Gwoździk 05.06.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 E, to był kurs podstawowy. Tylko trochę dawno! ... o czym to my żeśmy dywagowali ??? Byłam, czytałam, wrócę... Osica ...a ja już wróciłem i czekam aż wrócisz Jutro wysyłam priorytet z grążelami ... ... na razie nic nie doszło ... masz szczęście Ocynkowany żeś zgłosił nieobecność ... no raz mi się udało nie wkurzyć Waszmości Wczorajsza troszkę jezdem i na wstecznym jadę .... ... żałuję, że nie mam smykałki do takich tekstów .... siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 a bo ja to tak nie lubię jak ludzie znikają a co dopiero Gwoździe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2011 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dzień dobry! Jest coś nowego w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Jest coś nowego w dzienniku? trzy na szynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Różaneczniki śliczne. Podobne do moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A u moich różaneczników to tylko jeden kwiatek się rozwinął a wyglądał na takie wielgaśne pąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 hej buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Domagam sie Gwozdzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A ja cały czas się zastanawiam co ma wspólnego szewc z rh i poligonem...??? Też czekam na Gwoździka...... miał do mnie zajrzeć jak wrócę z Hiszpanii...... i co, żem oskubana została, to z taką golizną nie chce już gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.06.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 przylazłam pewna że z 10 stron przybyło i oczy napasę, a tu dupa...to idę, bo z czasem krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.06.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 a bo ja to tak nie lubię jak ludzie znikają a co dopiero Gwoździe;) .... ja też nie lubię ... ale co zrobić ... Jest coś nowego w dzienniku? ... nie ma ... zapomniałem napisać trzy na szynach ... czyli tramwaj nr 3 Różaneczniki śliczne. Podobne do moich. .... Twoje rosły obok moich A u moich różaneczników to tylko jeden kwiatek się rozwinął a wyglądał na takie wielgaśne pąki. ... u nas też tak było w "sezonie pierwszym" ... buziaki zostawiam ... przyjąłem Domagam sie Gwozdzika. ... ohoohooo hoo .. wołasz masz A ja cały czas się zastanawiam co ma wspólnego szewc z rh i poligonem...??? za cholerę nie rozumiem szewca i poligonu ... bo rh to mi Pinezka wyjaśniła Też czekam na Gwoździka...... miał do mnie zajrzeć jak wrócę z Hiszpanii...... i co, żem oskubana została, to z taką golizną nie chce już gadać... zajrzę , zajrzę ... cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.06.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 przylazłam pewna że z 10 stron przybyło i oczy napasę, a tu dupa...to idę, bo z czasem krucho ... 10 stron to przybyło w mojej książce .... i też z czasem krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.06.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 jak już skończysz to daj znać...zrujnuję się i kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.06.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 co kupisz ? Gwoździkową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.06.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 kurde...mówiłeś, że książkę piszesz...ej...już nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.06.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ... 10 stron to przybyło w mojej książce .... kurde...mówiłeś, że książkę piszesz...ej...już nie wiem o co chodzi ...Pisałem o książce, to fakt .... ale nie pisałem o pisaniu ... .....miałem na myśli czytanie ... .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.06.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) o Ty...a ja już myślałam, że jakiś geniusz nam tu rośnie...już nawet dumę poczułam Też bym chętnie poczytała, bo zaczęłam fajną, ale poematy szkolne muszę pisać Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.06.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No popatrz, dwóch się objawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no wiesz Gwoździku po prostu nie znikaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.06.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 o Ty...a ja już myślałam, że jakiś geniusz nam tu rośnie...już nawet dumę poczułam ... ... utrzymuj tę dumę ... cholera wie co z tego będzie No popatrz, dwóch się objawiło ...dwóch geniuszy czy geniuszów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts