Gwoździk 08.04.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 w ogóle mnie olewają ... w moich komentarzach ... noż qrwa spokojny jestem ... ale nie wytrzymam ... obrażają facetów ... gadają do siebie, nie do mnie ... spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Gwoździk taż o co Tobie nie spadaj bo sobie łebek zbijesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 jak to olewają?....jabłuszko dostałeś?....dostałeś...nawet nie podziękowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a ja nie wiem o czym mowa, oświećcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 spoko, spoko ... sprawdzam, czy czytacie, co ja piszę ... .. bo ja dokładnie koduję, co Wy wypisujecie .. PS. szkoda, że żaden samiec mnie nie wspomoże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 nie Agduś to była polska instrukcja ale przypuszczam że łatwiej by mi poszło z taką chińską tłumaczoną przez komputer:( Jesteś pewna? Chyba takiej chińskiej nie widziałaś. A do czego ta była? wiem o czym mówisz...jak zobaczyłam to niedawno w książce to dostałam ataku śmiechu i kazałam dzieciom zamknąć książki...co by im się mózgi nie polasowały Moje dziecię dzielnie mnoży tą nową metodą, bo pani tak kazała! http://www.bandyci.org/img/glupek.gif Pokazałam jej normalną, ale w ćwiczeniach nie ma miejsca na takie rozpisanie. w ogóle mnie olewają ... w moich komentarzach ... noż qrwa spokojny jestem ... ale nie wytrzymam ... obrażają facetów ... gadają do siebie, nie do mnie ... spadam Brzdęk! Spadł. Ma ktoś magnes, żeby Go znaleźć? a ja nie wiem o czym mowa, oświećcie mnie Please bardzo: http://vajda.blox.pl/resource/zarowka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Gwoździk no coś Ty z trzema biednymi kobietkami rady sobie nie dasz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Aguś jestem pewna ta była do takiej durnej platformy do sprawozdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wybaczcie mi ...ale oglądam dobry mecz ... ... pokonwersujcie więc sobie po babsku do bólu ... ... a ja jutro poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.04.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ... i napiszę kolejny rozdział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 i ścinki porobisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Aguś jestem pewna ta była do takiej durnej platformy do sprawozdań Już samo sformułowanie "platforma do sprawozdań" mi wystarczy. O! Przypomniałam sobie, że trza się spisać. Co mi będzie jakiś rachmistrz zawracał głowę przez telefon albo psa denerwował?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ale wiesz że system do spisu nie jest bezpieczny:( jak ktoś zna Twój pesel i nip to może się zapoznać z Twoimi danymi i tak dalej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ja się już spisałam i oczywiście zaszczyt pełnego spisu mi się trafił , ale cierpliwie zniosłam i byłam prawdomówna jak na spowiedzi Wusia,to nie do końca tak, jeszcze trzeba hasło wygenerować, a tam potrzebne są bliższe dane, którymi raczej nieliczni (nawet na forach ) sie dzielą, np.miejsce urodzenia i nazwisko panieńskie matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 W sumie to ktoś się może pode mnie podszyć przy odrobinie wysiłku i oszczędzić mi pracy A poza tym - co dzisiaj jest całkiem bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ja tam poczekam jeszcze kilka dni aż sobie to wszystko posprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no taaaa, celebrytka my plebs nie mamy się czego obawiać, nikt nie chce wiedzieć ile mam dzieci,jakie wykształcenie i ile zarabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja miałam krótki spis, więc w ogóle nie ma problemu, bo informacje o moim adresie i narodowości nie są tajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 zaraz tam celebrytka po prostu nie lubię jak się narusza moją prywatność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Już ją sama naruszyłaś na forumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts