Gwoździk 06.09.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Siedem! O......SIEMa dobre Gwoździk dobre:rotfl: zwłaszcza pierwsza klasa;) mam pomysł na komunię ... ale to może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 eeeeeeeeeeeee no byle nie znowu taka przerwa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 nie wierze i nie ma to nic wspolnego z jezusem u wusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 nie wierze w co???? eeeeeeeeeeeee no byle nie znowu taka przerwa:( ... jaka przerwa ???? Nie kumam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 i nie ma to nic wspolnego z jezusem u wusiaka a teraz już kumam,..... .. istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że wyjaśnisz mi więcej wcześniej niż ja wyślę ten post .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 boś Gwoździk a nie żaba:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a teraz już kumam,..... .. istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że wyjaśnisz mi więcej wcześniej niż ja wyślę ten post .... raczej nie, kolejne zimne piwko mnie zamulilo chlopa nie ma w domu to co mi pozostalo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 .... chlopa nie ma w domu to co mi pozostalo:rolleyes: .... potańczyć przed lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 qrna, nie da rady, nozki sie plącza jakos tak:rolleyes: lozko wzywa donosnym glosem. jesooo jak ja jutro do roboty wstane:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 .....jesooo jak ja jutro do roboty wstane:eek: ... wstaniesz, wstaniesz ..... Powołaj się na mnie ... PS . ... ale wcześniej wyślij mi dane pracodawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Pięknie k....a! Pięknie na tej Gwoździkowej! I kamienne schodki - pierwsza klasa - w rzeczy samej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 ... wstaniesz, wstaniesz ..... Powołaj się na mnie ... PS . ... ale wcześniej wyślij mi dane pracodawcy i nie wstalam, spoznienie godzinne. ale widac, ze nie tylko ja zaspalam wiec nikt nie wie ide do dziennika, cos sie zmienilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.09.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 ech...ja też bym chciała mieć takie zejście do stawu Cześć Gwoździu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 bylam i sie przyczepie: a gdzie barierki ??? jabluszko piekne, tylko kto jest tym kuszacym wezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Gwoździku, tylko przypadkiem nie zabuduj tych schodków korytarzem, stracą cały urok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 No nie, to ja tu tak czujnie wyłuskałam komunikat o rzucaniu zgubnych nałogów, pytam się kiedy, a on... nic??? Wychodzę z tego zakładu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 kamienia podrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.09.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 kamienia podrzucił Podpuchę podrzucił w postaci kilku wpisów tu i tam i... zniknął swoim zwyczajem... Pewnie pałeczki podrzuca. A nałogu nie rzuca. Jeszcze rymuje mi się onuca... Ale co z nią zrobić? Nie pasuje do tematu Poematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.09.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Pięknie k...a!Pięknie .... w rzeczy samej! widzę, że wzięło Cię na cytaty z filmów ....cos sie zmienilo? tak, jestem starszy o kilka miesięcy ech...ja też bym chciała mieć takie zejście do stawu załatw kamienie ... służę pomocą.... (ja załatwiłem z zamku w Malborku ) bylam i sie przyczepie: a gdzie barierki ??? nie budiet .... ino niziutkie kołki drewniane zapobiegające osuwaniu się ziemi ... ...tylko przypadkiem nie zabuduj tych schodków korytarzem, stracą cały urok... jak wyżej ... ale myślę o wybraniu ziemi po bokach, tak żeby było bardziej płasko i Pinezka obsadzi to czymś płożącym ... No nie, to ja tu tak czujnie wyłuskałam komunikat o rzucaniu zgubnych nałogów, pytam się kiedy, a on... nic??? Depsiu pomyliłaś się .... tekst o rzucaniu fajek był skierowany do Brazy. Ja nie palę. kamienia podrzucił... dobrze, że nie świnię ... zniknął swoim zwyczajem... ten typ tak ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts