Gwoździk 13.03.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Widzę, że wystarczy oddalić się od FM na kilka dni ... i już cię obsmarują ... ... kogo przypomina Gwoździk każda wie .... z Marsa... .... Marsjanina! ...takiego małego, zielonego ludzika?? z ryjkiem:lol2: i czułkami .... rozumek ... ....ale tylko troszeczkę.... i okrągłym brzuszkiem na patyczkowatych nóżkach .... i chciałoby się zapytać ... że niby Gwoździk tak wygląda??? ... Muszę przyznać, że Aleście paskudę stworzyły... Poleciałem do lustra ... znalazłem kilka zgodnych opisów Myślę, że wpadłem w... .... kompleksy! Znalazłem ryjek, troszkę rozumku, brzuszek ... tylko z tymi czułkami to problem był ... bo tylko jedną namierzyłem No ale... ...plastyczna wyobraźnia to jest to;) Wrócę jednak do dzisiejszego dnia ... .......dziś naprawdę poczułam, że budzę się z zimowego letargu ..ja również poczułem ... i to solidnie .. Ja tylko wpadłam .... ...ja też wpadłem ... ale opiszę to w Półdzienniku Gwoździk jeszcze z Dnia Kobiet nie wrócił ... wracałem po śladach Yetiego ... ... dobrze,że nie z Sylwestra ... ... z dziesięć lat temu wracałem z Sylwestra samochodem . Do pokonania miałem 240 km. Jechałem 11 godzin , bez żadnego postoju. Nigdy tej "przygody" nie zapomnę ...odwołuję paskudę... ... cóż to za uroczy stworek... ... i tego się trzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ... z dziesięć lat temu wracałem z Sylwestra samochodem . Do pokonania miałem 240 km. Jechałem 11 godzin , bez żadnego postoju. Nigdy tej "przygody" nie zapomnę To prawie jak my w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.03.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ... z dziesięć lat temu wracałem z Sylwestra samochodem . Do pokonania miałem 240 km. Jechałem 11 godzin , bez żadnego postoju. Nigdy tej "przygody" nie zapomnę Kilka miesięcy temu wracałam z Bukowiny samochodem. Do pokonania miałam 102 km. Jechałam 9 godzin, bez zadnego postoju.Nigdy tej "przygody" nie zapomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 To prawie jak my w tym roku. Kilka miesięcy temu wracałam z Bukowiny samochodem. Do pokonania miałam 102 km. Jechałam 9 godzin, bez zadnego postoju.Nigdy tej "przygody" nie zapomnę. ... ufff ... udało mi się zmienić temat :) Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ... ufff ... udało mi się zmienić temat :) Cześć To nie będziemy już rozmawiali o zielonych ludzikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ....tu nie ma ograniczeń Szurku ... sama wiesz .. mów o czym chcesz ... PS... zielony ludzik był zajefajny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ... a tak na marginesie ... to chciałem dodać, że muszę nadrobić straty w Waszych komentarzach ... ... ale od jutra wieczór, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ten rozumek to z kontekstu wyrwany jest, ja protestuję!!! Siemanko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ten rozumek to z kontekstu wyrwany jest, ja protestuję!!! Siemanko!! ...przecież wiesz, że uwielbiam wyrywać z kontekstu ... ... ale staram się przy tym nie urazić cytowanego ... ... chyba Cię nie uraziłem ? PS. No i ciekawy jestem Twojej odpowiedzi ... bo pytanie ma haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 No przecie własnie to wyrywanie z kontekstu wskazuje na rozumek! Gwoździku - a gdzie Ty posiałeś swoje dwie drewniane sztywne czułki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.03.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ... Gwoździku - a gdzie Ty posiałeś swoje dwie drewniane sztywne czułki? ... jak tak stałem przed lustrem ... to nie zabrałem ze sobą pałek ... i stąd wyszło na to , że mam tylko jedną czułkę ... Zawstydziłaś perkusistę ... chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Nie lubię haczyków, wolę G(g)woździki:yes:A co do rozumku ... a co to jest??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Zajrzałam ... ciemność widzę, rolety zasłonięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ... wracałem po śladach Yetiego ... dobrze, że nie feniksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Zaraz tam "zawstydziłaś". Tak się przyzwyczaiłeś, że masz, że nawet ich nie zauważasz. jak każdy świetny perkusista. Są naturalnym przedłużeniem Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dobry i jaki słoneczny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To młody tylko jedną nogę wykąpał a Ty do pasa - toż to przygotowania do morsa. Ciepło się teraz trzymaj i... na wilki uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Nie lubię haczyków, wolę G(g)woździki:yes: ... mądra myśl Zajrzałam ... ciemność widzę, rolety zasłonięte... właśnie odsłoniłem.... kolejny odcinek w Półdzienniku dobrze, że nie feniksa ... feniksa bym nie chciał odsłaniać Są naturalnym przedłużeniem Ciebie. ....masz rację ... (tu wiadomość dla admina - chodzi o pałeczki perkusyjne ) Dobry i jaki słoneczny był ... Hi, hi (nie śmieję się, tylko pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ..... na wilki uważaj ... chyba nie złapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A może Pięknie Galwanizowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts