Babydream 10.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Usłyszałam taki tekst wczoraj: gość: "Bardzo kobiecy dzień dziś mamy..." ja: gość:"No...piździ bardzo..." ja: no fakt, ale można powiedzieć też, że meski.... gość: "Jak to?" ja: bo dmucha p.s nie bijcie, wiem, że bredzę... bo na mnie już pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.04.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ....... wiem, że bredzę... bo na mnie już pora nie bredzisz... Twoja historia wpisuje się dokładnie w to, co napisałem w (Pół)dzienniku ... PS. chyba, że bredzimy oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 to z cyklu przygotowania do bikini: policzyłam BMI i wyszło,że jestem za niska ps. nie moje - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.04.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ...policzyłam BMI i wyszło,że jestem za niska ps. nie moje - niestety Jezu ... nic z tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.04.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Siostra ... weź stań się Klepą na chwilkę ... to ja wtedy wszystko zrozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Gwoździk, weź Ty zaktualizuj linka do dziennika, bo mi się otwiera przedostatnia strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Siostra ... weź stań się Klepą na chwilkę ... to ja wtedy wszystko zrozumiem a mogę skoczyć z kijka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Jakie śliczne dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.04.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Gwoździk, weź Ty zaktualizuj linka do dziennika, bo mi się otwiera przedostatnia strona. ... zachowujesz się jak prawdziwy polityk ... wszyscy winni, tylko nie ja a mogę skoczyć z kijka ? ... a z ilu centymetrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.04.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Jakie śliczne dzieci! ... moje i nie moje ... taki paradoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ... a z ilu centymetrów ? tak z 15 może zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.04.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 tak z 15 może zacznę ... nie ma sprawy ... tylko uważaj na Sylvio ... bo on wciąż w moim stawie rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Gwoździor... naplułam se w lapa, bez te Twoje bunga-bunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ... nie ma sprawy ... tylko uważaj na Sylvio ... bo on wciąż w moim stawie rządzi czy razy skoczyłam Sylvio mnie nie dopadł - mieczak Tłumacze więc BMI Body Mass Index- to współczynnik masy ciała, który obliczamy dzieląc masę ciała podaną w kilogramach przez wzrost podniesiony do kwadratu (podany w metrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Historia Silvia mnie urzekła :) Ale nie wiedziałam, że on jeszcze może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Otwiera mi się "(Pół)dziennik" .... już od 10 minut ... ale ja jestem cieeeeerpliiiiwaaaaaaa .................................................... no żesz q...a mać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Otworzył się ... Za to "Sper...alaj" to bym mu takie Bunga-Bunga zrobiła żeby nie wiedział, którędy do odpowiedniego kijka!!A Klepę lubię ... no lubię ją, qurde!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A czy Wacusie jedzą małe dzieci żabie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 11.04.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dawno mnie tutaj nie było, ale widać że Gwoździk nadal wkręca....wbija...stuka?.....hmmm....dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.04.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Gwoździor... naplułam se w lapa, bez te Twoje bunga-bunga ... o przepraszam ... ja w tym nie brałem udziału ... tylko komentowałem czy razy skoczyłam Sylvio mnie nie dopadł - mieczak .... ... faktycznie mięczak Historia Silvia mnie urzekła :) Ale nie wiedziałam, że on jeszcze może ... ... szczerze mówiąc, ja też nie ... .....wiedziałem - oczywiście A Klepę lubię ... no lubię ją, qurde!!!! ... jest uroczą donosicielką, prawda? A czy Wacusie jedzą małe dzieci żabie? ... jak się dowiedziałem o Bunga-Bunga od razu wsypałem im żarcia ... ........ widać że Gwoździk nadal wkręca....wbija...stuka?.....hmmm.. ... a co ja ostatnio wbijałem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts