Gwoździk 04.09.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 :) ...wreszcie wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.09.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 O, Gwoździk! Miło, że wróciłeś i szkoda, że znowu znikniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 nie znikam ...na razie nie ma takich przesłanek .... cześć Surku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 ufffffffff bo ja sie już zeźliłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 ufffffffff bo ja sie już zeźliłam;) a czemu? ... skoro piszę w dzienniku to znaczy, że nie wyjeżdżam .... Zasada jest prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 no że miałbyś znowu zniknąć czytam dziennik czytam:) piękne strachy no i ta tirówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Fajnie to wygląda, choć brakuje mi fotki całości, bo filmiku nie mogę obejrzeć. Trzymam kciuki za powodzenie w odstraszaniu czapli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 .... brakuje mi fotki całości, bo filmiku nie mogę obejrzeć. ..... to że filmiku nie obejrzysz to byłem pewien, bo masz słabe łącze ... ale co oznacza "fotka całości" ??? .... całości Wacusiów nie da się ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.09.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Gwoździk wszelki duch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 to że filmiku nie obejrzysz to byłem pewien, ... i tu się mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ano jestem, jestem, nigdzie nie lezę a tutaj to wracam jak ten bumerang ...Jest szansa, że co nieco z Twoich wybryków w (pół)dzienniku obejrzę, jak nie dziś to jutro (od jutra mam nowy limit:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No zdjęcie całej części ogrodowej, przynajmniej z dośc daleka, zobaczyłoby się, jak było na początku, a jak jest teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Gwoździk wszelki duch... jeszcze duchem nikt mnie nie nazwał, ale na wszelki wypadek łączę się z Tobą duchem i tu się mylisz ... Depsia obejrzała ???? poważnie ??? Witoj! .... tutaj to wracam jak ten bumerang ... ... ...to miłe No zdjęcie całej części ogrodowej, przynajmniej z dośc daleka, zobaczyłoby się, jak było na początku, a jak jest teraz... ... następnym razem zrobię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Melduję, że byłam i widziałam. Krecik wykazał się rozsądkiem, może i czaple pójdą w jego ślady. Chociaż chyba wydawało mi się, że ktoś narzekał na nadmiar Wacusiów i z obawy o ich skarłowacenie szczupakiem groził... Może zostałeś wysłuchany, a jako że trudno szczupaka z nieba spuścić, jego rolę pełnią czaple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No właśnie ... Gwoździku, określ się może, co??? Chcesz mieć karłowate Wacki czy nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ..... Może zostałeś wysłuchany jako że trudno szczupaka z nieba spuścić, jego rolę pełnią czaple? ... żyłbym jeszcze mógł tę czaplę zobaczyć i z nią porozmawiać. Podpisałbym z nią kontrakt na ograniczone odławianie i by było super. Niestety prawdopodobnie zżarła mi największego Wacusia. Czuję się trochę jak matka synusia, który ma do domu przyprowadzić pierwszy raz jej przyszłą synową..... czyli jeszcze jej nie widziałem a już mnie wqurwia No właśnie ... Gwoździku, określ się może, co??? Chcesz mieć karłowate Wacki czy nie???? ... na starość człowiek karłowacieje to i mogę mieć karłowatego wacusia a niech mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ... żyłbym jeszcze mógł tę czaplę zobaczyć i z nią porozmawiać. Podpisałbym z nią kontrakt na ograniczone odławianie i by było super. Niestety prawdopodobnie zżarła mi największego Wacusia. Czuję się trochę jak matka synusia, który ma do domu przyprowadzić pierwszy raz jej przyszłą synową..... czyli jeszcze jej nie widziałem a już mnie wqurwia Poczekaj na czaplę, może się dogadacie. Jakoś przekonaj ją, że mniejsze są smaczniejsze i zdrowsze (mniej tłuszczu, co dla niej - istoty latającej jest ważne). Po przeczytaniu drugiego zdania poczułam ulgę - jak dobrze, że nie mam synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja mam dwóch synusiów. I te młode już mnie wqrwiają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ... Po przeczytaniu drugiego zdania poczułam ulgę - jak dobrze, że nie mam synka! ... no nie wiem, czy masz się z czego cieszyć ... wychowujesz przecież panie, które znajdą facetów, którzy je zaproszą na pierwszą wizytę z mamusiami ... a resztę historii już znasz Ja mam dwóch synusiów. I te młode już mnie wqrwiają! ... wyśmienita puenta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ... no nie wiem, czy masz się z czego cieszyć ... wychowujesz przecież panie, które znajdą facetów, którzy je zaproszą na pierwszą wizytę z mamusiami ... a resztę historii już znasz Psia krew, nie strasz, ja delikatna osóbka jestem na zdrowotność mi to źle wpływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts