Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie Agduś to była polska instrukcja ale przypuszczam że łatwiej by mi poszło z taką chińską tłumaczoną przez komputer:(

Jesteś pewna? Chyba takiej chińskiej nie widziałaś.

A do czego ta była?

wiem o czym mówisz...jak zobaczyłam to niedawno w książce to dostałam ataku śmiechu i kazałam dzieciom zamknąć książki...co by im się mózgi nie polasowały :)

Moje dziecię dzielnie mnoży tą nową metodą, bo pani tak kazała! http://www.bandyci.org/img/glupek.gif Pokazałam jej normalną, ale w ćwiczeniach nie ma miejsca na takie rozpisanie.

w ogóle mnie olewają ... w moich komentarzach ... noż qrwa spokojny jestem ... ale nie wytrzymam ... obrażają facetów ... gadają do siebie, nie do mnie ...

spadam

;)

Brzdęk!

Spadł.

Ma ktoś magnes, żeby Go znaleźć?

a ja nie wiem o czym mowa, oświećcie mnie :)

Please bardzo:

http://vajda.blox.pl/resource/zarowka.jpg

Aguś jestem pewna ta była do takiej durnej platformy do sprawozdań :mad:

Już samo sformułowanie "platforma do sprawozdań" mi wystarczy.

O! Przypomniałam sobie, że trza się spisać. Co mi będzie jakiś rachmistrz zawracał głowę przez telefon albo psa denerwował?!

ja się już spisałam i oczywiście zaszczyt pełnego spisu mi się trafił :bash:, ale cierpliwie zniosłam i byłam prawdomówna jak na spowiedzi ;)

Wusia,to nie do końca tak, jeszcze trzeba hasło wygenerować, a tam potrzebne są bliższe dane, którymi raczej nieliczni (nawet na forach ;) ) sie dzielą, np.miejsce urodzenia i nazwisko panieńskie matki