wu 14.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 aaaaaaaaaaaaaaaa to ja chętnie poryczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.09.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Gwoździku, dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 To ja poproszę dwa karnety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Karnetów nie dostałam. O życie czapli nie zdążyłam zadrżeć, bo Cię nie podejrzewałam... No może nie o zdolność do zamordowania czapli (w końcu strasznie krwiożerczy się stajesz w obronie Gwoździkowej - przynajmniej w deklaracjach), ale o chęć chwalenia się tym. Odrobinę instynktu samozachowawczego pewnie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Gwoździku, dużo zdrowia dzięki To ja poproszę dwa karnety. ... a ryczysz ??? Karnetów nie dostałam. ... bo nie ryczałaś O życie czapli nie zdążyłam zadrżeć, bo Cię nie podejrzewałam...... ... no i słusznie .... tak naprawdę, to załatwiłem formalne (w pełni prawne) odstrzelenie czapli w Kole łowieckim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dobry wieczór tylko powiem, bo nie lubię pieprzyć po próżnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dobry wieczór tylko powiem, bo nie lubię pieprzyć po próżnicy ... a strzelać po próżnicy lubisz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kocham,ale tylko ostrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ..no to spotkajmy się na strzelnicy ... OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 A gdzie biegasz na strzelanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ... z pneumatycznej broni możemy zawsze na Gwoździkowej ... a resztę napiszę Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Gwoździku, działka wygląda nieziemsko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Gwoździku, działka wygląda nieziemsko! ... to prawda ... ... a schodząc na ziemię ... jest na niej full roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ... z pneumatycznej broni możemy zawsze na Gwoździkowej ... a resztę napiszę Ci na priva Mój syn uprawia zapamiętale ASG. Właśnie sobie broń naprawił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Mój syn uprawia zapamiętale ASG. Właśnie sobie broń naprawił :) ... no i się chwali ... ... mam nadzieję, że nigdy nie będzie musiał używać literki G bez AS PS. A konkretnie z jakiej broni próbuje strzelać ? Krótkiej ,długiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Pewnie, że ryczę. A do klubu dwudziestek, to nawet dwa razy. "Ardea cinerea jest objęta ochroną gatunkową częściową, z wyłączeniem stawów rybackich uznanych za obręby hodowlane (gdzie może być zabijana bez specjalnych pozwoleń). Jednakże od wejścia w życie nowelizacji ustawy o ochronie przyrody (15 listopada 2008 r.) ten wyjątek jest sprzeczny ze zmienionym art. 52 tejże ustawy i w opinii prawników, może nie mieć dłużej zastosowania" Takoż spooooko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ... "Ardea cinerea jest objęta ochroną gatunkową częściową, z wyłączeniem stawów rybackich uznanych za obręby hodowlane (gdzie może być zabijana bez specjalnych pozwoleń). Jednakże od wejścia w życie nowelizacji ustawy o ochronie przyrody (15 listopada 2008 r.) ten wyjątek jest sprzeczny ze zmienionym art. 52 tejże ustawy i w opinii prawników, może nie mieć dłużej zastosowania" Takoż spooooko. ... Agduś - jesteś wielka!!! ... Jutro jadę na polowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ... no i się chwali ... ... mam nadzieję, że nigdy nie będzie musiał używać literki G bez AS PS. A konkretnie z jakiej broni próbuje strzelać ? Krótkiej ,długiej ? No jak to facet - im większa tym fajniej Obecnie przytulił kałacha:) Lata po lesie z kumplami, musztrują ich tam.. no zgłupieć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ja też. Będę polowała na jakiegoś faceta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts