Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

Nie, nie nie...i jeszcze raz nie dla gimnazjów i 3 letnich szkół średnich -to jest porażka wychowawcza i edukacyjna, zasadniczo brak mi słów (albo są one ogólnie uznawane za wulgarne), na określenie tego "racjonalnego"pomysłu, którego celowości nigdy nie pojmę - ale ja z systemu 8+5 jestem i pisałam stara maturę , więc moze za głupia jestem :)

a książka o koniach , to chyba lepszy poczatek niż tomik poezji młodego gniewnego ;)

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No na pewno - to apropos koni :-). I podobno nawet nieźle się sprzedaje... Wrzuć w gugle Jakub Gołąb Kopyta doskonałe - jesteśmy współwydawcą :-).

Zdecydowanie na pewno - to apropos starej matury. Przynajmniej było wiadomo o co chodzi. A teraz to gra o punkty... I to jeszcze na nie zawsze jasnych zasadach. FUK

No czad - to prawdziwa książka, ma więcej niż 3 strony ;)

A jak miałbyś ochotę na małą podpowiedź co wydać by się sprzedało jak świeże bułeczki to służę :)

Na maturze było wiadomo o co chodzi :o ;)

Wusia, doceniam szczere chęci, ale s-f się słabo sprzedaje ;) a nikt normalny nie uwierzy, że to obyczajówka z dreszczykiem.

A propos , rozdział "sąd - instancja II" mnie wykończy.

Wusia - Ty możesz śmiało książkę pisać

Siostra - zadziwiasz mnie swoją bytnością ... in plus ofkors

Kuzynie - podpowiedzi mam sporo ... nie wiem jak to jest z prawami do wydania danej książki w j. polskim (może wydawnictwo musi wykupić prawa)

W każdym bądź razie Pinezka je fachowo przetłumaczy.

Sprzedadzą się bez pudła, bo nigdy nie były wydane w j. polskim.

TE znaczy te co nigdy nie wydane po polsku były, np takie z mojej działki:)

Wusia, jak sie znajdzie, to ja chętnie się uzewnętrznię, bo juz niejednego terapeutę wykończyłam, jestem na czarnej liście - nikt mnie nie chce przyjmować;)

Ale kozetka musi być :)

Malcia dla Ciebie to i kozetka się znajdzie;)

oj tak ... ;)

TE znaczy te co nigdy nie wydane po polsku były, np takie z mojej działki:)

dobre :)

...... juz niejednego terapeutę wykończyłam, jestem na czarnej liście - nikt mnie nie chce przyjmować;)

niestety ja Cię przyjąć nie mogę .... nie doradzam rodzinie ;)