barranki2 29.08.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 On ma to co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Braza, masz etat w FM? Konserwatorka czy jak jej tam....... Pozdrowienia zostawiam No właśnie się zorientowałam, że mi nie płacą!! Przestaję odkurzać, od dzisiaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 a ja przestaję być nieobecny na forum .... ... i se dygnę na dzień dobry ... http://www.joemonster.org/i//b/gwozdzie013.jpg Upssss ... zapomniałem zdjąć sukienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 To może ja też ... przestanę być nieobecna ... Czeeee ocynkowany przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 no wreszcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.09.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Zjazd Zjaw czy Cieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.09.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dzień dobry z rana (???) - jaki niespodziewanie piękny Dygający Gwoździk! ..czy słówko "niespodziewanie" jest obraźliwe może...? A z tą sukienką to może lepiej, żeś jej nie zdjął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.09.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ... a ja się dziwie że ją założył. Dzieńdobrysięzpaństwem Jak mary wracają więc i ja się poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Tylko moja wrodzona kultura i dobre wychowanie każe mi przełknąć słowa, które cisną się na moje niewinne usta!!!!!!!!!!!!!!! Do tego w dyganiu pobiłeś mnie na głowę ... wpadam w depresję!!! Sieeeemaaaankoooo Ocynkowany Przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 CZEŚĆ WAM To może ja też ... przestanę być nieobecna ... a jesteś nieobecna duchem czy ciałem? ...no wreszcie.. pomyślał zięć odprowadzając teściową do drzwi Zjazd Zjaw czy Cieni? .... dwa w jednym A z tą sukienką to może lepiej, żeś jej nie zdjął..... .... już sama nie wiem ..Jak mary wracają więc i ja się poczułam O proszę, już dostałam imię .... tylko Mary pisze się wielką literą i czasownik obok inaczej wygląda Tylko moja wrodzona kultura i dobre wychowanie każe mi przełknąć słowa, które cisną się na moje niewinne usta!!!!!!!!!!!!!!! wiem, wiem ... Chciałaś powiedzieć następujące słowa : "Musze qrwa rzucić te je ... ne fajki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 no wreszcie że się powtórzę wrócił Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 pewnie tylko na chwile dla kamuflazu, bo nie wierze ze go wyrzuty sumienia chwycily, ze tylko my we watku odkurzamy, wyzyskiwacz jeden wiedzial jak se babki ulozyc by mu sprzataly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Gwozdziu i to ma byc choc pol dziennika a nie jakis tam milion piecset sto dziewiecset ulamka polowy dziennika, zrozumiano?!?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 no wreszcie że się powtórzę wrócił Gwoździk muszę potrenować, bo wyszedłem z formy .......wyzyskiwacz jeden wiedzial jak se babki ulozyc by mu sprzataly ..... strzał w dziesiątkę Gwozdziu i to ma byc choc pol dziennika a nie jakis tam milion piecset sto dziewiecset ulamka polowy dziennika, zrozumiano?!?!?!?!? Oj ... ale groźnie zabrzmiało ..... poprawię się .... jutro zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ale wiesz że obietnic należy dotrzymywać jutro zatem Cię sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 CZEŚĆ WAM "Musze qrwa rzucić te je ... ne fajki" No wreszcie jakieś oznaki dążenia we właściwą stronę! To kiedy rzucasz, żebym wiedziała, od kiedy kibicować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 jutro juz jest dzisiaj:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 6 Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Siedem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 dobre Gwoździk dobre:rotfl: zwłaszcza pierwsza klasa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts