Agduś 24.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Była też w wersji o gwoździku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Jeśli wkręcasz (w co wątpię) to nawet wielotysięczne manifestacje Ci nie pomogą, ale jeśli nie ... no cóż, trzymam kciuki za realizację planów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No cóż - smutno trochę, ale chyba Wy sami najlepiej wiecie, co dla Was najlepsze. Dołączę więc do Brazy i potrzymam kciuki, żeby dobrze było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 buuuuuuuuuu:cry: ... prawdziwa rycząca dwudziestka wyszła z Ciebie .. Więc jednak....trzymam kciuki....choć nie wiem za co mocniej .... ... ja w sumie też To nie odbierajcie telefonów z nieznanych numerów - proste! ... po co ....jeżeli nie będzie chociaż jednego zapytania w sprawie sprzedaży ... to już będzie jakiś znak Gwoździk, już raz wszystkich wkręciłeś... znasz bajkę o pastuszku??? ... nie znam, ale tym razem nie wkręcam. Była też w wersji o gwoździku. ... Noż kurna, uwierzycie mi czy nie ??? Jeśli wkręcasz (w co wątpię) to nawet wielotysięczne manifestacje Ci nie pomogą, ... .. wkręt powtórzony to już nie wkręt ... dlatego manifestacji nie przewiduję .... chyba Wy sami najlepiej wiecie, co dla Was najlepsze. .... ... sam nie wiem. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.09.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 I co dalej? Nowa chata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Gwoździk jest zbyt tajemniczy, żeby plany wyjawiać. Po prostu pewnego dnia wklei zdjęcia z Nowej Gwoździkowej i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 I co dalej? ... Zobaczymy, na razie był tylko jeden telefon ... ale z jakiejś Netii ....Pogoniłem ich Gwoździk jest zbyt tajemniczy, żeby plany wyjawiać.... ... niczego nie wyjawiam ... nawet na spowiedzi. I nie trzeba tu żadnej tajemniczości ... tylko profesjonalnego podejścia do zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.09.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No proszę, jakie nowości. Na chwilę człowiek przestanie śledzić, a tu Gwoździkowa pod młotek, a Gwoździk okazuje się zawodowcem prowadzącym wątki forumowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ... Gwoździk okazuje się zawodowcem prowadzącym wątki forumowe! ... z tego co mi wiadomo administrator nie zlecił mi do prowadzenia żadnych wątków forumowych ... ... dbam tylko o swój wiątek ... tfu ...wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.09.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 A, to pisząc o profesjonalnym podejściu do zawodu nie miałeś na myśli pisania na forum? To znaczy, że prywatnie możesz wyjawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ..A, to pisząc o profesjonalnym podejściu do zawodu nie miałeś na myśli pisania na forum? ... zawsze miałem ... od pierwszego postu ... Łatwo to sprawdzić ....To znaczy, że prywatnie możesz wyjawić! ... a umiesz dochować tajemnicy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.09.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ... a umiesz dochować tajemnicy ????A zależy Ci na tajemnicy przed kim? oczywiście jeśli będziesz wyjawiał na forum, to z dochowaniem może być trudno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 to był stary żart ... jedna osoba pyta: "A umiesz dotrzymać tajemnicy?" - "Oczywiście, że tak" - mówi druga.. ..No i ja też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No popatrz... a ja nawet nie będę mogą sprawdzić, czy umiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ja spokojnie poczekam, jak sytuacja się rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 umiesz ... każdy umie ... tylko nie każdy potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ja spokojnie poczekam, jak sytuacja się rozwinie. sytuacja już się "zwinęła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Nooo to poczytałam... Uffff ... trochę przykro, ale, że tajemnica nie została wyjawiona, to nie wiem czy będzie nowe, czy tel nie będą odbierać..., czy co.... Jakby nie było to musi być dobrze. Więc potrzymam kciuki za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 sytuacja już się "zwinęła" A możesz rozwinąć ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Wyłączył telefon, albo podał zły numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts