DPS 07.12.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nie pamiętam, czy wtedy piłam. Całkiem możliwe to jest, całkiem... Ani ja święta, ani świętoszkowata. No coś Ty, nie w stylu osobowości! Ją NA WSZYSTKO stać, wierz mi - wiem, co mówię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nie mam nic mądrego do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 I bardzo dobrze, bo ja nie mam siły myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nie mam nic mądrego do powiedzenia. ...ja też ... ...no może ... ... ... wiewiórka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nie pamiętam, czy wtedy piłam. .... ... to już mi zakrawa na alkoholizm Nie mam nic mądrego do powiedzenia. ... jak zwykle I bardzo dobrze, bo ja nie mam siły myśleć... .. jak zwykle ...ja też ... ...no może ... ... ... wiewiórka ? ....Wiewiórka znalazła dziwną rzecz leżącą pod stertą jesiennych liści... Myślała, że to orzech .... ale to był (proponuję Wszystkim dokończenie opowiadania zdanie po zdaniu - sami stworzymy nowe Uroczysko- skoro Agduś nie chce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ... ....Wiewiórka znalazła dziwną rzecz leżącą pod stertą jesiennych liści... Myślała, że to orzech .... ale to był (proponuję Wszystkim dokończenie opowiadania zdanie po zdaniu - sami stworzymy nowe Uroczysko- skoro Agduś nie chce ) Jakie Uroczysko jak mnie się od razu skojarzył ...bobek ? ( już tam nie ważne czyj ... sarenki może być ... lebo zajączka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 piłaś coś ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Herbatkę z imbirem, oczywiście! Podoba mi się ta dyskusja nad zagadnieniem na co mnie stać. Sama nie wiem. Zastanawiam się... Może na prezenty będzie mnie stać w tym roku... A wiewiórka oczywiście znalazła granat ręczny.Albo wibrator z naładowaną baterią.Albo żelazko turystyczne.Albo telefon komórkowy.Albo elementarz, dzięki któremu w długie zimowe wieczory nauczyła się czytać, co spowodowało wiele problemów w jej życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Właśnie na to liczyłem Agduś.... ... właśnie na to, co czujesz .... No to idźmy dalej .... Wiewiórka znalazła telefon komórkowy, który po odsłuchaniu nagranej wiadomości przemówił: " ........." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ...po tej cherbatce z imbirem to nawet gówno wygląda ...jak komórka co ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ... przemówił bełkoczącym głosem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 piła .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 spalinowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 zakłóciła mu spokojny sen kacowy...Z trudem, odmyknął lewe oko i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ... natychmiast zamknął ... świat wirował a jemu się wirować nie chciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.12.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jakie Uroczysko jak mnie się od razu skojarzył ...bobek ? ( już tam nie ważne czyj ... sarenki może być ... lebo zajączka ) :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ...po tej cherbatce z imbirem to nawet gówno wygląda ...jak komórka co ?... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.12.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ...pod prawą powieką wirowało nawet bez jej podnoszenia ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.12.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 zakłóciła mu spokojny sen kacowy... Z trudem, odmyknął lewe oko i... ... natychmiast zamknął ... świat wirował a jemu się wirować nie chciało.... ...pod prawą powieką wirowało nawet bez jej podnoszenia ........... ....wirowało jak w pralce Polar z lat 80-tych ... i wreszcie przestało wirować .... Otworzyła oczki, a tam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 na pierwszy rzut oka... hmmm cukierek czekoladowy... mniam pomyślał Po organoleptyce skorygował skojarzenie... BŁEEE...BOBEK:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts