Moose 14.01.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Sipatka, nawet nie próbowałam wierzgnąć kopytkami, ale Osia ... kto wie, kto wie ...http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FB.gif Tyż nie próbowałam, albowiem byłam momentalnie nepritomna, gdyż imieninowałam siem wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 No ale że tak momentalnie i już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Na zimę zdejmuję podkowy, więc spoko, za wielkiej krzywdy nie zrobię Chce mi się czegoś słodkiego, a chyba nie mam ... co by tu w zamian, jak myślicie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Karmel sobie zrób albo kodyl-modyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Karmel za trudny, kodyl-mody ... dobry, i owszem, ale poszłam dalej ... mam budyń czekoladowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 ....jesteście zabawne .... Wszystkie Cześć Wam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Zastanowię się, czy to była obelga czy komplement... Karmel jest łatwiejszy od budyniu! No chyba, że to była "słodka chwila". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Zastanowię się, czy to była obelga czy komplement....... jeżeli to do mnie, to Ty Agduś, jako mistrz słowa polskiego, dobrze wiesz, że "zabawny" oznacza w pierwszym rzędzie "wywołujący rozbawienie" ... czyli szczery uśmiech u czytającego ... ... i tylko to miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 No ale że tak momentalnie i już? No już, bom wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dobrze, że zabawne, a nie nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nigdy bym siebie nie posądziła o nudę, nigdy!!! A niech to sobie brzmi nieskromnie, ale nudna to ja nie jestem i nie życzę sobie być!!!! Siemano Ocynkowany Przyjacielu, już się zastanawiałam gdzie to znowu tradycyjnie Cię wywiało!!! Fajnie, że jesteś!!! Agduś - żadna "słodka chwila" ale taki co to od razu do gorącego mleka się wsypuje i dobrze miesza ... łatwiznaaaaa, a karmel to już wyższa szkoła jak dla mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 .... już się zastanawiałam gdzie to znowu tradycyjnie Cię wywiało... .... od końca listopada byłego już roku wywiało mnie do podwójnej pracy ... stąd mój niebyt na FM podczas Świąt i teraz ... Życzyłbym sobie, aby zapłacono mi za ten czas podwójnie ... ale niestety nie mam na co liczyć ... ... mogę liczyć tylko na Was ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 My niezawodne jesteśmy, zawsze jakiś feedback będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nigdy bym siebie nie posądziła o nudę, nigdy!!! A niech to sobie brzmi nieskromnie, ale nudna to ja nie jestem i nie życzę sobie być!!!! Agduś - żadna "słodka chwila" ale taki co to od razu do gorącego mleka się wsypuje i dobrze miesza ... łatwiznaaaaa, a karmel to już wyższa szkoła jak dla mnie!!! Z całą pewnością nudna nie jesteś! Mogę dać gwarancję, gdyby ktoś Ci nie uwierzył. A skoro tylko z gorącym mlekiem się miesza i nie gotuje, to słodka chwila ani chybi. .... od końca listopada byłego już roku wywiało mnie do podwójnej pracy ... stąd mój niebyt na FM podczas Świąt i teraz ... Życzyłbym sobie, aby zapłacono mi za ten czas podwójnie ... ale niestety nie mam na co liczyć ... ... mogę liczyć tylko na Was ... Znaczy pracujesz społecznie albo niewolniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 pracuję z chęcią ... i zawsze na całego .... jak przestanę mieć z tego satysfakcję ... rzucę to w pi*du ... Na razie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 .... Życzyłbym sobie, aby zapłacono mi za ten czas podwójnie ... ale niestety nie mam na co liczyć ... ... mogę liczyć tylko na Was ... znaczy z kapeluszem po FM mamy przelecieć Witaj zaginiony w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 znaczy z kapeluszem po FM mamy przelecieć .... Taki może być?? http://stylistki.pl/kapelusz-hm-i21273.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Będzie ok, ino w drugą stronę, bo w to zagłębienie w deklu niewiele się zmieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No miałam pytać własnie, czy nie za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.01.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 w kapeluszu wystarczy mi Wasza obecność ... ... ale inicjatywa przednia ... muszę to przemyśleć ... PS. Obiecuję, że w lutym nadrobię zaległości u Was ... ... bo na razie to jestem nie fair ... PS2. .....przynajmniej się przyznałem ... co u mnie (jak to twierdzi Pinezka) jest niebywałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts