dobrego .... Panie dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dziękuję, Gwoździku. W zasadzie to ja też życzę Ci wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Czytelniczka dziękuje bardzo .... Panie dziękują Dziękuję, Gwoździku. Teraz zauważyłem, że wersja numer 2 ma straszliwą wadę. Przyjmująca życzenia odpowiada nie u siebie tylko u mnie ... A to też nie fair ... Przyjmijcie więc proszę G(w)oździki i życzenia ... ale nie odpowiadajcie na ten post ... po prostu go przeczytajcie ... Proszę PS. ale tego to nie podaruję, jak boniedydy... ... W zasadzie to ja też życzę Ci wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Milczę więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja też sobie pomilczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 I ja również A nuż się załapię na następnego tasiemca:D Gwoździku, ostatnio Dużemu zapodałam, jako, że wykazuje zapędy kijołowne, historyję o Wacusiach pierwszych. Przyjął do wiadomości nawet się pośmiał trochę... Ale ja...no cóż... Styl Twojego pisarstwa znów wydusił ze mnie słodkie łzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Gwoździczku ja jednak coś powiem - kiedy będzie kolejny odcinek drugiego tomu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Milczę więc... Ja też sobie pomilczę... I ja również.... Mowa jest srebrem a milczenie złotem ...A nuż się załapię na następnego tasiemca..... ... a słowo stało się ciałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ....kiedy będzie kolejny odcinek drugiego tomu;) ...pytaj innych.... nie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 08.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Qźwa....człowiek wyłazi po kilku dniach z doła, a tu się nawet odezwać nie można.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts