malka 20.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 te znaki zapytania nieźle mnie rozbawiły ... :) i dobrze - miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witaj z powrotem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wszelki duch... Ale masz drewna dużo w Gwoździkowej ... i na pewno Ci się nie rozeschnie ta podłoga... bo u mnie już przepadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Czapka jest faaajna, a jakie szelmowskie oczy spod niej widać, ojojoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pamiętam takie krzesła kinowe! Wprawdzie koło Bieruta nie siedziałam, ale kino "Stylowe" właśnie takimi dysponowało. Jako że było o dwa kroki od mojego domu, a bilety kosztowały grosze, to wiele godzin przesiedziałam z drętwiejącą... wpatrzona w ekran, na którym Luke z Hanem uwalniali księżniczkę z łap Vadera, albo Berger wyjaśniał Bukowskiemu swój światopogląd. Ech, to były czasy...A Gwoździkowa pięknieje w oczach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 A Gwoździkowa pięknieje w oczach! Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zamawiam sobie krzesło nr 9 - mogę, prawda??? Aaaa ... na barku mogę też zatańczyć, ewentualnie poste(ę)pować rurę zostawiam bardziej utalentowanym!! Fajna podłoga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ale Gwoździkowa nabiera looku - no no no!! I co za konsekwentny STYL! Fotele pierwsza klasa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 I kołysać się na nich można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.03.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Mała wioska na Białorusi. Właściwie to nie wioska ... tylko wieś zabita dechami. Raz na 3 miesiące zjawia się tam lekarz-internista ... czyli taki fahowiec od fszystkiego ... Przyjmuje generalnie pacjentki ... no cóż, jaki kraj taki obyczaj ... Oto kilka cytatów z wizyt pacjentek ... Lekarz zadaje pytania a cytaty należą do "pacjentek" Mąż pyta " Czy to dobrze, że wypiłem w trakcie meczu 3 piwa?" Jakimi słowami Pani zareaguje? dobrze Mąż mówi - "Nie było mnie w domu 3 dni i .... naprawdę nie wiem gdzie piłem"Jakimi słowami Pani zareaguje? Witaj z powrotem! Mąż mówi - "Wykąpałem się i od razu uruchomiłem suszarkę. Czy to dobrze?"Jakimi słowami Pani zareaguje? na pewno Ci się nie rozeschnie Mąż mówi - " Moja mama jest fajna" Jakimi słowami Pani zareaguje? jest faaajna, ojojoj... " Mąż pyta - "Pamiętasz jakiś film dla dorosłych?"Jakimi słowami Pani zareaguje? Pamiętam... wiele godzin przesiedziałam z drętwiejącą... wpatrzona w ekran, na którym Luke z Hanem uwalniali księżniczkę z łap Vadera... Mąż pyta - " Żono - jesteś często roztargniona"Jakimi słowami Pani zareaguje? Nic dodać nic ująć Mąż pyta - " Co możesz dla mnie zrobić?"Jakimi słowami Pani zareaguje? na barku mogę też zatańczyć, ewentualnie poste(ę)pować rurę zostawiam bardziej utalentowanym!! Mąż pyta - "Co jest fajnego w wizycie u ginekologa?"Jakimi słowami Pani zareaguje? Fotele pierwsza klasa.. I kołysać się na nich można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 [/url]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000205B3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No i terozki to już pewna jezdem, iż Gwózdek wiernułsja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ot, na dobry humor z rana to i dobrze poczytać u Ciebie, Gwoździku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Gwozdziu poprawiles mi humor :D:D fajnie, ze wrociles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gifRoztroiłam się w dyganiu, tak mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 ciekawe jak zareaguje Pinezka ....... nie było mnie tutaj dwa miesiące, ale wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ale na co zareaguje - na Twój powrót, Jamlesiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.03.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Cieszę się, że "wizyta u lekarza na Białorusi" wywołała u Pań uśmiech na twarzach ... A co do Pana.... Jamles - Pinezka jeszcze nie zareagowała ... czuję, że przeczyta dziś późnym wieczorem ... ale czuję, że doceni Twoją obecność w tym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.03.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 CZADOWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Przepraszam, czy wszystkich wywiało??? Ja byłam uprzejma przywiązać się do krzesła, a krzesło do biurka, a biurko do ściany i mam się dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts