Babydream 08.04.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 telefon, jak nazwa wskazuje nadaje się do telefonowania ... robienie zdjęć telefonem powinno być zakazane no to wedle życzenia...zdjęć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no to się zgadzamy w 100 % ... zdjęć nie ma i nie będzie ... dopóki nie odkopiesz aparatu fotograficznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.04.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 u mnie nie ma takiego czegoś jak "z komputera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 u mnie nie ma takiego czegoś jak "z komputera" oczywiście ze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.04.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 tak pop....liłam, że mi już nic nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 . to samo miałem napisać.... Malka ... Ty naprawdę jesteś moją Siostrą A miałeś jakieś wątpliwości telefon, jak nazwa wskazuje nadaje się do telefonowania ... o to, to, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Oh my God, przez moment miałam takie straszne podejrzenie, ale pozostawałam w nadziei że nie, że to nieprawda... A tymczasem... Biedne pieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 właściwie, to są odpowiedzi na posty ... to już nie będę cytował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.04.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) o...już działa albo i nie bardzo Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 działa bardzo - ale dziwny ten pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Gwoździku wiem o czym mówisz u siebie to i choćby na kamieniu a wygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 psa wkleję jak cyknę tym aparatem, co go jeszcze nie odkopałam to była wprawka tylko...jabłuszko dla Gwoździka dzięki malka za instrukcję, bo ten Twój brat to niezbyt wysilił się przy wyjaśnieniach dla mojego zrytego szkołą umysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 bo ten Twój brat to niezbyt wysilił się przy wyjaśnieniach Ja czasami mam wrażenie,że On sie minął z powołaniem,powinien być nauczycielem matmy w polskiej podstawówce, bo oni maja w zwyczaju komplikowanie najprostszych obliczeń i tłumaczenie w taki sposób by nikt broń boże ich nie zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 eeee tam w porównaniu z tym co ja dzisiaj musiałam przeczytać to tłumaczenie Gwoździka jest klarowne jak woda w górskim potoku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja czasami mam wrażenie,że On sie minął z powołaniem,powinien być nauczycielem matmy w polskiej podstawówce, bo oni maja w zwyczaju komplikowanie najprostszych obliczeń i tłumaczenie w taki sposób by nikt broń boże ich nie zrozumiał Nooo! Ostatnio wymyślili nowy sposób mnożenia pisemnego. Powalony jak ruski czołg! Jakby po staremu było źle?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 eeee tam w porównaniu z tym co ja dzisiaj musiałam przeczytać to tłumaczenie Gwoździka jest klarowne jak woda w górskim potoku;) Czyżbyś czytała instrukcję tłumaczoną z chińskiego na polski przez program komputerowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.04.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 malka On po prostu jest facetem .....a faceci są prości jak budowa cepa [przepraszam...wyrwało mie się ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 nie Agduś to była polska instrukcja ale przypuszczam że łatwiej by mi poszło z taką chińską tłumaczoną przez komputer:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Małpy w czerwonym !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Nooo! Ostatnio wymyślili nowy sposób mnożenia pisemnego. Powalony jak ruski czołg! Jakby po staremu było źle?! wiem o czym mówisz...jak zobaczyłam to niedawno w książce to dostałam ataku śmiechu i kazałam dzieciom zamknąć książki...co by im się mózgi nie polasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts