wu 16.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Gwoździk wiesz przeginasz na maksa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 chyba właśnie nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Eeee... grane to jest z pewnością... tylko nie tu... Gwoździk, łom potrzebny? Przywiozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Zgłaszam się po długiej przerwie. Też masz przerwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ja tu zaglądam i zaglądam a gospodarza ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 cze, przegięty Gwoździu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.05.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Miło, że Gwoździkowa ma się dobrze Czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Czai się i czeka aż coś fajnego zaczniemy pisać domyślając się przyczyn milczenia. ... przyzwyczaiłem się już do Agdusiowych teorii spiskowych ... ale to normalnie złośliwa gadzina zniknąć na tak długo bez słowa ...to prawda ... mogłem dać chociaż znać Czeee Gwoździk ... też mnie długo nie było ... ... no już myślałem, że mnie omijasz szerokim łukiem No niech wreszcie ktoś, kto jest bliżej da Gwoździkowi kopa na rozpęd... ... koń był najbliżej Gwoździk wiesz przeginasz na maksa:( ... mój pies powiedział to samo gdy mu nie dodałem do chrupek mięsa co jest grane? właśnie leci kolejny odcinek "Rysia z Klanu" chyba właśnie nic... ... to się zgadza .. "Klan" to wielkie nic Gwoździk, łom potrzebny? Przywiozę. ... pieniądze lepiej przywieź ... Też masz przerwę? miałem ... mam nadzieję Ja tu zaglądam i zaglądam a gospodarza ni ma ... no tak wyszło cze, przegięty Gwoździu cześć Miło, że Gwoździkowa ma się dobrze Czekam na fotki! właśnie dodałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.05.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 jak ja się cieszę i widzę, że nie tylko ja, ze wróciłeś!cofnęłąm się w dzienniku Twym kilka dobrych stron i śmiałam się siedząc sama na tarasie z Twych opowieści....naprawdę fajnie, ze jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.05.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Gwoździu ale fajnie, ze wróciłeś Odnośnie życia w stawie: Mogę podesłać słoik z kijankami - u mnie pływają w postaci czarnego potwora straszącego ryby ;/ (w ilości miliona sztuk w ławicach) Co prawda to nie potomstwo z włoskimi genami, tylko takie swojskie kijanki ale bardzo przyjazne są Szybko się aklimatyzują - (ciocia słoik dostała do oczka i nadal żyją) Jak byś chciał takie żółte grążele (których to kawałek kłącza mój małż dawno temu wykradł z jednego takiego jeziora) - to też mogę się podzielić sadzonką - bo u mnie rosną jak na drożdżach i nawet amury nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ja się też cieszę, że wóciłeś. Już martwiłam się, że jesteś na jakiejś akcji militarnej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Gwoździku no wreszcie:) pięknie na Gwoździkowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ....naprawdę fajnie, ze jesteś! i wzajemnie Mogę podesłać słoik z kijankami .... Jak byś chciał takie żółte grążele ..... Dzięki Tutli - słoik przetrwa podróż, ale kijanki nie, więc bardzo chętnie, ale szkoda je narażać na uduszenie ...a co do grążeli to jestem 3 x TAK ... odezwę się na priva to się umówimy. A może ty chciałabyś jakąś roślinkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Cześć Wam również ... Przepraszam, ale dopisałyście się w trakcie pisania odpowiedzi ... Ja się też cieszę, że wóciłeś. Już martwiłam się, że jesteś na jakiejś akcji militarnej.. a czemu na akcji militarnej ??? ... pięknie na Gwoździkowej:) ... nie do obrobienia, mówię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Z tym paleniem trawy to przesadziłeś. I wcale nie żartuję. Ciekawe, ile małych skowronków spłonęło zywcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Cześć Wam również ... Przepraszam, ale dopisałyście się w trakcie pisania odpowiedzi ... a czemu na akcji militarnej ??? Z uwagi na całkowitą blokadę informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Dziennika jeszcze nie widziałam. Otwiera się. Jeżeli jednak naprawdę paliłeś trawę (i nie mam na myśli zioła), to masz u mnie krechę jak stąd do Brazy przez Depsię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Z uwagi na całkowitą blokadę informacji... .... i chyba znów założę blokadę patrząc na to co jest napisane poniżej Z tym paleniem trawy to przesadziłeś. ... ...Jeżeli jednak naprawdę paliłeś trawę .... to masz u mnie krechę ..... .... no niestety, w życiu już tak jest, że wszystkim się nie dogodzi ... Krecha to krecha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 i wzajemnie Dzięki Tutli - słoik przetrwa podróż, ale kijanki nie, więc bardzo chętnie, ale szkoda je narażać na uduszenie ...a co do grążeli to jestem 3 x TAK ... odezwę się na priva to się umówimy. A może ty chciałabyś jakąś roślinkę ? Ok. dotarło - odpisałam - w ramach wymiany pomyślę o tym jutro bo muszę już lecieć - myślisz, że 2 dni w słoiku to za długo dla kijanek? Nie znam się kompletnie na żabach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts