AgaJeżyk 28.11.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 To ja .. Gwoździk ... to TY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Wracacie na Ziemię czy na ziemię? I skąd? Bom ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 z Marsa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 I co? Jest tam życie? Czy tylko głęboka rzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Raczej rzyć ... głęboka ... Se dygnę, dawno tego nie robiłamhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYRdpq3LdTWlcZMGgFrEl57bo71PA3NG9ALDWuEu1TLGUTICDf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No ten dyg jest zdecydowanie najpiękniejszy ze wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 bajeczny po prostu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A to na pewno jest dyg ? ... Bo wygląda jakby jej kopytki powykręcało ... To nie boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Matko, Kolczasta, tylko mi tu Animalsów nie sprowadź, nic nie boli, kopytka są tak ułożone, jak powinny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Tak też można: Czemu takie małe zdjęcia mi się wklejają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 już wiem TY to nie ja dzięki Bogu ... bo ja się nie nadaję na pracę pod ziemią Ponieważ także się zgubiłam, to nic nie powiem. ...ale i tak swoje powiedziałaś ... jak zwykle To ja .. Gwoździk ... to TY ? ... jak zwykle "kolczasta do bólu" Wracacie na Ziemię czy na ziemię? I skąd? Bom ciekawa... ... ja wracam właśnie.... z Marsa;) ... z Uranu ... dlatego jestem "wybuchowy" I co? Jest tam życie? Czy tylko głęboka rzyć? ... życie na Uranie jest krótkie ... no i musisz mieć zamiłowanie do dalekich podróży... w razie co Se dygnę, dawno tego nie robiłam na Uranie nikt nie dyga ... Dzięki No ten dyg jest zdecydowanie najpiękniejszy ze wszystkich. ... mój tak nie dygnie bajeczny po prostu:) mój też tak mówił To nie boli ? mnie bolało ... przy próbach ... Matko, Kolczasta, tylko mi tu Animalsów nie sprowadź, nic nie boli, kopytka są tak ułożone, jak powinny!!! ... Jezu ... gdzie ja mam kopytka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 W butkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Czemu takie małe zdjęcia mi się wklejają? dogadałem się z Adminem ... bo zazdrosny jestem w tym temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No co, swoje coś zawsze trzeba powiedzieć! Choć to wcale nie oznacza, że ma się coś do powiedzenia. Oczywiście - coś mądrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Chyba też nie mam niczego mądrego do powiedzenia i nie powinnam tego faktu oblekać w słowa, ale... ja słowotok mam w genach zapisany i trudno mi się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Siano mam zamiast mózgu więc tylko zaznaczam swoją obecność i fakt, że jeszcze dycham .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 ... Choć to wcale nie oznacza, że ma się coś do powiedzenia. Oczywiście - coś mądrego. mi też się to zdarza ...każdemu zresztą .... To całkiem normalne ... i tylko głupiec nie zrozumie. Ale tu takich nie ma ....... ja słowotok mam w genach zapisany i trudno mi się powstrzymać. ... wiemy, wiemy ... Czekam na kolejną wersję Twoich Opowieści. Może byś coś napisała przed Świętami? Namówiłem Cię ? Siano mam zamiast mózgu więc tylko zaznaczam swoją obecność i fakt, że jeszcze dycham .... ... czasami chciałbym mieć takie siano ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zastanowię się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 dzięki ... bo decyzję, już podjęłaś pisząc powyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Oj... Gwoździku, mało jeszcze naszą Agduś znasz - bywa przekorna. Ach, słuchajcie - uwaliliśmy sie z Sołtysem w sypialni na łóżko (nie mylić z nawaleniem się!!!) i włączylismy sobie do obejrzenia świąteczno-noworoczny koncert Stinga sprzed kilku lat w katedrze w Durham. No jesli chodzi o mnie - mistrzostwo świata, rozpływam się i odpływam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts