Agduś 23.09.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Tam od razu "plotka"!Przecież wszyscy wiedzą, że tu gwałcą i kastrują na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.09.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No przecie to jasne, że pacjent nie powinien wiedzieć, bo robiłby trudności! czuję tu jakiś babski podstęp tak sobie wpadłam, z nadzieją, że na karnecik się jeszcze załapię Za to, że wpadłaś... masz za friko Dzięki Tam od razu "plotka"! Przecież wszyscy wiedzą, że tu gwałcą i kastrują na zmianę. ... weź, bo znów mnie zbanują za pomylenie pałeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No to skorom klubowiczka idę poryczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ... weź, bo znów mnie zbanują za pomylenie pałeczek A niech tam! Przynajmniej ciekawie będzie, jakieś marsze protestacyjne po wewątkach się uskuteczni, transparenty namaluje, barykady z tematów zbuduje... Fajnie będzie. A potem Ci opowiemy, jak było. Kiedy już wrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Transparenty mam jeszcze po poprzedniej manifestacji - cholera wiedziałam, że się jeszcze przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Transparenty, ulotki i plakaty wyborcze są wielorazowego użytku. Czasem trzeba dopisać "NIE", czasem zakleić i zawsze aktualne będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A niech tam! Przynajmniej ciekawie będzie, jakieś marsze protestacyjne po wewątkach się uskuteczni, transparenty namaluje, barykady z tematów zbuduje... Fajnie będzie...... .... może znajdźmy kogoś innego ... Wolę bronić kogoś wewątkach niż oczekiwać na rezultaty jako zbanowany Transparenty mam jeszcze po poprzedniej manifestacji - cholera wiedziałam, że się jeszcze przydadzą ... a co na nich było napisane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Gwoździk oj tam pomylić się nie można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ... a co na nich było napisane ??? "Oddajcie nam q...a Gwoździka" czy jakoś tak, aaaa i transparenty na bagnetach są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.09.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Gwoździk oj tam pomylić się nie można;) można, można .... kiedyś pewien gość na konferencji opowiadał, że użył nie tego co potrzeba i była jazda ... http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/633964057685019007.jpg "Oddajcie nam q...a Gwoździka" czy jakoś tak, aaaa i transparenty na bagnetach są przypomniały mi się fajne czasy ... pamiętasz jak "machaliśmy szabelkami"? Nie pamiętam o co chodziło .. ale chyba to była piątkowa głupawka. http://wmasg.pl/pub/images_old/news/643/mp1.jpg jakieś żywsze i fajniejsze to stare forum było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 nie no Gwoździku aż tak to bym się nie pomyliła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Gwoździk i pisz mi tu nachmiast że Ty sobie znowu jaja robisz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ale że z czym jaja robi? Jak on nie robi, to u niego prawie patologia. Przecie nie ma bana żadnego, tylko wspomina tamten pamiętny. Czy ja czegoś może nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.09.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 nie no Gwoździku aż tak to bym się nie pomyliła:rotfl: ... a ja chyba tak Gwoździk i pisz mi tu nachmiast że Ty sobie znowu jaja robisz:( ... nie robię ... TO ŻADEN WKRĘT !!! Serio ... Jak on nie robi, to u niego prawie patologia. ... ... no nieźle mnie podsumowała ... ale fakt, że sobie wiele razy na to zasłużyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 DPS-ia idź do dziennika:( Gwoździk ale tak SERIO SERIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.09.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 serio serio .... No bez przesady. Ja nie żartuję non stop... bo takie żartowanie ociera się o śmieszność ... żartującego. Nie wiem, czy w ogóle pojawi się chociaż jeden telefon w tej sprawie, ale to może dobrze, bo razem z Pinezką zachowujemy się w tym temacie jak dziewice ... i chcemy i boimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 buuuuuuuuuu:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (edytowane) przypomniały mi się fajne czasy ... pamiętasz jak "machaliśmy szabelkami"? Nie pamiętam o co chodziło .. ale chyba to była piątkowa głupawka. http://wmasg.pl/pub/images_old/news/643/mp1.jpg jakieś żywsze i fajniejsze to stare forum było o jej....to były czasy....ale zabij mnie, o co chodziło pojęcia mnie mam,ale kolana i łokcie poobdzierane - pamiętam Więc jednak....trzymam kciuki....choć nie wiem za co mocniej jakkolwiekby nie było - bedzie dobrze Edytowane 24 Września 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To nie odbierajcie telefonów z nieznanych numerów - proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Gwoździk, już raz wszystkich wkręciłeś... znasz bajkę o pastuszku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts