braza 28.01.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie pfukaj tu Dandi, bo moje są markowe ... !!! Informuję, że moje kompleksy aktualnie jeszcze śpią, więc nie ma o czym gadać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Eeee, znowu gdzieś pojechał, Gwoździkowa jego mać nawet wiem gdzie - u mnie z Małgoś o kutasach, tfu, prykach gadał a potem pokazywał publicznie madonnowe flaki. Cześć Wam Gwozdzik prowadzi bardzo seksowne rozmowy, nie obgadywac mi go tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.01.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dandi - ... ja to mam takiego pecha, że na jakąkolwiek metkę nie spojrzę to widzę "Made In China" .... ...... zakładam więc, że moje gumofilce też mają na podeszwie napis: "Chinese Toys for Boys" ...... nie obgadywać mi go tu. Dzięki za wsparcie Pani Doktor ! Gwoździk prowadzi bardzo seksowne rozmowy......... ....nie pamiętam kiedy się ostatnio upiłem ... tym bardziej mnie martwi fakt, że nie pamiętam tych "bardzo seksownych rozmów" No ale ostatecznie stary pryk jestem, to i mogę nie pamiętać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jesli nie pamietasz, to widocznie nalezy powtorzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ....nie pamiętam kiedy się ostatnio upiłem ... No a jak masz pamiętać, skoro się upiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/bananowiec/files/ciasto_bananowe.jpg co by nie było, że z pustemi rencami przyłaże bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 29.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a ja z pustymi ręcami przyszłam i ciasto zeżarłam, zaraz po tym jak znów laptopka oplułam ze śmiechu :) a Gwoździk gdzie? znów się upił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kawę wypiłam, uprzedzam lojalnie i się przyznaję bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ....nie pamiętam kiedy się ostatnio upiłem ... Bardzo wygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.01.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jutro też nic nie będzie pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 sie człowiek roz za kiedy ruszy do stolicy a tam wszystko wypite i zeżarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nie pamiętam, po co przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ....nie pamiętam kiedy się ostatnio upiłem ... No a jak masz pamiętać, skoro się upiłeś? A ja pamiętam, kiedy się ostatnio upiłam! Rok temu to było. Mój wujek miał wtedy troje oczu - chyba dlatego zapamiętałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.02.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ja też nie pamiętam DOBRY WIECZÓR!!! Gwoździk widziałam ostatnio cudnej urody cymbałki jako dzwonek do drzwi.. wyglądało to super.. mógłbyś sobie postawić przy furtce talerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dzień doberek haloooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Haloooo!!! Pomóc trzeba choremu dziecku i zalicytować coś!!! Tutaj!!! http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/ Trza wejść w komenty do wybranego przedmiotu i przebić ofertę, potem ja albo admin aktywujemy. Pliiiiisssssss!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gwoździku, to jak będzie z tą ostatnią belką w przeszkodzie?? 22 lutego kolejne zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gwoździku, to jak będzie z tą ostatnią belką w przeszkodzie?? 22 lutego kolejne zawody przyjadę .... zobaczysz mnie w postaci najwyższej belki .... raz kozie śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Haloooo!!! Pomóc trzeba choremu dziecku i zalicytować coś!!! .... mam kilka wcześniejszych zobowiązań .. ....jak dam radę to zalicytuję i u Ciebie ..... ...u Wszystkich nie dam rady ... PS. bez owijania w bawełnę..... bez względu na to Kto prosi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gwoździku, to jak będzie z tą ostatnią belką w przeszkodzie?? 22 lutego kolejne zawody przyjadę .... zobaczysz mnie w postaci najwyższej belki .... raz kozie śmierć Dam znać wcześniej, która to ma być ta najwyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts