Jasia 28.07.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 e, raczej nosi wiaderkiem wodę dla Wacusi(ów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Wakacje? Urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Co się stało, że tutaj tak cicho..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Czuję się z lekka osamotniona przez "Gwoździkowego Twórcę" Czy ktoś wie o czymś, czego reszta nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.08.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witajcie po długiej przerwie. Dziękuję WSZYSTKIM za "pukanie" do drzwi moich komentarzy i przepraszam, że od razu nie odpowiadałem. Powód jest prosty. Najpierw spędziłem kilka tygodni na Mazurach bez dostępu do netu, a po powrocie.... wpadłem w szaleńczy rytm remontu mieszkania, który skutecznie zniechęcał mnie do siadania przed monitorem. Robota, wywóz, przywóz, wiercenie, montowanie, sen i tak w kółko ..... a Wacusie też trzeba było przecież nakarmić itd. Zresztą nie ma sensu tego Wam tłumaczyć, bo każdy wpada czasami w taki cykl - a niektórzy trwają w nim wiecznie Napiszę dzisiaj jak Wacki przywitały mnie po powrocie z urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.08.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ale fajnie opowiadasz Zapowiada się ciekawa przeróbka fabryki na mieszkanko Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.08.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wacusiowe szaleństwo zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Reeety ale się Wacusiów narobiło Przecież były tylko dwa Nie dziw się, że ci tak szybko wodę ze stawu wypijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.08.2008 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 one piją a ja dolewam ...... http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/16%20sierpien/b8c09601.jpg i jakoś w tym roku musimy przetrwać do jesiennej, długoterminowej pogody deszczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 23.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 pewnie znasz a jak nie znasz to... http://materialicio.us/2007/09/13/bolko-loft-medusa-group/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Czytam od dawna. Kibicuję od dawna. No to w końcu się ujawnię. Historia żony "zaznaczającej teren zielonym" cudna. Benek przepiękny. I możliwości w fabryce fantastyczne. Bardzo czekam na remony i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 28.08.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam, ale to Twoje miejsce ma niesamowity potencjał, będę zaglądał i patrzył jak idą pracę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ależ ależ! cóż za nieoczekiwany rozwój wypadków! trochę się naczekałeś, ale nareszcie nie kapie na głowę! gratulejszyn! zastanawiam się czy, cytuję "Kurde, zawsze jest jakiś haczyk." ? i wychodzi mi, że chyba każdy z budujących, by to potwierdził włącznie ze mną, rzecz jasna no ale przecież nikt nie jest doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 nie nooo!! pisanie takich dzienników powinno być zabronione!! o mały włos ofiarą twego dziennika padłyby dwa niewinne stworzenia zdane na łaskę i niełaskę ich matki pochłoniętej historią Gwoździkowej Gratuluję!!!! odwagi.. zapału.. wyobraźni.. polotu pisarskiego.. poczucia humoru.. i fabryki gwoździ z ogromnym potencjałem oraz bogatą fauną i florą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 nie nooo!! pisanie takich dzienników powinno być zabronione!! o mały włos ofiarą twego dziennika padłyby dwa niewinne stworzenia zdane na łaskę i niełaskę ich matki pochłoniętej historią Gwoździkowej ... ... sorry, następny post napiszę w takim razie dopiero aż maluchy staną na nogi.... czyli już niedługo , czego Tobie i sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 melduję się w dzienniku - będę podczytywać bo to fajne co robisz... ja też chcę staw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jestem dopiero w środzie 21 maja 2008 o godzinie 21:49 a juz zrobiłem sobie kawę, odsunałem dokumenty na bok i czytam z wypiekami, Sharon powiadasz... hmmmmm moja przypomina Amy Winehouse, na szczęście z pierwszej płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.09.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ........ Sharon powiadasz... hmmmmm moja przypomina Amy Winehouse, na szczęście z pierwszej płyty Dzięki dandi3, w wolnej chwili wpadnę z rewizytą aby poczytać o Twej Amy. P.S. Mam nadzieję , że chociaż brunetka to tak samo miła jak Sharon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ...nigdy nie zgadniecie kto obsługiwał wtedy kosiarkę Benek? czy Bobik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ...nigdy nie zgadniecie kto obsługiwał wtedy kosiarkę Benek? czy Bobik? Ten pierwszy ciągle chla i dalej się nie podniósł, a co dopiero obsługa kosiarki Ten drugi to sie nadaje ... ale sam pod kosiarkę. Kosiarka była obsługiwana przez osobę, która sama wcześniej gunnerę posadziła .....czyli moją żonkę Dobrze, że to nie ja bo uhuhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts