Piątka 14.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Gwoździku, hej, fajny tekst (super brzmienie) z netu, starszy wylapał, ale on gitarzysta.. Miasto: Warszawa Data dodania: 13/01/2009 Warszawa, poszukiwany perkusista. Szukamy rocknrollowego perkusisty, który ma ochotę pożenić swój vintage'owy styl gry z brudnymi riffami, dudniącym basem i zakosztować szaleńtswa improwizacji. Kręcą Cię gitarowe riffy ze stajni White Stripes i The Raconteurs? Nieobcy Ci Zeppelini i dokonania gigantów? Zasłuchiwałeś się w zespołach New Rock Revolution? Lubisz brud, energię, wiesz z czym się je rocknrolla, garage, przybrudzonego bluesa, revival ? Masz dość przesłodzonego indie-rocka? Wolisz nieskrępowaną ekspresję i hałaśliwe szaleństwo? Jeśli tak, skontaktuj się z nami. 22 basista i 25letni gitarzysta, doświadczeni i BARDZO poważnie podchodzący do sprawy muzycy rozkręcają zespół. Odezwij się, chcemy wprowadzić nową jakość na polską scenę, może Ty nam w tym pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 o rany zasmarkana i chora przyszłam się przywitać a tu takie "chałasy" i gospodarza niet bry wieczorne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ciiiiiiiiiszszszszaaaaaaaa ... tutaj sa chorzy Cześć i czołem Gdzie Szanownego Gwoździka poniosło, czyżby już na casting poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Albo się przyjął, albo w kolejce jeszcze stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.01.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Cześć Wam... Molim lijepo! ... nie rozumiem ... ale dziękuję ... Pozdrowienia dla zony! ...przekazane - hvala Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem ...dawaj milion baksów ... podałem nr konta na priva Jak Wacusie?? ...dobre pytanie ... Piątka - dzięki za ogłoszenie ... zadzwoniłem ... rozmowa z chłopakami szła fajnie do momentu podania im mojego wieku ... Powiedzieli, że z wapniakiem grać nie będą Ja ze szczylami też nie Gdzie Szanownego Gwoździka poniosło, czyżby już na casting poleciał Albo się przyjął, albo w kolejce jeszcze stoi... Pojechałem do Krakowa na casting w "Mam talent" .... Powiedzieli, że jestem zbyt cienki (gwoździk) ... ....pojechałem więc pod dom Agduś ..... a Ta mnie nie zaprosiła ... bo nad korektą siedziała na pewno .... A ja jak głupi podskakiwałem nad płotem, coby łeb gwoździkowy pokazać , machałem łapami.... a Ta nic ... tylko z ołówkiem w ręku patrzyła na jakieś kartki .... ... Po czterech godzinach podskakiwania odjechałem ... ...czyli wyjazd do doopy.... ... a byłbym zapomniał ... miałem przygodę z nawigacją ... może nie dokładnie taką jak Szwedzi w Brazylii... ale ciekawa.... opiszę potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ściemniacz Gwoździk .... Agduś płotu nie ma Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.01.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Agduś płotu nie ma ...to przed kogo posesją ja skakałem ? .... mówiłem, że wyjazd do d ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ściemniacz Gwoździk .... Agduś płotu nie ma Cześć i czołem Brazunia, dziecko drogie, co Ty opowiadasz? Czyżbyśmy znały różne Agdusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Oczywiście, że nie mam płotu!Mam siatkę z 3 stron.Gdyby ktoś chciał podskakiwać przed domem, to akurat z tamtej strony płotu nie ma. Na razie. Gwoździku, trzeba było Emi zawołać! Ona mi zawsze mówi, kiedy trzeba drzwi otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja tam wiem, co mówię... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.01.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ... a byłbym zapomniał ... miałem przygodę z nawigacją ... może nie dokładnie taką jak Szwedzi w Brazylii... ale ciekawa.... opiszę potem. ... gdzieś miesiąc temu trąbiono w mediach o dwóch Szwedach, co to zawierzyli w nawigację samochodową będąc w stolicy Brazylii ... i po "jej śladach" (wybierając opcję najkrótszej trasy) ....trafili zamiast na lotnisko .... do jakichś slamsów, gdzie o mało co nie stracili życia. To tak tytułem wstępu. Wracając z Krakowa, późnym wieczorem, mając za sobą wiele godzin za kółkiem ....... zamiast "przebijać" się przez Warszawę postanowiłem objechać ją sprytnie okolicznymi wioskami. Zatrzymałem się więc przed stolicą ... i zmieniłem ustawienia nawigacji na "trasę najkrótszą". ENTER ... i jadę ... zjeżdżam z głównej drogi .... pamiętam ten zjazd ... jest git ....będę szybciej w domu .... super humor .... ......jadę w "potoku wielu pojazdów, które na pewno jadą tam gdzie ja" .... ...do czasu... ... na pewnym zadupiu.... wszystkie wozy skręcają w lewo ... a moja „laska” z nawigacji mówi „Prosto , 2 kilometry .... potem ostro w prawo” ... Daleko na horyzoncie widzę full świateł .... myślę .... OK, "laska" wybrała najkrótszą drogę ... po której "wyskoczę" na obwodówkę..... ....budynki zaczęły się "kończyć" ... asfalt też .... czułem po kierownicy .... ...wjechałem na szczere pole .... po lewej i prawej pole zaorane ...i zaśnieżone... ... ale światła "obwodówki coraz bliżej .... ...koleiny coraz większe.... samochód na jedynce ledwo jedzie przez zaspy ... no ale za 300 m (jak mówiła laska) będę na obwodówce ..... ....dojechałem tak do ... wysypiska śmieci ....szczere pole... śniegi i poorane pola dookoła.... a te "światła obwodówki" to nic innego, tylko oświetlenie jakichś wielkich magazynów .... Zdecydowałem zawrócić .... jakoś się udało nie zakopać .... Gdy tylko zawróciłem ...Laska mówi ..."JESTEŚ POZA TRASĄ .... JESTEŚ POZA TRASĄ..." ...i wtedy pierwszy raz w życiu, będąc sam w samochodzie, głośno krzyknąłem ...." WIEM...... ZAMKNIJ MORDĘ I SPIERD...LAJ !!!!" ... ...i odciąłem "ją" od zasilania... Wróciłem na pierwotną drogę .... byłem w domu godzinę później niż planowałem ... bo zaufałem jakiemuś elektronicznemu damskiemu głosowi ... ...i tak dobrze, że nie wpakowałem się w takie tarapaty jak ci Szwedzi w Brazylii ...nikt mnie nie postrzelił ...nie dobił .... PS. W nocy ktoś mówił "Jesteś poza trasą..." .... ale już nie wiem czy to Żonka do mnie mówiła, czy ta "laska" mi się śniła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 taaaak.. tyle razy mówiłam już mężowi, że to dziadostwo i tyle kolejny na to dowód i naprawdę dobrze, że to się skończyło tylko na wysypisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2009 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ja mieszkam tak, ze bardzo latwo trafic, ale z nawigacja jest to prawie niemozliwe. To jest chyba wina map, bo w Anglii jezdzilam z ojcem i trafialismy bezblednie wszedzie. Po Londynie bez tego sie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Oczywiście, że nie mam płotu! Mam siatkę z 3 stron. Czyli masz płot. A z GPS, kto u nas był i zawierzył, ten wie - szkoda gadać... Wszyscy z tego dziadostwa korzystający zajeżdżali najgorszą z możliwych dróg, brukiem przedwojennym przez szczery las, zamiast nową prościutką drogą asfaltową, prosto ze wsi gminnej. Jedna to z drogi na Zgorzelec w połowie się zawróciła. A pamiętacie tego faceta co to do jeziora busem wjechał, bo GPS tak mówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Oczywiście, że nie mam płotu! Mam siatkę z 3 stron. Czyli masz płot. A z GPS, kto u nas był i zawierzył, ten wie - szkoda gadać... Wszyscy z tego dziadostwa korzystający zajeżdżali najgorszą z możliwych dróg, brukiem przedwojennym przez szczery las, zamiast nową prościutką drogą asfaltową, prosto ze wsi gminnej. Jedna to z drogi na Zgorzelec w połowie się zawróciła. A pamiętacie tego faceta co to do jeziora busem wjechał, bo GPS tak mówił? potwierdzam do DEPESI to tylko bez GPSa dzień doberek Gwoździku to zdjecie nieba urocze a co tam tak dużo korytarzy w Gwoździkowni teraz no chyba, że czegoś nie kumam ale na swoją obronę - jeszcze chora jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dwa razy bym tego nie powiedział, tylko z GPS, doskonale prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 No. Prosto w las sosnowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Myśmy do Ciebie z tym ustrojstwem jechali i faktycznie przez piękny las piękną zabytkową drogą nas poprowadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 też tak mówię, droga była zabytkowa, spokojna, zero ruchu, ale za to wyjeżdża się prosto na Sołtysa nie wiem o co chodzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Żeby mi potem na drugi raz narzekań nie było. Posty wydrukuję i natablicy ogłoszeń powieszę, żeby nikt głupot nie gadał, że coś z tą drogą nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts