DPS 09.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Zlot chyba tajny, też nic nie wiem. I tak bym nie pojechała, bo nie mogę. Bo w tym terminie to ja za granicą będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ooooo DPS-ia a Ciebie kaj poniesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ... Wusiek, ja też nic nie wiem o zlocie... bo byłaś daleko .. Rasiul Ty przynajmniej za granicami bywałaś ... dlatego jeszcze nie wie, że miała zorganizować zlot Zlot chyba tajny...: ... nikt nic nie wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Gwoździk wie wszystko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Gwoździk wie wszystko;) wszystkiego nie ... ale to, że zlot to wkręt, to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 trudno masz pecha teraz musisz zlot zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 nie ma sprawy ... http://www.krakow.astronomia.pl/aktualnosci/15-czerwca-2011-zlot-teleskopow-w-ogrodzie-do-wiadcze-im-stanis-awa-lema-w-krakowie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 wiesz a jakieś konkrety bo mnie głównie napisało że nie znaleziono strony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Listę podpisać wpadłam. I pozdrówki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.04.2011 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 bo byłaś daleko .. ... dlatego jeszcze nie wie, że miała zorganizować zlot ... nikt nic nie wie ... trudno masz pecha teraz musisz zlot zorganizować W Gwoździkowej! Pomył doskonały!!! Datę już Gwoździk podał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nie pojadę, ale popieram! Wuska - tle Ci powiem, ile Ty nam o przeprowadzce swojej. A i jeszcze w żywe oczy się zaprę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 DPS-ia ale co ja Wam miałam mówić o przeprowadzce przecież od razu się meldowałam że przeprowadzka była, że trzy kursy przyczepką i cztery sztuki taniej siły roboczej, konkretnie to darmowej to co jeszcze miałam pisać z detalami ile worków było i tak dalej czy co:rolleyes: no i teraz się tłumacz czego to ja się w żywe oczy zapierałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 No jak Arnika mówiła, że przeprowadzasz się. A w ogóle - jakiej cholery jeszcze wziął się znowu taki wiatr? Miało dzisiaj być już normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Jaki zlot??? A co ja wiedźma jakaś jestem, czy cuuuuś, że zlatywać się mam???? Siemano!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 jak się przeprowadziłam to od razu napisałam że już a nie wtedy kiedy się komuś wydawało:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 I tak Cię lubię, Wuśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 no ba mnie się nie da nie lubić Gwoździku ale miałeś zarąbiste Bunga-Bunga:lol2: nieźle się tam działo u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.04.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Chyba w tym sezonie możesz zaszpanować hodowlą, żabi przychówek będzie miał bardzo oryginalne umaszczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 To ja zaczynam miotłę szykować na zlot u Gwoździka! Słowo się rzekło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.04.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 wiesz a jakieś konkrety bo mnie głównie napisało że nie znaleziono strony;) ... strona też była wkrętem Listę podpisać wpadłam... ... a ja głupi myślałem, że poczytać ...wpadłaś W Gwoździkowej! Pomył doskonały!!! Datę już Gwoździk podał. ... wpisowego jeszcze nie podałem .... a to będzie bolesne Nie pojadę.... ..... ... przynajmniej szczerze Jaki zlot??? .. dobre pytanie ... Gwoździku ale miałeś zarąbiste Bunga-Bunga:lol2: nieźle się tam działo u Ciebie;) ... Klepa mi wszystko opowiedziała ... nie wiem, czy to prawda ... Wierzyłabyś Klepie??? Chyba w tym sezonie możesz zaszpanować hodowlą, żabi przychówek będzie miał bardzo oryginalne umaszczenie! ... nazwę ten przychówek ... Sylvio-Zielonoskoni ... To ja zaczynam miotłę szykować na zlot u Gwoździka! Słowo się rzekło... ... więc podążaj za Tymi co słowo rzekli ... a na pewno trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts