Gwoździk 05.04.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 dobre :) Poszedłem do lustra ... chyba mam więcej zapałek w tym gównie Tekst bombowy ... czemu nie piszesz dziennika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a swoją drogą, to dobrze, że Małysz nie czyta moich komentarzy ... bo by Ci swoje narty .... i to bez smarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 05.04.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no...wąsy Małysza dokładnie pasują do mojego opisu p.s moje wyobrażenie o Tobie legło w gruzach...muszę z tym teraz żyć...po co zapytałam...czy zawsze muszę widzieć to, czego inni nie widzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ... p.s moje wyobrażenie o Tobie legło w gruzach...muszę z tym teraz żyć...... :) chcesz o tym porozmawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 05.04.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Zdaje się, że był taki, co mi powiedział, że nie wolno rozmawiać z nieznajomymi przez internet...znasz go może? p.s tak mi przyszło do głowy...dlaczego Pinezka nie udziela sie na forum? pisałeś kiedyś, że czyta, ale nie pisze... myślę, że byłoby miło poznać kobietę, która lubi wąsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ...dlaczego Pinezka nie udziela sie na forum? pisałeś kiedyś, że czyta, ale nie pisze... myślę, że byłoby miło poznać kobietę, która lubi wąsy Pinezka lubi ludzi za to, co mają w głowie a nie za to czy są biali, rudzi, z wąsami czy bez ... to nie ma w ogóle znaczenia. Dla mnie też ... Może dlatego nigdy nie sugeruję się awatarem pisząc na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 05.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Gwoździku....ja naprawdę nie chciałam nikogo urazić, ani obrazić...myślałam, że wiesz, że jaja sobie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 mnie trudno obrazić ale jakoś na smutno piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no niezupełnie na smutno .. ..... jakby w gówno zapałek nawtykał... ...bo to jest tekst, który na pewno sprzedam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Mi też się podoba... i tekst i Gwoździk z wąsami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 05.04.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 możesz myśleć co chcesz....ale jakbym chciała czytać teksty ludzi bez polotu, to poszłabym na inne (czytaj: beznadziejne) forum czytać o tym co zrobić jak mi się tips złamie...ale jestem tutaj....aj...chyba zejdę Ci już z oczu.... p.s a co do Pinezki...to miałam na myśli, że skoro Ona czyta i zna nas wszystkich....to fajnie by było i ją poznać...a i dziennik mogłaby ubarwić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 o patrz pan ... Barcelona się u mnie pojawiła to do Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no cóż ja też obiektywnie wolę ogolonych;) mój małż notorycznie próbuje zapuścić coś pod nosem ale jakoś mu nie wychodzi;) jak się bardzo stara to go komisyjnie z synem przymusowo golimy:lol2: jak już to mógłby całość zapuścić tylko że szczupłą twarz ma bardzo i z brodą i wąsami wygląda nie przymierzając jak Jezusek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 możesz myśleć co chcesz...ale jakbym chciała czytać teksty ludzi bez polotu, to poszłabym na inne (czytaj: beznadziejne) forum czytać o tym co zrobić jak mi się tips złamie...ale jestem tutaj.... no i dzięki Bogu ... aj...chyba zejdę Ci już z oczu.... ani mi się waż p.s a co do Pinezki...to miałam na myśli, że skoro Ona czyta i zna nas wszystkich....to fajnie by było i ją poznać...a i dziennik mogłaby ubarwić.... Baby, daj spokój... widzę, że naprawdę się przejęłaś ... Pinezka czyta te forum od 2003 roku, to Ona mnie zaraziła czytaniem ... ale pisać nie chce, chyba nawet nie lubi.... A dziennik mogłaby ubarwić, to prawda....ale brakuje mi siły argumentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 .... jak się bardzo stara to go komisyjnie z synem przymusowo golimy:lol2: .... ... najpierw Babydream rzuciła zapałkami ... a teraz wyobraziłem sobie przymusowe golenie normalnie morda z wąsami mi się śmieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ja Ci opiszę został posadzony na kibelku synuś rozsiadł mu się na kolanach ja złapałam elektryczną maszynkę do golenia i po wąsach resztki sam dogolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no cóż ja też obiektywnie wolę ogolonych;) ( A ja obiektywnie to lubię wysokich dwudziestokilkuletnich brunetów, z zarostem czy bez, to nie ma znaczenia;) jak ktoś zna mojego ślubnego to wie,że w ideał trafiłam Baby - ale wiedza o tym co zrobić gdy się tips złamie - jest przecież bezcenna :rotfl: gadaj mi tu szybko, na którym forum można o tym poczytać......aaaaa no i koniecznie powiedz mi co to ten tips i na którym etapie budowy się toto kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 05.04.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 normalnie morda z wąsami mi się śmieje :) no dobra "mordo z wąsami" ja zmykam...ciemna noc już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 05.04.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 malka tips to taka mini dachówka ...co się na łapy przykleja...ale ja bym se takiej krzywdy nie zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts