Gwoździk 07.04.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 zależy jakiej wielkości jest Twoja psica ... bo ja nawet jakbym chciał, to musiałbym dla psa oddać pół łoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Takiej jak Wusiowa, jeno dorosła. Łóżko mamy duże, więc połowa by jej wystarczyła. No chyba, że zechciałaby się wyciągnąć wygodnie na ukos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.04.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no fakt...moja psica jest mała....może kiedyś się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Agduś - ha...ha ... ale trafiłem ... zadałem pytanie Babydream, nie wiedząc, że ty już coś napisałaś .... Spojrzałem teraz na Twój ostatni post i zgłupiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no fakt...moja psica jest mała....może kiedyś się pochwalę jakaś rasowa psica czy kundelek ? pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 psica - mieszaniec ze wskazaniem na terierka, kocik - dachowiec.....oba stworki przygarnięte z wielkiej bidy....wdzięczne za ciepły dom, a przez nas kochane i rozpieszczane jak będzie czas i jak pozwolisz zrobić to u Ciebie .... to dam zdjęcia jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jak będzie czas i jak pozwolisz zrobić to u Ciebie .... to dam zdjęcia jakieś .... tu można wszystko wklejać (poza wulgarnymi i niesmacznymi zdjęciami) ... czuj się swobodnie psica - mieszaniec ze wskazaniem na terierka, kocik - dachowiec......) ... powiem Ci jaka będzie reakcja Bobika: 1. jak spojrzy na terierka to przegryzie monitor laptopa (bo taki mały "sąsiad" go wqrwia od dawna) 2. jak spojrzy na dachowca to poliże monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 fajnie się gada ale spadam ... Bye Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 co Ty...jak zobaczy moją niunię...to się zakocha w kocie to ja jestem zakochana... więc niech się buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 .... ile to jest km w dół od K. ? Około 100. Bobik jest the best! Nasza psunia malutka dłuuuugo spała ze mną, gdy Szanowny wybywał (gdy przybywał też się do nas pchała). Teraz śpi gdzie popadnie, a najchętniej na sofie w salonie;) Za to kiciorka śpi wszędzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja nie wyobrazam sobie dzielenia łoża z psem lub kotem. Bardzo lubię zwierzęta, ale nie do tego stopnia, aby z nimi sypiać, to straszliwie niehigieniczne, a do tego zaburza hierarchię stada. Nie śpi się w legowisku przywódcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja nie wyobrazam sobie dzielenia łoża z psem lub kotem. Bardzo lubię zwierzęta, ale nie do tego stopnia, aby z nimi sypiać, to straszliwie niehigieniczne, a do tego zaburza hierarchię stada. Nie śpi się w legowisku przywódcy. Dlatego też śpię we własnym łóżku, a nie w legowisku Franka bry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no u mnie to by było albo ja albo pies na łóżku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 co Ty...jak zobaczy moją niunię...to się zakocha ... spróbuj wkleić ... a ja już lecę do sklepu po nowego laptopa w kocie to ja jestem zakochana... więc niech się buja on nie rozumie słowa bujaj .... kręcić zadkiem powinno być ....... Nasza psunia malutka dłuuuugo spała ze mną, ..... Teraz śpi gdzie popadnie, a najchętniej na sofie w salonie;) .. .... mój pies nie ma prawa wskoczyć na fotel czy kanapę. Nawet jak dla jaj go do tego nakłaniam, to skomle ... i mówi, żebym go nie wkręcał ... Nie śpi się w legowisku przywódcy. Dlatego też śpię we własnym łóżku, a nie w legowisku Franka to samo miałem napisać.... Malka ... Ty naprawdę jesteś moją Siostrą no u mnie to by było albo ja albo pies na łóżku:lol2: ... dom zbudowałaś a śpisz na polówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 w chwili obecnej to dokładnie na podłodze śpię właśnie dlatego że dom zbudowałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Hehe, dziubdziusie wy moje, jakie to posłuszne, jak nie śpią u przywódcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 w chwili obecnej to dokładnie na podłodze śpię właśnie dlatego że dom zbudowałam:lol2: ... zazdroszczę Ci ... i to nie żart ... Dlatego jak kupiliśmy Gwoździkową, to pierwszą noc przespałem na podłodze Hehe, dziubdziusie wy moje, jakie to posłuszne, jak nie śpią u przywódcy... przykro mi ... znów zostałaś wkręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.04.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a da się z dysku wkleić? wprawdzie dość słabe są, bo z telefonu, ale są chyba muszę aparat odkopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 oczywiście, że się da .... w szybkiej odpowiedzi 14-sta ikonka od lewej lub 6-sta od prawej ... wybór "z komputera" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ... wprawdzie dość słabe są, bo z telefonu, ... telefon, jak nazwa wskazuje nadaje się do telefonowania ... robienie zdjęć telefonem powinno być zakazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts