Gwoździk 28.03.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 guzik wiesz ... małolato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 prowokujesz mnie zardzewiołku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.03.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 o przepraszam, jestem oficjalnie ocynkowany .... a prowokuję i owszem .... ale tylko do pisania .... dziennika PS. nikt Ci tego nie zabierze... a na starość jak znalazł przypomnieć sobie jak było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 o przepraszam, jestem oficjalnie ocynkowany .... taa...no ja wiem, że Ty jesteś optymistą miłych snów Gwoździku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Oczy się kleją, ale gęba się cieszy... jak sie czyta gwoździkowe wywody I dlatego przyjemnie tu zajrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ja tam też uważam, że warto dziennik pisać. Potem dobrze jest mieć "pamiętnik" z budowy, bo to przecież ważny etap w naszym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.03.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 eeeee co Wy tam wiecie jak kiedyś mnie naszło i przeczytałam to co spłodziłam, załapałam mega doła i jedyne na co mnie było stać, to łażenie bez celu i przeklinanie własnej głupoty ...ale niezaprzeczalny fakt, tak jak ja miałam nikt mieć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 A ja lubie wracać do początków. Jak wpsominam swoją własną naiwnośc i głupote to robi mi sie tak miło i noo nostalgicznie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 My budowaliśmy w takim pośpiechu, że gdyby nie dziennik, to niewiele bym pamiętała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Malka, jak ja ostatnio przeczytałam ponownie Twój Ziewnik, to się zestresowałam. I w dodatku jest urwany w pół zdania prawie... (a w ogóle to dlaczego u nas tak zimno, się pytam, w kominku musiałam napalić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 cześć Srebrny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.03.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) taa...no ja wiem, że Ty jesteś optymistą ... to prawda ... chociaż Pinezka uważa, że czasami mój optymizm miesza się z naiwnością I dlatego przyjemnie tu zajrzeć... ... brzmi optymistycznie cześć Srebrny;) cześć Ja tam też uważam, że warto dziennik pisać. Potem dobrze jest mieć "pamiętnik" z budowy, bo to przecież ważny etap w naszym życiu. eeeee co Wy tam wiecie jak kiedyś mnie naszło i przeczytałam to co spłodziłam, załapałam mega doła i jedyne na co mnie było stać, to łażenie bez celu i przeklinanie własnej głupoty ... A ja lubie wracać do początków. Jak wpsominam swoją własną naiwnośc i głupote to robi mi sie tak miło i noo nostalgicznie :D:D My budowaliśmy w takim pośpiechu, że gdyby nie dziennik, to niewiele bym pamiętała. Malka, jak ja ostatnio przeczytałam ponownie Twój Ziewnik, to się zestresowałam. I w dodatku jest urwany w pół zdania prawie... Odpowiedź na niebieskie posty (ale do wszystkich Komentatorów): Nigdy o tym nie pisałem, ale po Waszych "wspomnieniowych" postach pomyślałem, że może ktoś będzie zainteresowany. Poza graniem na perkusji mam jeszcze jedno hobby. Od dobrych kilku lat tworzę okolicznościowe prezentacje multimedialne na bazie nawet bardzo starych zdjęć. Prezentacja jest w postaci filmu DVD. Do tej pory tworzyłem je dla rodziny i znajomych. Były to filmy na 18-stki, rocznice ślubu, wspomnienia z wakacji lub jako dodatek do prezentu w postaci wspomnień z życia pary młodej ... od dzieciństwa, przez pierwsze spotkanie aż do ołtarza. Ostatnio robiłem filmy na 45-lecie moich rodziców i teściów. Zaproszeni goście, czyli wujowie, ciotki, babcie i młodsi na przemian płakali i śmiali się podczas 15 minutowego filmu, na którym każdy mógł siebie znaleźć. W zależności od życzenia film może być wesoły na całego, umiarkowany albo nostalgiczny ... polecany szczególnie dla babć i teściowych ;)Cały film pokazuje jakąś historię od A do Z, zdjęciom nadaję komentarz wg uznania... no i cała prezentacja ma różnorodny podkład muzyczny, którego utwory "emocjonalnie związane" są z oglądającymi. Oczywiście wszystko jest okraszone moim poczuciem humoru ... nawet w wersji dla babć Na pewno zapytacie co jest potrzebne do stworzenia takiego filmu ... Otóż, potrzebne są zdjęcia w postaci elektronicznej albo stare papierowe. Może być też kawałek filmu wideo wpleciony w prezentację. Zastanawiam się, czy robienie takich filmów o budowach i nie tylko spotkałoby się z zainteresowaniem. Już tak mam, że jak zadam sobie pytanie (a to teraz właśnie się dzieje), to muszę poznać odpowiedź .... Więc zrobię tak ... Stworzę film o swojej Gwoździkowej ... i prześlę go zainteresowanym ... i wtedy Wy mi odpowiecie na to podkreślone pytanie I co Wy na to ? PS. No to się zareklamowałem Edytowane 30 Marca 2011 przez Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Twoje poczucie humoru jest mówione czy pisane?... Mam słabość do męskich głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Rób filmik o Gwoździołkowej Nie wątpię, że będzie zajebiaszczy... ale nie mam również złudzeń, że u mnie to thriller a nawet miejscami horror by wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Gwoździku to ja od razu mówię że kcem oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.03.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Twoje poczucie humoru jest mówione czy pisane?... Mam słabość do męskich głosów ... pisane, "przewijające się" podczas wyświetlania danego zdjęcia .... ale nagrać też można ... Zresztą już to robiłem .... nie mam również złudzeń, że u mnie to thriller a nawet miejscami horror by wyszedł ... z każdego thrillera można wyłuskać rzeczy, które dają nadzieję na przyszłość Gwoździku to ja od razu mówię że kcem oglądać ... jak zrobię , to pokażę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.03.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 idę spać ... bo jutro mam ciężki dzień ... Niestety nie jest to związane z moim hobby Odezwę się jutro wieczorem ... albo pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 30.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 .... ale nagrać też można ... Zresztą już to robiłem To może znów to zrobisz? Chętnie posłucham ....ale obejrzę też z przyjemnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Też chętnie. Znaczy pooglądam i posłucham. To drugie zwłaszcza, jeżeli dysponujesz głosem Harrisona Forda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A czy ja mogłabym dostać na płytce? W żaden sposób z neta nie zobaczę, a mam w tym roku 50-tą rocznicę ślubu Teściów i tak sobie myślę - może byś pomógł z takim filmem...? Dogadalibyśmy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts