Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gwoździk wszelki duch...:rolleyes:

jeszcze duchem nikt mnie nie nazwał, ale na wszelki wypadek łączę się z Tobą duchem :)

i tu się mylisz ;)

... Depsia obejrzała ???? poważnie ??? ;)

Witoj!

.... tutaj to wracam jak ten bumerang ...

...

...to miłe :)

No zdjęcie całej części ogrodowej, przynajmniej z dośc daleka, zobaczyłoby się, jak było na początku, a jak jest teraz... :yes:

... następnym razem zrobię ... :)

Melduję, że byłam i widziałam. Krecik wykazał się rozsądkiem, może i czaple pójdą w jego ślady. Chociaż chyba wydawało mi się, że ktoś narzekał na nadmiar Wacusiów i z obawy o ich skarłowacenie szczupakiem groził... Może zostałeś wysłuchany, a jako że trudno szczupaka z nieba spuścić, jego rolę pełnią czaple?

..... Może zostałeś wysłuchany jako że trudno szczupaka z nieba spuścić, jego rolę pełnią czaple?

... żyłbym jeszcze mógł tę czaplę zobaczyć i z nią porozmawiać. Podpisałbym z nią kontrakt na ograniczone odławianie i by było super. Niestety prawdopodobnie zżarła mi największego Wacusia.

Czuję się trochę jak matka synusia, który ma do domu przyprowadzić pierwszy raz jej przyszłą synową..... czyli jeszcze jej nie widziałem a już mnie wqurwia ;)

No właśnie ... Gwoździku, określ się może, co??? Chcesz mieć karłowate Wacki czy nie????

... na starość człowiek karłowacieje to i mogę mieć karłowatego wacusia ;) :) a niech mi tam

... żyłbym jeszcze mógł tę czaplę zobaczyć i z nią porozmawiać. Podpisałbym z nią kontrakt na ograniczone odławianie i by było super. Niestety prawdopodobnie zżarła mi największego Wacusia.

Czuję się trochę jak matka synusia, który ma do domu przyprowadzić pierwszy raz jej przyszłą synową..... czyli jeszcze jej nie widziałem a już mnie wqurwia ;)

Poczekaj na czaplę, może się dogadacie. Jakoś przekonaj ją, że mniejsze są smaczniejsze i zdrowsze (mniej tłuszczu, co dla niej - istoty latającej jest ważne).

Po przeczytaniu drugiego zdania poczułam ulgę - jak dobrze, że nie mam synka!

...

Po przeczytaniu drugiego zdania poczułam ulgę - jak dobrze, że nie mam synka!

... no nie wiem, czy masz się z czego cieszyć ... wychowujesz przecież panie, które znajdą facetów, którzy je zaproszą na pierwszą wizytę z mamusiami ... a resztę historii już znasz ;) :)

Ja mam dwóch synusiów.

I te młode już mnie wqrwiają! :p

... wyśmienita puenta :) :) :)

... no nie wiem, czy masz się z czego cieszyć ... wychowujesz przecież panie, które znajdą facetów, którzy je zaproszą na pierwszą wizytę z mamusiami ... a resztę historii już znasz ;) :)

Psia krew, nie strasz, ja delikatna osóbka jestem na zdrowotność mi to źle wpływa...