Agduś 06.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 PS Wiedziałam, co to tipsy! Podpadłam? PPS Nie mam, nie miałam i nie planuję mieć. Chyba, że będę miała w planach jakiś survival - mogą się przydać - w końcu dzikie bestie mają szpony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Agduś absolutnie nie:) cudzy mąż dla mnie to jak dla hindusa święta krowa;) ja wiem co to tipsy i od czasu do czasu robię bo łapki wyglądają na takie zadbane a po doprowadzaniu chałupy do stanu nadającego się do zamieszkania o żadnych paznokciach mowy być nie może:( a rzeczone opluwane nadają się świetnie i do pracy w ogrodzie i do przewijania dziecków:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Mnie każdy lakier złazi w godzinę po pomalowaniu, więc sobie odpuściłam. Tipsy pewnie też by zlazły. Znaczy odkleiły się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.04.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ... A wąsy czasem lubię. Niektórym pasują. Mojemu ojcu pasowały. I sumom... I kotom... ... i Gwoździkowi też w sumie czuję się jak kot PS Wiedziałam, co to tipsy! Podpadłam? ... absolutnie nie ... ja też wiem co to tipsy ... Wytłumacz proszę swoim ciętym językiem, jakim facetom może to imponować ... No bo nie wierzę, że kobiety doklejają je sobie tylko po to, aby popisać się przed koleżankami ... PS. Właściwie to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.04.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ... cudzy mąż dla mnie to jak dla hindusa święta krowa;).. czyli go czcisz i kochasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Malka ostatnio jak skrytykowałam zarost to wprawdzie 30 letni ale bardzo przystojny i bardzo wysoki brunet się ogolił ... Malka - odpowiedz Wusi;) odpowiadam za stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Gwoździk skąd nie dotykam:lol2: Malka jaki za stary w sam raz ale że cudzy mąż to po prostu podziwiam wyłącznie piękne widoki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Gwoździk skąd nie dotykam:lol2: ... domyślam się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Przyszłam ale nie wiem, co powiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.04.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 braza...jesteś ideałem kobiety...jak ja bym czasem chciała nie wiedzieć co piwiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Przyszłam ale nie wiem, co powiedzieć ... .. a czytałaś to ...? ..... ... w czerwcu będę przejeżdżał koło Twoich stron ... zamierzałem Was powiadomić pod koniec maja, że może będę miał okazję Was odwiedzić chociaż na 2-3 godziny... .....jak ja bym czasem chciała nie wiedzieć co piwiedzieć ... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 wiesz Gwoździku jak człek na diecie to mu zostaje tylko jadłospis przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 zgadza się Wusia, a czy możesz zrobić nowe zdjęcie awatara ... tylko tego żywego awatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czasami się poszczęści i ktoś z foruma nawiedzi kogoś innego z foruma. Całkiem jak mnie dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 już Gwoździczku zaraz będą u mnie mam robione niedawno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Depsia, to Ty jesteś nawiedzona?! Dawno Ci to wróżyłam! A'propos tego kamienia z cmentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 .. a czytałaś to ...? ..... ... w czerwcu będę przejeżdżał koło Twoich stron ... zamierzałem Was powiadomić pod koniec maja, że może będę miał okazję Was odwiedzić chociaż na 2-3 godziny... No właśnie dlatego nie wiem, co powiedzieć ... ze wzruszenia .... braza...jesteś ideałem kobiety...jak ja bym czasem chciała nie wiedzieć co piwiedzieć Dziękuję ... dziękuję .... dziękuję!!!!! Od pewnego czasu zastanawiam się, czy ja aby na pewno jestem jeszcze kobietą a tu proszę - potwierdzenie, że taaaak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.04.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czasami się poszczęści i ktoś z foruma nawiedzi kogoś innego z foruma. Całkiem jak mnie dzisiaj! ...u Ciebie to zawsze dużo gości już Gwoździczku zaraz będą u mnie mam robione niedawno;) ...to ja też Ci wkleję ostatnie zdjęcie mojego Depsia, to Ty jesteś nawiedzona?! Dawno Ci to wróżyłam! ..... :) No właśnie dlatego nie wiem, co powiedzieć ... ze wzruszenia .... .... ile to jest km w dół od K. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 skąd się bierze takie buźki? Nigdy tego nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts