jamles 04.12.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 dzięki Bogu ... bo ja się nie nadaję na pracę pod ziemią ja niestety też, dlatego nie jestem jeszcze emerytem, zostało mi jeszcze 15 lat, chyba, że ZUS zostanie przy 65 latach, chociaż podobno mam cień szansy na pomostówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.12.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Pozdrowienia dla Gwoździa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Przekora to moje trzecie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Przekora to moje trzecie imię. ...tak? A moje Anna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Oj... Gwoździku, mało jeszcze naszą Agduś znasz - bywa przekorna. ... ...znam Ją zbyt dobrze .... Tylko czekała na taki sygnał .... ...I nawet, jeżeli nie napisze pewnej historii (choć będzie cierpieć) ... to zrobi to, abym nie myślał, że dobrze Ja znam .... .... przy 65 latach, chociaż podobno mam cień szansy na pomostówkę ..... no i cóż Ci mogę odpisać .... ... tylko - dbaj o zdrowie Pozdrowienia dla Gwoździa! .... tak dawno Cię nie było i pozdrowiłaś mnie w 3 osobie ... Przekora to moje trzecie imię. .... Nie tylko imię ...tak? A moje Anna! ... a ja mam TU tylko jedno imię .... Gwoździk Edytowane 5 Grudnia 2011 przez Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Iiiiieeee taaaam! Demagogię robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Iiiiieeee taaaam! Demagogię robisz! ... nie znasz się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Marzą mi się w prezencie na święta kolejne losy forumowego "Uroczyska" .... echchchch marzenia ponoć czasami się spełniają .... P.S. Nie posiadam trzeciego imienia .... mam się iść powiesić, czy utopić ....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Spełnią się ... zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Braza, może pocieszę - mój syn nie ma nawet drugiego... nigdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 P.S. Nie posiadam trzeciego imienia .... mam się iść powiesić, czy utopić ....?? Hmmmm... może upić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Hmmmm... może upić...? a to z jamlesem, tfu .... agentem T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja chyba największa artystka w tym gronie. Mam dwa metrykalne, a tego do bierzmowania NIE PAMIĘTAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.12.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja chyba największa artystka w tym gronie. Mam dwa metrykalne, a tego do bierzmowania NIE PAMIĘTAM. Zapytaj świadka od bieżmowania - może on pamięta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To mój Sołtys - też nie pamięta, z wrażenia zapomniał, bo byłam bierzmowana w przeddzień ślubu... Chyba tylko w jakichś annałach kościelnych ślad po tym imieniu został! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No patrzaj Sure, ja drugiego takowoż nie mam ... biedna jestem, idę się uchlać ... z Jamlesem oczywiście ... to znaczy tfffuuu ... agentem T.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Gwoździku!!! Pozdrawiam CIEBIE najserdeczniej! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No Depsiu, rzeczywiście rekordzistką jesteś! Trudno będzie Cię pobić w tej dyscyplinie. Gwoździku, teraz to mi dałeś do myślenia, jak dobitniej okazać przekorę po Twoim dictum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Napisać i schować do szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ... mój syn nie ma nawet drugiego... ....mój też Hmmmm... może upić... ... się czy kogoś ? a to z jamlesem, tfu .... agentem T od dzisiaj masz ksywkę - agent T ... Mam dwa metrykalne, a tego do bierzmowania NIE PAMIĘTAM.. .... wtedy już piłaś ? Zapytaj świadka od bieżmowania - może on pamięta ... On też pił To mój Sołtys ... ... o cholera, teraz mam przesrane ... idę się uchlać ... z Jamlesem oczywiście ... to znaczy tfffuuu ... agentem T.!!! ... przynajmniej jedna się przyznaje Gwoździku!!! Pozdrawiam CIEBIE najserdeczniej! :-) ... i wzajemnie No Depsiu, trudno będzie Cię pobić w tej dyscyplinie. .. ... w podnoszeniu ciężarów znaczy? ... No chyba tak, skoro nawet imion nie pamięta .. Gwoździku, teraz to mi dałeś do myślenia, jak dobitniej okazać przekorę po Twoim dictum. ... weź korę z drzewa i przyj, przyj Napisać i schować do szuflady. ... to nie w stylu takiej osobowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts