Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No przecie to jasne, że pacjent nie powinien wiedzieć, bo robiłby trudności! :lol:

czuję tu jakiś babski podstęp ;)

tak sobie wpadłam, z nadzieją, że na karnecik się jeszcze załapię :)

Za to, że wpadłaś... masz za friko :)

Dzięki

Tam od razu "plotka"!

Przecież wszyscy wiedzą, że tu gwałcą i kastrują na zmianę.

... weź, bo znów mnie zbanują za pomylenie pałeczek ;) :)

... weź, bo znów mnie zbanują za pomylenie pałeczek ;) :)

A niech tam! Przynajmniej ciekawie będzie, jakieś marsze protestacyjne po wewątkach się uskuteczni, transparenty namaluje, barykady z tematów zbuduje... Fajnie będzie. A potem Ci opowiemy, jak było. Kiedy już wrócisz.

A niech tam! Przynajmniej ciekawie będzie, jakieś marsze protestacyjne po wewątkach się uskuteczni, transparenty namaluje, barykady z tematów zbuduje... Fajnie będzie......

.... może znajdźmy kogoś innego ... Wolę bronić kogoś wewątkach niż oczekiwać na rezultaty jako zbanowany ;)

Transparenty mam jeszcze po poprzedniej manifestacji - cholera wiedziałam, że się jeszcze przydadzą :)

... a co na nich było napisane ???

Gwoździk oj tam pomylić się nie można;)

można, można .... kiedyś pewien gość na konferencji opowiadał, że użył nie tego co potrzeba i była jazda ... ;)

http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/633964057685019007.jpg

"Oddajcie nam q...a Gwoździka" czy jakoś tak, aaaa i transparenty na bagnetach są :)

przypomniały mi się fajne czasy ...

pamiętasz jak "machaliśmy szabelkami"? Nie pamiętam o co chodziło .. ale chyba to była piątkowa głupawka.

http://wmasg.pl/pub/images_old/news/643/mp1.jpg

jakieś żywsze i fajniejsze to stare forum było :(

nie no Gwoździku aż tak to bym się nie pomyliła:rotfl:

... a ja chyba tak ;)

Gwoździk i pisz mi tu nachmiast że Ty sobie znowu jaja robisz:(

... nie robię ... TO ŻADEN WKRĘT !!! Serio

...

Jak on nie robi, to u niego prawie patologia.

...

... no nieźle mnie podsumowała ;) ... ale fakt, że sobie wiele razy na to zasłużyłem

serio serio .... No bez przesady. Ja nie żartuję non stop... bo takie żartowanie ociera się o śmieszność ... żartującego.

Nie wiem, czy w ogóle pojawi się chociaż jeden telefon w tej sprawie, ale to może dobrze, bo razem z Pinezką zachowujemy się w tym temacie jak dziewice ... i chcemy i boimy się :)

przypomniały mi się fajne czasy ...

pamiętasz jak "machaliśmy szabelkami"? Nie pamiętam o co chodziło .. ale chyba to była piątkowa głupawka.

http://wmasg.pl/pub/images_old/news/643/mp1.jpg

jakieś żywsze i fajniejsze to stare forum było :(

o jej....to były czasy....ale zabij mnie, o co chodziło pojęcia mnie mam,ale kolana i łokcie poobdzierane - pamiętam ;) :lol:

Więc jednak....trzymam kciuki....choć nie wiem za co mocniej ;) jakkolwiekby nie było - bedzie dobrze :lol:

Edytowane przez malka