Fenix999 18.06.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Cześć Poczytałem dziennik (przynajmniej ostatnią stronę - ale mi transferu zżarło ) . Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 24.06.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 No tak....wiedziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 "A jednak znikł, tradycyjnie wziął i znikł, kawy już nie dopił jak jakis patofil, może to był tylko sen…"Lech Janerka, Plagiaty "Ludzie wciaż znikaja".Ian Rankin, Martwe dusze "Biorąc pod uwage ostatnie doświadczenia, nie będę wcale zdziwiony, jeśli do rana ten dom zniknie."Matthew Pearl, Klub Dantego Bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 02.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Dodałabym jeszcze 'pojawia się i znika i znika i znika, mam na tym punkcie bzika' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ale ostatnio częściej to drugie... Malka też zniknęła. Może kuzynostwo się gdzieś razem zaszyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.07.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.07.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Cześć Wszystkim.... Wróciłem ... "Ten typ tak ma " ...zwykł mówić mój nauczyciel w technikum, gdy nie wiedział dokładnie jak odpowiedzieć na techniczne pytanie ... Przywołuję te powiedzenie, bo ono idealnie pasuje do mnie .... fajnie:lol2: jest fajnie, to prawda A ja nie zapracowałam??? ... towarzyszysz mi od początku... więc zasługi masz wielkie ByŁOSIE, widziaŁOSIE... pozdrowiŁOSIE Kto widział, to widział, ja znowu klamkę pocałowałam. ... pocałowaś Glock'a ???? No to klamkę widziałaś. .... jeżeli pocałowała to i widziała .. Poczytałem dziennik (przynajmniej ostatnią stronę - ale mi transferu zżarło ) ... Czym jeszcze karmisz Transferu ???? No tak....wiedziałam.... ... wiedziałaś, że mój Junior napisał najlepiej maturę w szkole ??? Ale masz chody (wyłuszczyłem bo dumny jestem ) "Ludzie wciaż znikaja". Ian Rankin, Martwe dusze "Najważniejsze, aby wracali...zdrowi i zadowoleni z życia" Gwoździk Dodałabym jeszcze 'pojawia się i znika i znika i znika, mam na tym punkcie bzika' Pisze się bzyka ... nie bzika ... Malka też zniknęła. Może kuzynostwo się gdzieś razem zaszyli? ... też się martwię zmieniam na :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Cześć Wszystkim.... Wróciłem ... to teraz ja znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.07.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 to teraz ja znikam ten typ tak ma ... .. szanuję decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Gratulacje dla Juniora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.07.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 dzięki ... a jak Twój Junior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 dzięki ... a jak Twój Junior? Hej Gwoździk! Młody super. Jak na tle reszty szkoły to nie wiem, bo jeszcze nie odebrał świadectwa maturalnego...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No to psze pana gratulacje, znaczy kuzyniątko uczone dzięcię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 gratulacje Gwoździku dla Juniora:) skąd Wy bierzecie takie utalentowane dzieci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 One SIĘ BIORĄ po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ciekawe Barranku czy mnie też się takie WZIĘŁO;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Musisz OBWĄCHAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.07.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 .... Jak na tle reszty szkoły to nie wiem, bo jeszcze nie odebrał świadectwa maturalnego... ... a czemu nie odebrał ? obraził się ? No to psze pana gratulacje, znaczy kuzyniątko uczone dzięcię... Dzięki ... Tobie również gratuluję nowego właściciela "konsorcjum" (chyba, że coś pomyliłem to mnie wyprostuj ... bo ja jestem łatwo prostowalny ) a to bez komentarza ... bo wszelki komentarz tylko spieprzy wspaniały dialog skąd Wy bierzecie takie utalentowane dzieci One SIĘ BIORĄ po prostu ciekawe Barranku czy mnie też się takie WZIĘŁO Musisz OBWĄCHAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Właściciel konsorcjum... ciekawe, ciekawe... No zobaczymy, ja się do tego konsorcjum jak powiadasz zbytnio nie przywiązuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.07.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ... zmieniasz barwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts