Gwoździk 27.05.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Pozdrawiam Komentatorów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Lubię krzyczeć .... wiem, że się odezwałeś, udało mi się przeczytać wszystko nawet ze zrozumieniem Ciekawe, kiedy będzie ten ful ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.05.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 "ful" będzie jutro ..... chyba .... PS. lubię słowo "chyba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Chyba to pies przez płot, jak mawia mój małż. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.05.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 cześć Wam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 no rzeczywiscie, ful wypas sie nagadales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.05.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 jeszcze się nagadam ... na razie się rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.05.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 cześć Tobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.05.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 cześć Tobie! :bye: cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 jeszcze się nagadam ... na razie się rozkręcam Jakąś korbkę podrzucić do rozkręcenia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.05.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jakąś korbkę podrzucić do rozkręcenia ???? Chyba się Gwoździku, bateryjki wyczerpali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jakąś korbkę podrzucić do rozkręcenia ???? Powiedziałem "POWOLI" .... a korbki wsadzić sobie nie dam !!!! Chyba się Gwoździku, bateryjki wyczerpali... ... Na perkusji gram regularnie, więc bateryjki naładowane ... Nie piszę regularnie bo ...... po prostu nie mam jeszcze okresu.... .... odpowiedniego na regularne pisanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 02.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Pozdrawiam serdecznie Gwoździku, wracam na Muratora już tylko z kilku powodów - te Wasze, nawet skąpe, pogaduszki są jednym z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Powiedziałem "POWOLI" .... a korbki wsadzić sobie nie dam !!!! A szkoda ... mogłoby być ciekawie ... ... Na perkusji gram regularnie, więc bateryjki naładowane ... Nie piszę regularnie bo ...... po prostu nie mam jeszcze okresu.... .... odpowiedniego na regularne pisanie .... A odpowiedni okres to kiedy ... w czasie pełni Księżyca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.06.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Pozdrawiam serdecznie Gwoździku, wracam na Muratora już tylko z kilku powodów - te Wasze, nawet skąpe, pogaduszki są jednym z nich Fajnie, że wpadłaś (tfu, zapomniałem że to dwuznacznie brzmi) ... fajnie , że wskoczyłaś, wbiegłaś, wkopytnęłaś się w mój (NASZ) wewątek :) A odpowiedni okres to kiedy ... w czasie pełni Księżyca??? ... w pełni księżyca to ja..... .... wyję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.06.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Wyjesz w pełni księżyca? No to ok, bo gdybyś na przykład próbował w pełni słońca, mógłbyś spotkać się z Wenus... ona tam jutro będzie sobie przechodziła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Gwoździk poczeka na Marsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.06.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ... gdybyś na przykład próbował w pełni słońca, mógłbyś spotkać się z Wenus... ona tam jutro będzie sobie przechodziła! ... wyłem już raz ostatnio w pełni słońca ... ...podczas próby było OK .... słonko, wietrzyk .... ..... ale wiatr stał się bardzo silny i ... nagle zwiewało mi teksty ... Nie miałem jak zatrzymać fruwających kartek... bo w obu dłoniach (no cóż... przyznać muszę) zawsze pałkę jakąś trzymam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.06.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Gwoździk poczeka na Marsa. ... Nie ... .... czekałem na Ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts