Gwoździk 09.01.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Żeby było fair .... Z niebytu wyrwała mnie moja Kochana Pinezka ... która, ciągle śledząc FM , powiedziała mi 2 minuty temu, że moja pałeczka jest online .... ... No więc wszedłem ... .. bo dla każdego perkusisty pałeczka to bardzo intymny temat ... A skoro już wszedłem (na chwilę, bo w grudniu i styczniu nie mam czasu na forumowanie) ... to zacytuję w swoim stylu ..... Pomyślności Ocynkowany Przyjacielu!!!! Wzajemnie Wszystkiego dobrego w nowym roku! the same to you Gwoździka próbuję namierzyć ... http://fotografia.pixmac.pl/4/businesswoman-visionary-patrzac-przez-lornetke-adult-pixmac-fotografia-46849490.jpg ... generalnie trudno mnie namierzyć ... Może poszukać? ... po czesku ... to brzmi dwuznacznie Wykaszlałam się wysmarkałam i przyszłam powiedzieć Cześć ... cześć smarkulo Kto mi zaiwanił lornetkę, ... .. ja ... swoimi sposobami zaiwaniłem Pewnieś gdzieś zapodziała bałaganiaro... ... wina Brazy ... to fakt ... dała sobie zaiwanić ... Znowu ktoś go dorwał. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSUtwsD94dsjM4oDx8Qj_afwUwftwLcPdwl43euIz66gC1K1FMUew uniknąłem młota ... żyję ... [ATTACH=CONFIG]94167[/ATTACH] Jak powiększyć zdjęcie, żeby było widać dedykację na pałeczce? mi nie trzeba już nic powiększać ... ..... najedź kursorem, pokaże się w rogu ołówek, kliknij, zaznacz np. full size i powinno być większe. najechałem, kliknąłem ... no i rozmiar ten sam ... Załamałem się Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 najechałem, kliknąłem ... no i rozmiar ten sam ... Załamałem się Jak Ty to robisz ? czary jakieś, była miniatura, teraz jest .... const. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 const ... brzmi nieźle ... tego się będę trzymał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Lecę do siebie spróbować. A jakim cudem zdjęcie w moim poście takie duże się zrobiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Lecę do siebie spróbować. A jakim cudem zdjęcie w moim poście takie duże się zrobiło? też jestem ciekawy, może niewidzialna ręka moderatora albo ..... Pinezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Z niebytu wyrwała mnie moja Kochana Pinezka ... i chwała Jej za to amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dziękować za życzonka. Pozdrówka zostawiam i lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Uściskaj Pinezkę, do nóżek Jej padam za to wyciągnięcie!!! Łosico, zobaczysz, kiedyś Cię dorwę i wytargam za rogi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Łosico, zobaczysz, kiedyś Cię dorwę i wytargam za rogi!!!! Od razu widać, iż koleżanka ma nie tylko braki we wykształceniu ale i takiego niemca co jej wszystko chowa, hoduje... Wszak ja już tłumaczyła, że Oś pci żeńskiej rogów nie posiadywa ( chopa tyż nagabowywałam we temacie i się zaklina, że miał zeztym nic wspólnego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ale że z tymi rogami? Nie dziwota, że się zaklina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ( chopa tyż nagabowywałam we temacie i się zaklina, że miał zeztym nic wspólnego ) A widziałaś chopa co by się przyznał??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A widziałaś chopa co by się przyznał??????? nie licząc Gwoździka, to też nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Najpierw Ci te rogi przyczepię (nie mylić z przyprawieniem, bo to się jakoś dziwnie kojarzy) a potem Cię za nie wytargam!!!! Do do przemądrzałej Osicy było!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A widziałaś chopa co by się przyznał??????? ale z tego co wiem nie żył zbyt długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Najpierw Ci te rogi przyczepię (nie mylić z przyprawieniem, bo to się jakoś dziwnie kojarzy) a potem Cię za nie wytargam!!!! Do do przemądrzałej Osicy było!!!! Osie som pod ochronom!!! :yes:To do niedouczonej brazy było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 I co z tego, że pod ochroną???? Nie wytępię Cię, jeno z lekka przetrzepię!!!! To do Osicy było, upartej jak nie wiem co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 To do Osicy było, upartej jak nie wiem co!!!! Ja Oś(ioł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Uparta to chyba OŚlica Dobra sama sie .................. nie męczcie kopytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Sipatka, nawet nie próbowałam wierzgnąć kopytkami, ale Osia ... kto wie, kto wie ...http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FB.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Braza, a podkuta jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts