TAR 19.06.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 wciaz czuje niedosyt, mecz sie juz skonczyl noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Po napisaniu i przeczytaniu tego tekstu wydawał mi się on zabawny ... ale chyba tracę poczucie humoru ... Nie śmiałabym chichrać się jak goopia nastolatka w obliczu takiego nieszczęścia, to "ałć ... ałć ..." było nad wyraz wymowne, nadal oczekuję zadośćuczynienia!!! Uściski dla Pinezki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.06.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Cześć Gwoździorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.06.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witam się. I protestuję, moim zdaniem trochę za rzadko wracasz z tej pracy!! Długo musimy czekać na kolejne odcinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pracoholizm?Lekarzu, ulecz się sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.06.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mnie też się podoba nowy wystrój Gwoździkowej. A zejście do stawu fajny pomysł. Ciekawe co na to żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 bo ja teraz rzadziej odwiedzam Odwiedzających no nie da się nie zauważyć Niemniej z radością witam Cię choć tu cześć Brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.06.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 że nie jestem taka jak Ty w jednym jesteś na pewno ... tak jak i wszyscy na tym forum .... .....lubisz jak Cię czytają ... zaczyna u Ciebie zajeżdżać.... tylko Ty potrafisz tak umiejętnie wbić gwoździa ... wciaz czuje ... ... no wiem, nie dobijaj mnie ... nadal oczekuję zadośćuczynienia... ... no dobra ... właśnie dygnąłem ... Cześć Gwoździorku cześć Długo musimy czekać na kolejne odcinki... ... niestety ja też Pracoholizm? ... Nie, raczej naturalna kolej rzeczy ... Jak w każdej dziedzinie życia są momenty przyspieszenia i momenty spowolnienia ... ... Ciekawe co na to żaba siedzi na mej dłoni i obserwuje no nie da się nie zauważyć mam wyrzuty sumienia, że nie bywam u Was ... ale nadrobię .... .... bo jak w każdej dziedzinie są momenty przyspieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 eeee Gwoździku to raczej odwrotnie ja lubię czytać co inni piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A ja się przyznam: lubię czytać i być czytana. O!Uważaj z tym przyspieszeniem, bo w nadświetlną wejdziesz, a podróż w hiperprzestrzeni to nie zabawa! Można się zderzyć z supernową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 mam wyrzuty sumienia, że nie bywam u Was ... ale nadrobię .... Chyba niepotrzebnie nie, nie to,że mi Ciebie nie brakuję, lecz rozumiem,że obok FM toczy się normalne życie takie z obowiązkami i przyjemnościami ja lubię czytać co inni piszą ja ostatnio jedynie na czytanie mam czas Uważaj z tym przyspieszeniem, bo w nadświetlną wejdziesz, a podróż w hiperprzestrzeni to nie zabawa! Można się zderzyć z supernową! byłoby to pierwsze zderzenie dwóch supernowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dobrze, że umiejętnie wbijam tego gwoździa, bo inaczej to mogłaby byc masakra jakaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Przy zderzeniu dwóch supernovych na pewno jest ogromne "buuum", wolałabym być w tym momencie daleko .... Okey, oczami duszy widziałam to dygnięcie, czuję się usatysfakcjonowana ... trochę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 I całe usatysfakcjonowanie szlag trafił ... straszliwie długo muszę czekać na westchnienie ulgi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 gwozdziu pewnie wyleguje sie leniwie nad stawkiem i prowadzi ozywione dysputy z wacusiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ewentualnie z żabami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 albo opier...czaple tirowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Trochę kurz starłam, wyrazy uznania poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.08.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Braza, masz etat w FM? Konserwatorka czy jak jej tam....... Pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 No ja rozumiem,ze można być zajętym....ale kurna dwa miesiące Brat.....wyślij choć pustą kopertę, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts