DPS 10.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Duchu - a po cholerę Ci te pióra?! (znasz stary dowcip o papudze, prawda? ) Brazunia - bo Ty chrypisz cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No ja sobie wypraszam, wcalę nie chrypię Dzień dobry tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kto Cię zna, ten wie. Jaka fajna jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ponieważ nie posiadam nart ... to jechałem na butach .... Oto ślady ... trochę duże .... bo w gumofilcach "jeździłem ... no i mi się nogi na końcu trochę rozjechały ) http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/10%20styczen%2009/0003.jpg .... i Ty mi Braza nie mów, że finezji mi brakuje O Twojej finezji to ja jeszcze nic nie wiem , ale za brak fantazji przepraszam .... pokazałeś co potrafisz Jeszcze raz Wiwat Gwoździk P.S. Lepiej nie przyznawaj się przed Bobikiem co zrobiłeś A postawiłeś go w gównianej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kto Cię zna, ten wie. Jaka fajna jesteś. Mało fajna ... zgrabna...ładna ... inteligentna ..... i jaka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Duchu - a po cholerę Ci te pióra?! (znasz stary dowcip o papudze, prawda? ) Brazunia - bo Ty chrypisz cały czas. aabo ja kochałem palić//a ortodoksem jestem tylko w sprawach posadzek drewnianych hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kto Cię zna, ten wie. Jaka fajna jesteś. Mało fajna ... zgrabna...ładna ... inteligentna ..... i jaka skromna Się wi. Tylko czego chrypisz? Uciekam, bo zarobię zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 cześć Gwoździkom czytam, że tez masz myślenia co nie miara.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 jakby co , to ja czytam twoj poldziennik nawet na glos ,Froschowi ..do snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.01.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no i na pewno szybko zasypia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no i na pewno szybko zasypia .... taka glupia to ja nie jestem podnosze mu adrenaline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzien doberek Gwoździku, mojny zdjęcia oblukał ale chory i sił na więcej ni ma do dochtora jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Hej Gwozdzik! Powiem, ze od dawna nie czytam dziennikow. Od kiedy juz nie budujemy, to jakos mi sie nie chce. Ogladam tylko zdjecia, bo ladne wnetrza, to zawsze lubie. No.., ale..., Twoj dziennik przeczytalam od dechy do dechy. Swietnie piszesz! Duzo uroku w tym pisaniu! Wszystkiego dobrego i bede zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no i na pewno szybko zasypia .... Kokiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 podnosze mu adrenaline ...zaczynasz od końca , czy jak ....??? (końca dziennika ofkors) dzien doberek Gwoździku, mojny zdjęcia oblukał ale chory i sił na więcej ni ma ...nie pali się... życz Jurkowi zdrowia No.., ale..., Twoj dziennik przeczytalam od dechy do dechy. ....hvala.... ... ale to nie koniec .... więc zapraszam kiedyś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ducha pozdrawiam ....Piątkę przybijam.... chorą Brazę pozdrawiam serdecznie .... a Ciebie DePeSzko .... ....też .... chociaż kokiet mnie wkurzył ..... ... ale i trochę racji masz, nie przeczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ....hvala.... ... ale to nie koniec .... więc zapraszam kiedyś jeszcze No! Jak ladnie napisales! Molim lijepo! Bede zagladac. Pozdrowienia dla zony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ledwom się przywlokła, ale za pozdrowienia dziękuję drżącym głosem... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 .... chociaż kokiet mnie wkurzył ..... Iiiieeeee tam, kto by słuchał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh TRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTUUUUUUUUUUUUUUUUUTUUUUUUUUU bbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm bbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaammmmmm Chciałeś hałasu Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem Jak Wacusie?? strasznie sie o nie martwię, zima trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts