malka 06.07.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nie, nie nie...i jeszcze raz nie dla gimnazjów i 3 letnich szkół średnich -to jest porażka wychowawcza i edukacyjna, zasadniczo brak mi słów (albo są one ogólnie uznawane za wulgarne), na określenie tego "racjonalnego"pomysłu, którego celowości nigdy nie pojmę - ale ja z systemu 8+5 jestem i pisałam stara maturę , więc moze za głupia jestem a książka o koniach , to chyba lepszy poczatek niż tomik poezji młodego gniewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No na pewno - to apropos koni . I podobno nawet nieźle się sprzedaje... Wrzuć w gugle Jakub Gołąb Kopyta doskonałe - jesteśmy współwydawcą . Zdecydowanie na pewno - to apropos starej matury. Przynajmniej było wiadomo o co chodzi. A teraz to gra o punkty... I to jeszcze na nie zawsze jasnych zasadach. FUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No czad - to prawdziwa książka, ma więcej niż 3 strony A jak miałbyś ochotę na małą podpowiedź co wydać by się sprzedało jak świeże bułeczki to służę Na maturze było wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 opisz Barranku Malkowe kopanie się z koniem i pójdzie jak świeże bułeczki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Na razie kończę swoje... To że mnie wydawnictwo jeszcze nie zabiło za pół roku spóźnienia uważam za cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No czad - to prawdziwa książka, ma więcej niż 3 strony A jak miałbyś ochotę na małą podpowiedź co wydać by się sprzedało jak świeże bułeczki to służę Naprawdę prawdziwa :-)/ I oczywiście jestesmy otwarci na podpowiedzi Naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wusia, doceniam szczere chęci, ale s-f się słabo sprzedaje a nikt normalny nie uwierzy, że to obyczajówka z dreszczykiem. A propos , rozdział "sąd - instancja II" mnie wykończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Malcia chcesz o tym pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 a masz kozetkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 jestem ... wiem, wiem spóźniłem się ... dlatego nie cytuję, ale wszystko przeczytałem PS. kozetka dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wusia - Ty możesz śmiało książkę pisaćSiostra - zadziwiasz mnie swoją bytnością ... in plus ofkorsKuzynie - podpowiedzi mam sporo ... nie wiem jak to jest z prawami do wydania danej książki w j. polskim (może wydawnictwo musi wykupić prawa)W każdym bądź razie Pinezka je fachowo przetłumaczy. Sprzedadzą się bez pudła, bo nigdy nie były wydane w j. polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Się rozszalałam, co nie? no to ja czekam na te tłumaczenia:) jeśli to te tłumaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Się rozszalałam, co nie? no normalnie morda mi się śmieje no to ja czekam na te tłumaczenia:) jeśli to te tłumaczenia co znaczy "te" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Malcia dla Ciebie to i kozetka się znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 TE znaczy te co nigdy nie wydane po polsku były, np takie z mojej działki:) Wusia, jak sie znajdzie, to ja chętnie się uzewnętrznię, bo juz niejednego terapeutę wykończyłam, jestem na czarnej liście - nikt mnie nie chce przyjmować Ale kozetka musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 dobra to kiedy będziesz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Malcia dla Ciebie to i kozetka się znajdzie;) oj tak ... TE znaczy te co nigdy nie wydane po polsku były, np takie z mojej działki:) dobre ...... juz niejednego terapeutę wykończyłam, jestem na czarnej liście - nikt mnie nie chce przyjmować niestety ja Cię przyjąć nie mogę .... nie doradzam rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Byłam, poczytałam. Jakże ja się cieszę, że mam już za sobą dylematy edukacyjne dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ... Jakże ja się cieszę, że mam już za sobą dylematy edukacyjne dzieci! No to teraz czas na dylematy edukacyjne .....wnuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.07.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Chcę tylko nieśmiało wtrącić, że wakacje są, więc tematy szkolne są nie na miejscu, a przynajmniej dla mnie znacznie rażące Człowiek chce się oderwać w miłym gronie, a tu dupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts