malka 06.07.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 DPS -ka szczęściara:) A wiesz Brat, rodziny na traumę nie będę narażać zadbam o Twoje zdrowie psychiczne i subtelnie się wycofam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Malka, trzeba naprzód przebojem iść, a nie zaraz ogonek pod siebie . Brat jest twardy, wytrzymie Babydream, no cóż, my tu patrzymy na temat z innego punktu widzenia, a ten może nie mieć akurat wakacji... Ostatecznie jeśli chodzi o szkoły średnie to rekrutacja trwa w najlepsze, a to skłania do różnych refleksji... Ale ja osobiście już mogę przestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.07.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 spoko....jak zainteresowanie większe tematem to ja grzecznie się wycofam, bo nie jara mnie to na obecną chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Chcę tylko nieśmiało wtrącić, że wakacje są, więc tematy szkolne są nie na miejscu, .. nieśmiało się wtrąciłaś, to prawda ... ale śmiało wtrącę, że TU tematy szkolne są na miejscu ... .... zadbam o Twoje zdrowie psychiczne i subtelnie się wycofam;) ani mi się waż ....Ale ja osobiście już mogę przestać ani mi się waż .... to ja grzecznie się wycofam... ani mi się waż Śmiem twierdzić, że się umówiliście na te posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nie, nie umawialiśmy się, tak wyszło . Kuzyn, a w cziom było dieło z tym CB radiem, bo ja nie poniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ani mi się waż z zasady tego nie czynię, dla własnego zdrowia psychicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.07.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ...ani mi się waż... jednak się odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Nie, nie umawialiśmy się, tak wyszło . Kuzyn, a w cziom było dieło z tym CB radiem, bo ja nie poniał? ... tak się "przypiąłem" do Twoich słów ... bo pisałeś coś takiego "podziękował. podziękował", czy coś podobnego, ale bardzo charakterystycznego dla posiadaczy CB (rzekłbym .... zwrot taki bezosobowy) PS.Nie korzystam z CB .......................oraz ze zwrotów bezosobowych z zasady tego nie czynię, dla własnego zdrowia psychicznego ... Zapomniałem, że nie można kobiecie nakazać się ważyć jednak się odważę ..zanim się zważysz zrób miejsce w folderze prywatnych wiadomości... Edytowane 6 Lipca 2011 przez Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 dziękować, to bardzo powszechnie stosowany zwrot, drogi kuzynie, do którego CB nie jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 dziękować, to bardzo powszechnie stosowany zwrot, drogi kuzynie, do którego CB nie jest potrzebne ... powszechnie to tajemnicze słowo ... Uważam, że jak ktoś dziękuje to mówi "dziękuję" a nie "dziękować" ... bo wtedy właśnie używa CB-radiowego języka ... Mniejsza z tym ... pytałeś to odpowiedziałem ... i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Cicho mnie tu mobilki , bo grucha trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ..zanim się zważysz zrób miejsce w folderze prywatnych wiadomości... już, tylko streszczaj się pliss, bo spać mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 O, jak widać kuzynicha jest z klanu CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 nigdy nie używałem CB radia ... .. wolę występować w innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja tysz... Wielokrotnie zresztą mi kadzono, że mam radiowy głos... Chociaż teraz to już prawie nie bywam, ale kiedyś, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ooo, robi się ciekawie.....koooobity radiowcy som.....choćtaaa.. dobijcie mnie proszę...ból głowy działa fatalnie na rozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ooo.... radiowcy som...... ... ja nie mam głosu radiowego ... wygląd mam radiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 To jako duet mamy szansę na karierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 co Ty tam wiesz to do Gwoździa było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts