Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdaje się, że był taki, co mi powiedział, że nie wolno rozmawiać z nieznajomymi przez internet...znasz go może? ;)

p.s tak mi przyszło do głowy...dlaczego Pinezka nie udziela sie na forum? pisałeś kiedyś, że czyta, ale nie pisze... myślę, że byłoby miło poznać kobietę, która lubi wąsy ;)

...dlaczego Pinezka nie udziela sie na forum? pisałeś kiedyś, że czyta, ale nie pisze... myślę, że byłoby miło poznać kobietę, która lubi wąsy ;)

Pinezka lubi ludzi za to, co mają w głowie a nie za to czy są biali, rudzi, z wąsami czy bez ... to nie ma w ogóle znaczenia.

Dla mnie też ...

Może dlatego nigdy nie sugeruję się awatarem pisząc na forum ;)

możesz myśleć co chcesz....ale jakbym chciała czytać teksty ludzi bez polotu, to poszłabym na inne (czytaj: beznadziejne) forum czytać o tym co zrobić jak mi się tips złamie...ale jestem tutaj....aj...chyba zejdę Ci już z oczu....

p.s a co do Pinezki...to miałam na myśli, że skoro Ona czyta i zna nas wszystkich....to fajnie by było i ją poznać...a i dziennik mogłaby ubarwić....

no cóż ja też obiektywnie wolę ogolonych;) mój małż notorycznie próbuje zapuścić coś pod nosem ale jakoś mu nie wychodzi;) jak się bardzo stara to go komisyjnie z synem przymusowo golimy:lol2: jak już to mógłby całość zapuścić tylko że szczupłą twarz ma bardzo i z brodą i wąsami wygląda nie przymierzając jak Jezusek:(

możesz myśleć co chcesz...ale jakbym chciała czytać teksty ludzi bez polotu, to poszłabym na inne (czytaj: beznadziejne) forum czytać o tym co zrobić jak mi się tips złamie...ale jestem tutaj....

no i dzięki Bogu ...

aj...chyba zejdę Ci już z oczu....

ani mi się waż :)

p.s a co do Pinezki...to miałam na myśli, że skoro Ona czyta i zna nas wszystkich....to fajnie by było i ją poznać...a i dziennik mogłaby ubarwić....

Baby, daj spokój... widzę, że naprawdę się przejęłaś :) ... Pinezka czyta te forum od 2003 roku, to Ona mnie zaraziła czytaniem ... ale pisać nie chce, chyba nawet nie lubi.... A dziennik mogłaby ubarwić, to prawda....ale brakuje mi siły argumentów...;)

:)

no cóż ja też obiektywnie wolę ogolonych;) (

A ja obiektywnie to lubię wysokich dwudziestokilkuletnich brunetów, z zarostem czy bez, to nie ma znaczenia;)

jak ktoś zna mojego ślubnego to wie,że w ideał trafiłam :)

Baby - ale wiedza o tym co zrobić gdy się tips złamie - jest przecież bezcenna :rotfl::rotfl: gadaj mi tu szybko, na którym forum można o tym poczytać......aaaaa no i koniecznie powiedz mi co to ten tips i na którym etapie budowy się toto kupuje

;)