Gwoździk 23.05.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ...- w ramach wymiany pomyślę o tym jutro bo muszę już lecieć - myślisz, że 2 dni w słoiku to za długo dla kijanek? ... pomyśl, pomyśl ... a co do kijanek to nie przeżyją, nie wysyłaj ... Adres wysłałem na maila Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 26.05.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 O kura...kogo ja tu widzę Idę teraz do dziennika kuknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 26.05.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Byłam....nie rozumiem tyko po co Ci było to wypalanie trawy? Jakoś buszu tam nie widzę....co innego u mnie było...do dzisiaj, bo dwie żywe kosiarki opier...ły wszystko w ciągu jednego dnia. No i mam pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.05.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ...chyba, że paliłeś w lulkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 O kura...kogo ja tu widzę ... Gwoździa .. ale za chwilę go stracisz z oczu ... bo znów wyjeżdżam. Odezwę się po 4 czerwca ....nie rozumiem tyko po co Ci było to wypalanie trawy? Jakoś buszu tam nie widzę....... Buszu nigdy nie ma na wiosnę ... busz powstaje miesiąc lub dwa później, a wtedy nie wypalisz, bo pożar na całego Skoro już o tym mowa, to powiem Ci, że wypalanie musiało nastąpić z prostej przyczyny ... kleszczy. Dwa lata nie ruszałem tej części działki (około 15 arów). Zrobiłem błąd na początku, bo poprosiłem sąsiada aby mi zaorał tę część ... i zaorał... ale niedokładnie zabronował i zostały muldy, które uniemożliwiają jeżdżenie kosiarką. A kleszczy być nie może ... Mamy złe doświadczenia. Mój kolega (którego teraz pozdrawiam...i który podczytuje mój dziennik, ale się do tego nie przyznaje ... zresztą ze znanych mi powodów) miał roczną przerwę w pracy przez "głupiego" kleszcza ... Nasz pies dwa razy już był jedną noga na tamtym świecie przez "głupiego" kleszcza ... czyli babeszjozę. PS. żywych kosiarek nie mogę zatrudnić bo zjadłyby maliny, drzewka owocowe ... no i zadeptałyby skowronki ...chyba, że paliłeś w lulkach? r=l ??? Od kiedy seplenisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Gwoździk.........Ty naprawdę trawe palisz??? ...i tak oficjalnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ..tak ... i dlatego wyluzowany jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.05.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 r=l ??? Od kiedy seplenisz ?to staropolszczyzna jest, profanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 to staropolszczyzna jest, profanie! ... poważnie ? ... A ja głupi w młodości zastanawiałem się co oznacza "lulki palą" ... ...no ale ja palę trawkę, to można mi wybaczyć ... no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 czesc palacze, podpalacze, wypalacze i reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ... poważnie ? ... A ja głupi w młodości zastanawiałem się co oznacza "lulki palą" ... ...no ale ja palę trawkę, to można mi wybaczyć ... no nie?...i teraz przeżyłeś olśnienie (jak pan Jourdain, który całe życie mówił prozą)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 cześć anja, przyjmij gratulacje z okazji 9 lat pożycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ...i teraz przeżyłeś olśnienie (jak pan Jourdain, który całe życie mówił prozą)? Ty mnie tu jakimiś Żurnalami nie molestuj ... bo moje fakultety tego nie obejmowały ..... i nietypowe były zresztą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.05.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.05.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ty mnie tu jakimiś Żurnalami nie molestuj ... bo moje fakultety tego nie obejmowały ..... i nietypowe były zresztą ...E, to był kurs podstawowy. Tylko trochę dawno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.05.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Byłam, czytałam, wrócę... Osica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dobry wieczór Jutro wysyłam priorytet z grążelami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 masz szczęście Ocynkowany żeś zgłosił nieobecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.05.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Siemka Ocynkowany... Wczorajsza troszkę jezdem i na wstecznym jadę bo mię technika zawodzi ( natura wygrywa z cywilizacją - dąb netowy zasięg spier.....tegował) ...ale kciała bab mieszkać w lesie to ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts