Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Witajcie po długiej przerwie.

Dziękuję WSZYSTKIM za "pukanie" do drzwi moich komentarzy i przepraszam, że od razu nie odpowiadałem. Powód jest prosty. Najpierw spędziłem kilka tygodni na Mazurach bez dostępu do netu, a po powrocie.... wpadłem w szaleńczy rytm remontu mieszkania, który skutecznie zniechęcał mnie do siadania przed monitorem. Robota, wywóz, przywóz, wiercenie, montowanie, sen i tak w kółko ..... a Wacusie też trzeba było przecież nakarmić itd. Zresztą nie ma sensu tego Wam tłumaczyć, bo każdy wpada czasami w taki cykl - a niektórzy trwają w nim wiecznie :(

Napiszę dzisiaj jak Wacki przywitały mnie po powrocie z urlopu.

Czytam od dawna.

Kibicuję od dawna.

No to w końcu się ujawnię.

Historia żony "zaznaczającej teren zielonym" cudna.

Benek przepiękny.

I możliwości w fabryce fantastyczne.

Bardzo czekam na remony i pomysły. :D

• 2 weeks później...

ależ ależ! cóż za nieoczekiwany rozwój wypadków! :D

trochę się naczekałeś, ale nareszcie nie kapie na głowę! gratulejszyn! :)

zastanawiam się czy, cytuję "Kurde, zawsze jest jakiś haczyk." ? i wychodzi mi, że chyba każdy z budujących, by to potwierdził :roll: włącznie ze mną, rzecz jasna :-?

no ale przecież nikt nie jest doskonały :roll: :wink:

nie nooo!! pisanie takich dzienników powinno być zabronione!! o mały włos ofiarą twego dziennika padłyby dwa niewinne stworzenia zdane na łaskę i niełaskę ich matki pochłoniętej historią Gwoździkowej :D :D :D

Gratuluję!!!! odwagi.. zapału.. wyobraźni.. polotu pisarskiego.. poczucia humoru.. i fabryki gwoździ z ogromnym potencjałem oraz bogatą fauną i florą!! :D :D :D

nie nooo!! pisanie takich dzienników powinno być zabronione!! o mały włos ofiarą twego dziennika padłyby dwa niewinne stworzenia zdane na łaskę i niełaskę ich matki pochłoniętej historią Gwoździkowej :D :D :D ...

... sorry, następny post napiszę w takim razie dopiero aż maluchy staną na nogi.... czyli już niedługo , czego Tobie i sobie życzę :D

........ Sharon powiadasz... hmmmmm moja przypomina Amy Winehouse, na szczęście z pierwszej płyty :)

Dzięki dandi3,

w wolnej chwili wpadnę z rewizytą aby poczytać o Twej Amy.

P.S. Mam nadzieję , że chociaż brunetka to tak samo miła jak Sharon :D :D :D

...nigdy nie zgadniecie kto obsługiwał wtedy kosiarkę :D :D :D

Benek? :D

czy

Bobik? :D

Ten pierwszy ciągle chla i dalej się nie podniósł, a co dopiero obsługa kosiarki :D

Ten drugi to sie nadaje ... ale sam pod kosiarkę. :D

Kosiarka była obsługiwana przez osobę, która sama wcześniej gunnerę posadziła .....czyli moją żonkę :(

Dobrze, że to nie ja bo uhuhu :evil: