Moose 07.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Cześć Gwoździorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.09.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Psia krew, nie strasz, ja delikatna osóbka jestem na zdrowotność mi to źle wpływa... ... oszczędzę Cię .... ale tylko dzisiaj Cześć Gwoździorku sie ma ... jak to mówią My Młodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dobre i dzisiaj, jak się nie ma co się lubi .... Dlaczego nic nie chce mi się robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ... wyśmienita puenta :) Czuję się doceniona - dzień doberek, czy są już może fotki całej działki Gwoździkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.09.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Gwoździku....bardzo interesujący filmik....przysnęłam dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ... no nie wiem, czy masz się z czego cieszyć ... wychowujesz przecież panie, które znajdą facetów, którzy je zaproszą na pierwszą wizytę z mamusiami ... a resztę historii już znasz Jakoś spokojna jestem, że moje trzy panie sobie dadzą radę z mamusiami. A już pierworodna na pewno! Młodsze wezmą przykład. A może trafią im się sieroty... Psia krew, nie strasz, ja delikatna osóbka jestem na zdrowotność mi to źle wpływa... Czyżbyś się o swoje dziecię martwiła? A ona taka podobna z charakterku do mojej... Dlaczego nic nie chce mi się robić??? Wakacje sobie przypomniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ja już się cieszę na potencjalną synową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Oj, groźnie to zabrzmiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Agduś nooooooooooooooo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.09.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ... jak się nie ma co się lubi .... ... to ma się Gwoździka ... to chciałaś napisać ???? Czuję się doceniona - dzień doberek, czy są już może fotki całej działki Gwoździkowej? ... doceniana jesteś za pracowitość ... nie za puenty Gwoździku....bardzo interesujący filmik....przysnęłam dwa razy ... Wszelki duch !!!! ... To jednak potrafisz pisać .... PS. Na Twoich lekcjach też bym przysnął ... Jakoś spokojna jestem, że moje trzy panie sobie dadzą radę z mamusiami. ........ ... czyżbyś dała już im lekcje ? ja już się cieszę na potencjalną synową ... i w to wierzę ...pod warunkiem, że będzie miała poczucie humoru podobne do Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.09.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Oj, groźnie to zabrzmiało... ... patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Gwoździk czy myśmy się już kiedyś spotkali na żywca:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ... czyżbyś dała już im lekcje ? Nie muszę. Te charakterrrrrki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.09.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Nie muszę. Te charakterrrrrki... ... Boże chroń Twoich zięciów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Mnie się przewaznie nie chce myśleć nad pointami. Takak jestem zapracowana, że myślenie nad pointami to już nadmiar pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Gwoździk czy myśmy się już kiedyś spotkali na żywca:jawdrop: ... na Żywca chyba nie... ale możemy na Lecha ... Takak jestem zapracowana, że myślenie nad pointami to już nadmiar pracy. ... mówisz jakbyś była pewną posłanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Zimnego??? Nie mam pojęcia, która posłanka. Straciłam zainteresowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Gwoździk to kiedy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.09.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Zimnego??? Nie mam pojęcia, która posłanka. Straciłam zainteresowanie... zimnego , of kors a posłanka to taka co nie musi nosić czapki w zimę ... bo i tak próżnia nie zamarza (jak to rasia kiedyś napisała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.09.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Gwoździk to kiedy;) ... a bo ja wiem ? .. to mogę wpaść teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts