Babydream 31.03.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kontynuujcie plissssssssssssssssss No widzisz...chyba się obraził To ja spać idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 31.03.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dobry wieczór ustawiam się w tej kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Powiem Wam, że głos to on ma faaaajny. Aż miło posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Tobie to już bliżej w tę drugą stronę... "ładny" tekst w dniu urodzin Kontynuujcie plissssssssssssssssss ... dobrze, że nie zgubiłaś literki "el" Malka a Ty na sesemesa odpisać gadzie nie umiesz:( No widzisz...chyba się obraził To ja spać idę ... po prostu poszedłem do łóżka ...ustawiam się w tej kolejce ... hmm, i co tu odpowiedzieć? Powiem Wam, że głos to on ma faaaajny. Aż miło posłuchać. ładny tekst w dniu urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 "ładny" tekst w dniu urodzin ładny tekst w dniu urodzin Gwoździk chyba chce nam coś powiedzieć Sto lat Brat,wysokiego połysku i niech Cię odrdzewiacz chroni http://www.noxan.pl/sklep/19-65-large/spray-antykorozyjny-podklad-hard-hat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Zawsze ktoś tam ma dzisiaj urodziny ... ale nie ja Ostatecznie nie byłbym wkrętem, gdybym nie skorzystał z okazji pierwszego kwietnia .... ale dziękuję Siostra za życzenia i odrdzewiacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.04.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ...i teraz się wydało, siostra nie wie kiedy urodziny (ale nie będę snuć tego wątku, ok?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 snuj siostrze jak mama nie przypomni życzeniami, to nawet o swoich nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.04.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 o nie, ja dzisiaj tylko bojkotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 no tak Gwoździk nie miał jak zacytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ot, i wkręcił, jak zwykle. Ty powinienes jednak wkrętem być, nie gwoździkiem. Oczywiście ocynkowanym, a jakże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ...i teraz się wydało, siostra nie wie kiedy urodziny ... no skąd ma wiedzieć, skoro nie powiedziałem kogo ... snuj siostrze jak mama nie przypomni życzeniami, to nawet o swoich nie pamięta .... to jako kobieta musisz czuć luksus ... ciągle masz do tyłu z wiekiem .. ja dzisiaj tylko bojkotuję ... na szczęście mnie nie zbojkotowałaś no tak Gwoździk nie miał jak zacytować ... i teraz też nie wie co napisać ..Ostatnio mało "cytowalna" jesteś ... Ale usprawiedliwiona Ot, i wkręcił, jak zwykle. Ty powinienes jednak wkrętem być, nie gwoździkiem. Oczywiście ocynkowanym, a jakże! Gdybym miał nick "wkręt" , to zawsze byłoby "pozamiatane" ... a poza tym, Wkręt Forum ... może zostać szybko Pajacem Forum .... a aż takim żartownisiem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 zobaczymy może od wtorku bardziej cytowalna będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Kiedy Gwoździk powinien obchodzić urodziny? W rocznicę ciągnięcia drutu? A może odlania stali? Albo zrobienia łebka i zaostrzenia końca? Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 zobaczymy może od wtorku bardziej cytowalna będę ... powtarzam jeszcze raz ... Rozumiem, że teraz masz ważniejsze sprawy na głowie, niż pisanie ... i to nie jest żart, chociaż nadal jest 01. kwietnia ... Jak się "obrobisz" to zaczniesz pisać "cytowalnie" ... poczekam ... Kiedy Gwoździk powinien obchodzić urodziny? W rocznicę ciągnięcia drutu? A może odlania stali? Albo zrobienia łebka i zaostrzenia końca? Jak to jest? ... a może po prostu w rocznicę urodzin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Tak na wszelki wypadek, to jednak : Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFx-5QZ3AnWqIAsnHItnvijjJEgWcewxiQgzSaJPXJTlzlTwOF_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Tak na wszelki wypadek..... tak na wszelki wypadek ....czuję się jak nowo narodzony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 hehe a może bardziej nowo ocynkowany? tak czy siak jak bym przegapiła właściwe urodziny - będę miała już życzenia zaliczone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 No jasssne, byłoby trudniej wkręcać nas. Przechera. Poważny gość z zacięciem żartownisia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts