Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eeeee co Wy tam wiecie ;)

jak kiedyś mnie naszło i przeczytałam to co spłodziłam, załapałam mega doła i jedyne na co mnie było stać, to łażenie bez celu i przeklinanie własnej głupoty ...ale niezaprzeczalny fakt, tak jak ja miałam nikt mieć nie będzie :D

taa...no ja wiem, że Ty jesteś optymistą ;)

... to prawda ... chociaż Pinezka uważa, że czasami mój optymizm miesza się z naiwnością ;) :)

I dlatego przyjemnie tu zajrzeć...:)

... brzmi optymistycznie :)

cześć Srebrny;)

cześć :)

Ja tam też uważam, że warto dziennik pisać.

Potem dobrze jest mieć "pamiętnik" z budowy, bo to przecież ważny etap w naszym życiu. :)

eeeee co Wy tam wiecie ;)

jak kiedyś mnie naszło i przeczytałam to co spłodziłam, załapałam mega doła i jedyne na co mnie było stać, to łażenie bez celu i przeklinanie własnej głupoty ...

A ja lubie wracać do początków. Jak wpsominam swoją własną naiwnośc i głupote to robi mi sie tak miło i noo nostalgicznie :D:D:D ;)

My budowaliśmy w takim pośpiechu, że gdyby nie dziennik, to niewiele bym pamiętała.

Malka, jak ja ostatnio przeczytałam ponownie Twój Ziewnik, to się zestresowałam. I w dodatku jest urwany w pół zdania prawie... :rolleyes:

Odpowiedź na niebieskie posty (ale do wszystkich Komentatorów):

Nigdy o tym nie pisałem, ale po Waszych "wspomnieniowych" postach pomyślałem, że może ktoś będzie zainteresowany. Poza graniem na perkusji mam jeszcze jedno hobby. Od dobrych kilku lat tworzę okolicznościowe prezentacje multimedialne na bazie nawet bardzo starych zdjęć. Prezentacja jest w postaci filmu DVD. Do tej pory tworzyłem je dla rodziny i znajomych. Były to filmy na 18-stki, rocznice ślubu, wspomnienia z wakacji lub jako dodatek do prezentu w postaci wspomnień z życia pary młodej ... od dzieciństwa, przez pierwsze spotkanie aż do ołtarza. Ostatnio robiłem filmy na 45-lecie moich rodziców i teściów. Zaproszeni goście, czyli wujowie, ciotki, babcie i młodsi na przemian płakali i śmiali się podczas 15 minutowego filmu, na którym każdy mógł siebie znaleźć.

W zależności od życzenia film może być wesoły na całego, umiarkowany albo nostalgiczny ... polecany szczególnie dla babć i teściowych ;)Cały film pokazuje jakąś historię od A do Z, zdjęciom nadaję komentarz wg uznania... no i cała prezentacja ma różnorodny podkład muzyczny, którego utwory "emocjonalnie związane" są z oglądającymi. Oczywiście wszystko jest okraszone moim poczuciem humoru ... nawet w wersji dla babć :)

Na pewno zapytacie co jest potrzebne do stworzenia takiego filmu ... Otóż, potrzebne są zdjęcia w postaci elektronicznej albo stare papierowe. Może być też kawałek filmu wideo wpleciony w prezentację.

Zastanawiam się, czy robienie takich filmów o budowach i nie tylko spotkałoby się z zainteresowaniem.

Już tak mam, że jak zadam sobie pytanie (a to teraz właśnie się dzieje), to muszę poznać odpowiedź .... Więc zrobię tak ...

Stworzę film o swojej Gwoździkowej ... i prześlę go zainteresowanym ... i wtedy Wy mi odpowiecie na to podkreślone pytanie

I co Wy na to ?

PS. No to się zareklamowałem ;)

Edytowane przez Gwoździk

Twoje poczucie humoru jest mówione czy pisane?... Mam słabość do męskich głosów ;)

... pisane, "przewijające się" podczas wyświetlania danego zdjęcia .... ale nagrać też można ... Zresztą już to robiłem :)

.... nie mam również złudzeń, że u mnie to thriller a nawet miejscami horror by wyszedł :bash:

... z każdego thrillera można wyłuskać rzeczy, które dają nadzieję na przyszłość ;)

Gwoździku to ja od razu mówię że kcem oglądać;)

... jak zrobię , to pokażę ...

A czy ja mogłabym dostać na płytce? :oops:

W żaden sposób z neta nie zobaczę, a mam w tym roku 50-tą rocznicę ślubu Teściów i tak sobie myślę - może byś pomógł z takim filmem...?

Dogadalibyśmy się! ;)