DarioAS 22.01.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja mam Cię w nosie ... Gwoździa w nosie ....???? Nie wierzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry, carramba. Będą jakieś wiadomości z twierdzy dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Twierdza oblężona, gońców wrogowie przejęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 bez GPS, ale trafiłam ... Gwoździku super się czyta Twój Półdziennik .Mąż to aż dziwnie na mnie zerka, że ja tak do laptoka rżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.01.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ładne gumowce Gwoździk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 eeeeeeeeeee, nie próżnujesz. Duch w Gwoździowni..? ma imię? To niesprawiedliwe - Gwoźzik ma karpie, ducha ma i rurę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ładne gumowce Gwoździk! ........ najważniejsze, że wysokie i .... zakrywają parabolę moich łydek... eeeeeeeeeee, nie próżnujesz. Duch w Gwoździowni..? ma imię? Duduś ..... a dla Ciebie może być i Danduś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Eeeee, już się podjarałam, że będziesz w rurę dmuchał... A tu tylko tańce na lodzie są. I ja chciałam powiedzieć, żebyś przekazał Pani Gwoździkowej, że nie warto niszczyć kopców kreta, jeśli nie powodują zasychania roślinek posadzonych. Kret przychodzi sobie pojeść, a nie tak bez przyczyny. Jak on chce do Was iśc, znaczy się ma jedzonko. Czyli że pędraków różnych tłustych pełno, które potem żrą korzenie roślin od spodu, a Wy stoicie u góry i się kłocicie kto miał ostatnio podlać i czyja to wina, że teraz różanecznik schnie. Pozwólcie krecikowi uporządkowac Wasz teren, on jest doktor od roślinek. Na razie równiutki trawnik Wam przecież niepotrzebny, a on przyjdzie ze 2-3 lata i potem już nie, bo oczyści teren. Pokochajcie krecika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Eeeee, już się podjarałam, że będziesz w rurę dmuchał... Pokochajcie krecika! ...tego poniżej, to i owszem ... http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-1423/t_krecik_2_551.jpg ... ale mendy nigdy ... Eeeee, już się podjarałam, że będziesz w rurę dmuchał... ....cierpliwości .... przyjdzie pora i na dmuchanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Gumofilce galanty, najnowszy trend, jak widzę!!!! Zanim następną razą dmuchniesz w ta rura, zastanów się, co piłeś .... A w kwestii kretów ... Depsia ma rację!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia.... Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez... Czasem, kiedy jesteś szczęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu ... Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości... Ale weź tylko gumofilce nałóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Smutek, radość, szczęście, pech ... każdy to ma, a gumofilce nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A coś Ty myslał? Że my chody u góry mamy albo jakieś psychologi z nas? Ja to wiejska baba jezdem, proszę mnie tu bez niuansów z nastrojami. A z gumofilcami to Braza ma rację - dobre gumofilce droższe piniendzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mój nauczyciel PO w LO przyłaził w gumofilcach na lekcje. Wchodził do strzelnicy, gdzie zgłębialiśmy ten jakże potrzebny przedmiot, zdejmował butki, wyjmował z nich wkładki i sprawdzał, jakie wywarł wrażenie. Na skrzywione miny dziewczyn podnosił filc do nosa (własnego, na szczęście), wąchał i stwierdzał z uśmiechem "przecież wcale tak bardzo nie śmierdzą". Następnie wieszał je na kaloryferze i zaczynał lekcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 nocnie przywitać się przyszłam gumofilce dobre są i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Agduś, jakiś niezmiernie dowcipny ten nauczyciel PO I litościwy, Wam tego robić nie kazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No! Ale komuś musiał podpaść, bo nie uczył nas długo. Chyba jakoś tak nagle i niespodziewanie nas opuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Gwoździk, czasem trza iść po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... w gumofilcach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... w gumofilcach! nie...boso i w ostrogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts